Compatibilitatea după zodiacul european

Compatibilitatea după zodiacul european

Cuplul este imaginea polarității primordiale, exprimată în astrologie prin soare și lună iar la filozofii chinezi prin Yin și Yang.

Dragostea și energia spirituală împărtășite pătrund în cei doi parteneri pe trei nivele: fizic, emoțional și mental. Sentimentul de iubire reunește pe cele trei nivele două suflete, fiecare reprezentând o oglindă completă a celuilalt.

Relațiile sentimentale joacă un rol important în viață noastră deoarece ele ne oferă posibilitatea de a dărui ceva celuilalt la nivel fizic, emoțional și mental. Studiile de compatibilitate dintre două persoane pot oferi o imagine mai clară asupra relației ajutându-va să vă rezolvați problemele să vă revizuiți comportamentul.

Compatibilitatea se stabilește în funcție de luna în care sunteți născut (zodiacul european) sau în funcție de anul nașterii (zodiacul chinezesc).

Pentru realizarea unui studiu de compatibilitate sunt necesare următoarele date: zi, luna , an de naștere, ora și locul de naștere al celor două persoane pentru care se realizează studiul.

Studiul astrologic de compatibilitate după zodiacul european vă poate indica dacă persoana lângă care sunteți are același sistem de valori ca al dumneavoastră, fiind astfel o relație pe termen lung sau dacă trebuie să faceți compromisuri pentru a continua această relație.

Alegeți zodia dumneavoastră pentru a vedea pe scurt compatibilitatea cu alte semne zodiacale după horoscopul european:

Berbec – Taur – Gemeni – Rac – Leu – Fecioara
Item added to cart.
0 items - 0,00 lei