Ce spune zodia copilului dumneavoastră

Zodia copilului dumneavoastră și destinul lui în funcție de zodia sub care s-a născut este reflectată în continuare.

În funcție de data nașterii vei regăsi zodia celui mic, veți vedea care este destinul lui, ce calități și ce defecte are cel mic.

 

Ce spune zodia copilului dvs. despre temperamentul și destinul lui?

Ce spune zodia copilului dvs. despre temperamentul și destinul lui?

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sunt copii veseli, jucăuși, neastâmpărați și foarte impulsivi. Cu un temperament vulcanic și permanent puși pe pozne, personalitate puternică, greu de modelat, exasperându-și părinții cu lipsa de disciplină.
Nu suportă autoritatea sau bătaia, deci este recomandată blândețea în raporturile cu ei. Au mare nevoie de afecțiune, chiar dacă nu o arată și au o mare slăbiciune pentru spart geamuri. Vor învață destul de bine din ambiție, dar sunt cam nestatornici și cu o imaginație bogată ceea ce va conduce la oscilații. Își aleg meserii ciudate și le place să conducă.
Adoră ținuta sport, nu suportă ținutele festive sau cravata.

Taur (21 aprilie – 20 mai)
Sunt copii liniștiți, cu o personalitate puternică, foarte încăpățânați și perseverenți.
Au o maturitate deosebită pentru vârstă lor încercând să imite tot ce văd la adulți. Tânjesc după libertate și independența.
Pornesc devreme pe drumul lor în căutarea stabilității și independenței. Au mare încredere în forțele proprii, iubesc animalele, natura, florile și plimbările în pădure.
Au o înclinație deosebită pentru studiu și desen. Dacă sunt luați cu duhul blândeții, puteți obține ce doriți de la ei. Au uneori stări oscilatorii între veselie și melancolie.
Hotărâți să se realizeze în plan material cât mai repede, sunt economi și chiar zgârciți.
Mari gurmanzi, cu tendințe de îngrășare de mici.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)
Copii veseli și plini de viață – plini de energie și cu o curiozitate excesivă.
Încep multe lucruri dar nu le duc la bun sfârșit deoarece se plictisesc repede.
Se impune o educație care să le dezvolte personalitatea și puterea de concentrare.
Nu suportă să fie contraziși și deseori spun minciuni. Încearcă mereu să-și impună punctul de vedere și nu recunosc niciodată că au greșit.
Copii sociabili și deschiși cu talente în orice domeniu își aleg calea în viață. Inactivitatea le este foarte dăunătoare, deci au nevoie mereu de noi jocuri care să le țină mintea ocupată. Le place să fie șefi printre copiii din față blocului. Atrași profund de aventură și tot ce este ciudat. Foarte inteligenți și glumeți.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Copiii rac sunt deosebiți de interiorizați, timizi și emotivi. Au mare nevoie de afecțiune și tandrețe, nu suportă critică și tensiunea.
Iubesc animalele și natura. Sunt profund legați de copilărie și părinți.
Învață bine deoarece sunt foarte conștiincioși – sunt atrași de istorie și filozofie.
Le place să-i imite pe cei mari și să fie în centrul atenției atunci când se simt bine. În rest stau retrași de teama ridicolului.
Au stări schimbătoare în funcție de creșterea sau descreșterea lunii.
În adolescență devin mândri, îndrăzneți, chiar rebeli. Au nevoie să fie încurajați, susținuți psihic și emoțional de părinți.

Leu (23 iulie – 22 august)
Copii veseli, impulsivi, cu dorința de a-i domină pe ceilalți copii și de a fi în centrul atenției.
Au nevoie de mult spațiu pentru a se juca și nu suportă să fie închiși undeva.
Copii inteligenți, cu foarte multă energie și o personalitate puternică.
Greu de modelat, nu suportă critică, mai ales față de ceilalți copii.
Orgolioși și mândri, simpatici și afectuoși, generoși și uneori timizi, au un farmec irezistibil.
Sunt foarte receptivi la afecțiune și tandrețe.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Copiii născuți în zodia Fecioarei sunt deosebit de inteligenți, cu un ascuțit simț critic și analitic. Foarte suspicioși și cu o mare nevoie de afecțiune, deși nu o arată din mândrie.
Învață foarte bine fără să fie impulsionați. Sunt timizi și retrași față de ceilalți copii.
Au tendințe de depresie psihică și trebuie încurajați și susținuți pentru activități diverse.
Atrași de matematică, ordine și disciplină. Isteți, cinstiți și cu un mare noroc care-i va însoți până la 20 de ani.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Copiii născuți în zodia Balanței au un farmec deosebit și sunt foarte calmi și liniștiți. Urăsc violența, agresivitatea și tonurile ridicate. Știu să speculeze slăbiciunile atunci când cer ceva. Iubesc animalele și natura în mod deosebit. Sunt veșnic nehotărâți și indeciși atunci când au de luat hotărâri.
Nu este bine să fie foarte răsfățați, deoarece vor ajunge la un comportament tiranic față de cei din jur.
Sunt foarte generoși și buni, cu o puritate sufletească deosebită. Miloși, cu spiritul dreptății foarte dezvoltat.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Copiii născuți sub zodia Scorpionului sunt foarte neastâmpărați și greu de modelat, datorită personalității foarte puternice pe care o au. Trebuie tratați cu blândețe și cu multe explicații pentru a-i conduce pe drumul cel bun. Au un spirit de independența foarte dezvoltat și nu acceptă agresiunile și impunerile.
Foarte inteligenți și intuitivi, curioși, vor învață bine și vor ajunge unde își doresc datorită spiritului de perseverență deosebit. Au o sete de cunoaștere excesivă și sunt foarte atrași de tot ce este periculos, misterios și plin de aventură.
Firi tiranice, violente, ambițioși și orgolioși. Agitați, neastâmpărați și veșnic în mișcare. Au nevoie de multă afecțiune și disciplină.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)
Copilul născut în zodia Săgetătorului este foarte vesel, dinamic, cu un farmec deosebit. Nu suportă programele rigide și orice constrângere îl afectează.
Sunt schimbători și au tendința de a pleca de-acasă uneori. Buni elevi, inteligenți, curioși, atrași de tot ce este nou și de aventură. Atrași de cărți și S.F. Iubesc animalele.
Dacă nu li se explică foarte clar ce se cere de la ei vor reacționa impulsiv și dur. Le plac replicile directe și ironice. Foarte vioi și zburdalnici, firi artistice, prietenoși, înțelepți, deosebit de altruiști cu ceilalți.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)
Copiii născuți în zodia Capricornului sunt foarte inteligenți și miloși. Deosebit de altruiști, cu aptitudini pentru studiu. Harnici, curați, cinstiți, fricoși, timizi și retrași uneori.
Iubesc animalele și natura în mod deosebit. Au tendințe spre pesimism și deprimare având mare nevoie de afecțiune și de încurajare pentru a fi mai vioi și expansivi. Au nevoie de mai multă comunicare, fiind introvertiți. Ordonați, conștiincioși, învață bine și sunt ascultători dacă știți să le explicați în detaliu problemele.
Au un spirit organizatoric foarte bun, o stăpânire de sine deosebită, mare tenacitate și putere de autodisciplină.

 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Copiii născuți sub zodia Vărsătorului sunt foarte ciudați, dificili dar și liniștiți, frumoși, inteligenți.
Au tendințe de introvertire și izolare față de ceilalți. Iubesc foarte mult animalele și natura.
Atrași profund de tot ce este nou, misterios, ciudat. Au o mare sete de cunoaștere și sunt excesiv de curioși.
Învață bine, sunt foarte blânzi și altruiști. Atrași de fizică, matematică, astrologie. Nu se țin de cuvânt… uită repede…

Pești (19 februarie – 20 martie)
Copiii născuți în zodia Peștilor sunt copii veseli, sociali, ușor de crescut și de educat. Timizi, retrași, sunt foarte ușor de impresionat și influențat.
Memorie excelență, aptitudini pentru studiu deosebite, iubesc foarte mult câinii și florile. Atrași de natură și mari gurmanzi.
Spirit de dreptate foarte puternic dezvoltat. Curajos și timid în același timp, naiv și cu o puritate sufletească mare, are nevoie de multă afecțiune și tandrețe.

Click aici pentru a comanda un Studiu de astrologie pentru copii.

Click aici pentru a comanda cărți de astrologie pentru copilul dumneavoastră din Anticariatul Ezoteric Virtual.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei