Ritualuri

Ritualuri de bază pentru protecție, dragoste, sănătate, noroc și baniDorim să vă expunem în continuare mai multe ritualuri ritualuri de bază pentru protecție, dragoste, sănătate, noroc și bani, care au fost experimentate și care au dat rezultate surprinzătoare. Cele mai importante elemente pentru realizarea dorințelor sunt următoarele:
1- Credință nelimitată că Dumnezeu vă va ajuta să duceți la bun sfârșit ceea ce începeți acum.
2- Un rol deosebit de important îl joacă autosugestia.
3- Concentrarea și respectarea riguroasă a ritualului.
4- Gândul este cea mai puternică forță existentă pe această planetă, el este impulsul care pune totul în mișcare, creează și anihilează. Se spune că “ești ceea ce gândești”; deci ATENȚIE! la gândurile pe care le emiteți.

Dacă v-ați înarmat cu credință, curaj și aveți sufletul curat este timpul să vizualizați elementul dorinței dumneavoastră și să vă apucați de lucru. Succes! Trebuie să știți că aceste ritualuri cu lumânări au o însemnătate deosebită și este foarte important să cunoașteți semnificația culorilor pentru fiecare lumânare.

Lumânarea albastră – pentru ritualuri de sănătate. Stimulează prin arderea lor circulația energetică, vă ajută să vă recuperați după o boală, blochează atacurile energetice și furtul de energie.

În Feng Shui culoarea albastră simbolizează Apa, care înseamnă intuiție, deschidere, circulația sângelui stimulată, eliminarea apei în exces.

De asemenea se utilizează pentru a cere protecție în domeniul legii sau al afacerilor în care sunt în joc foarte mulți bani.

Lumânarea galbenă – Prin arderea ei activează norocul pe toate planurile, vă aduce lucruri neașteptate, pozitive, în viață dvs. precum și oameni care să va susțină proiectele.

În Feng Shui culoarea galbenă simbolizează Pământul, perioada lui 8 și norocul infinit.

De asemenea poate fi folosită pentru toate domeniile sau sectoarele profesionale și stimulează creativitatea.

Lumânarea crem – pentru ritualuri de reușită în procese, examene, teste de orice fel, interviuri. Prin arderea lor activează norocul pe toate planurile, vă ajută să treceți cu bine peste orice fel de teste și examene.

Lumânarea aurie – este ideală pentru cei care folosesc energia pozitivă și doresc influențe benefice în viața lor.Ajută la accesarea energiei cosmice, Qi-ul de noroc și protecție Reiki.

Lumânarea purpurie – funcționează că un stimulator și este bine să o folosiți atunci când ați dori să știți mai multe despre o activitate sau acțiune.

Lumânarea verde – este foarte utilă în ritualurile legate de bani este culoarea vieții și este recomandată pentru toate problemele legate de sănătate și bani. Prin ardere stimulează planul financiar, bogăția, fluxul de bani stagnant, cu rezultate maxime în lipsa sporului de bani.

Lumânarea argintie – se utilizează în ritualurile de protecție deoarece îndepărtează energiile negative.

Lumânarea roză – are o mare putere spirituală și se utilizează în problemele legate de inima, pasiune și dragoste.

Lumânarea albă – pentru ritualuri de protecție. Stimulează prin arderea lor circulația energetică, vă ajută să vă protejați de dușmani și farmece. Se folosesc în combinație cu 9 lumânări negre pentru a accesa atât energia cosmică, cât și energia Pământului.

În Feng Shui culoarea albă simbolizează Metalul, care înseamnă acumularea de bijuterii, protecție prin metal și scut energetic.

Lumânarea roșie – pentru ritualuri de dragoste. De asemenea pot fi folosite și cazul unei rupturi de relație sau o relație care tărăgănează prea mult fără concretizare.

Culoarea roșie a lumânărilor reprezintă focul, care înseamnă în Feng Shui forță, energie, curaj, pasiune, dragoste și iubire.

Se folosește și în cazuri urgente în care trebuie luată o decizie imediată de care vă este teamă.

Lumânarea neagră – se utilizează pentru ritualuri de răzbunare și ură.

Pentru a fi siguri că energiile negative sau alte neajunsuri nu vor împiedica succesul ritualului pe care vreți să-l începeți, faceți mai întâi o baie reconfortantă, abia apoi așezați-vă comod.
Etapa următoare constă în aceea că trebuie să vă concentrați asupra propriei energii, a voinței și a dorinței dumneavoastră; asta este esențial pentru a obține ceea ce vă doriți imediat.

Aprindeți apoi lumânarea care trebuie să aibă o culoare apropiată dorinței dumneavoastră (vedeți culorile de mai sus) și invocați-l pe Dumnezeu, pe îngerul dumneavoastră păzitor, precum și forțele naturii.

Pentru a vă reuși aceste ritualuri este neapărată nevoie de liniște, importantă pentru concentrarea dumneavoastră.

Click aici pentru a achiziționa lumânări în diferite culori.

Precizări

Știați că felul în care arde o lumânare vă poate spune foarte multe și va poate oferi un răspuns precis?
Flacăra lumânării vă poate spune multe secrete din domeniul sentimental și profesional. Pentru a obține o anumită informație, trebuie să aprindeți o lumânare (vezi culoarea adecvată) puneți lumânarea jos între un pahar cu apă și o grămăjoara de tămâie; apoi concentrați-va câteva minute asupra întrebării; dacă vreți să puneți o a două întrebare trebuie să aprindeți o altă lumânare. În cazul în care răspunsul este pozitiv lăsați lumânarea să ardă complet. În cazul în care răspunsul este negativ stingeți lumânarea și aruncați-o pe o apă curgătoare din apropiere.

Ritualuri de bază pentru protecție, dragosteCum identificați natura răspunsului? Foarte simplu:

a) Flacăra lumânării normală și stabilă spune că va urma armonie cu prietenii, fericire în dragoste, pace și liniște.

b) Flacăra lumânării mică și care se stinge frecvent spune să fiți atenți la încurcăturile amoroase; datorii și incertitudini sau anturajul nu vă acordă atenția cuvenită.

c) Flacăra lumânării care se prelinge vorbește despre decizii care sunt sortite eșecului, atenție la infidelități; abandonați orice proiect pentru mai târziu.

d) Flacăra lumânării clară și strălucitoare care crește în înălțime spune că vor veni multe bucurii și că este timpul să luați decizii importante; posibile angajamente serioase.

e) Flacăra lumânării tremurătoare, care fumegă vă avertizează că nu este momentul să fiți agresivi; că riscați dispute; partenerul nu este sincer, probleme de sănătate

f) Flacăra lumânării cu tente albăstrui, vă puteți baza pe ajutorul celor din jur; vă veți atinge scopul propus

g) Flacăra lumânării cu tente roșiatice vă avertizează asupra unor conflicte emoționale.

Vă prezentăm în continuare câteva ritualuri de bază pentru protecție, dragoste, sănătate, noroc și bani:

I: Ritual pentru bani

Dacă situația dumneavoastră financiară este foarte proastă și doriți să o îmbunătățiți, trebuie să știți că prin acest ritual, veți putea obține suma de bani strict necesară pentru dorințele dumneavoastră. Dacă deja aveți o situație materială bună și doriți creșterea veniturilor, acest ritual nu vă va ajută.

Sfaturi de bază:
– Nu faceți acest ritual într-o zi de duminică, este de preferat să alegeți zilele de luni și joi.
– Trei zile înainte de ritual nu dormiți cu nici un chip în timpul zilei.
– La începutul și la sfârșitul ritualului spuneți “Tatăl nostru”

Alegeți o cameră cu fața spre răsărit, asigurați-vă că pe timpul desfășurării ritualului nimic nu vă perturbă (telefon, sonerie etc.) Alegeți o zi de luni sau de joi între orele 14.15-16.15, sau ora 24.00 . Aceste intervale de ore constituie perioada care caracterizează curentul cosmic verde, responsabil de circulația banilor. Stropiți camera cu apă sfințită (agheasmă) și ardeți tămâie sau bețișoare parfumate. Așezați-va în genunchi în centrul camerei înconjurați-vă sub forma unui cerc de 7 lumânări (neapărat de culoare verde) . Relaxați-vă și alungați orice gând din mintea dumneavoastră. Spuneți “Tatăl nostru” având în față o icoană (de preferat a Sfintei Paraschiva – ocrotitoarea săracilor). Apoi încântați de 3 ori cu voce tare mantra “AUM” (care reprezintă simbolul lui Dumnezeu) . Vizualizați cu ochii minții suma de bani care vă este necesară ieșirii din impas.

Exemplu: “Că să-mi plătesc toate datoriile aș avea nevoie de zece milioane de lei”.
Veți vizualiza această suma cum o numărați, fiecare hârtie în parte, cum îi faceți pachete de câte 100 lei, și repetați următoarea formulă:
“Doamne, Dumnezeul meu, fii alături de mine
Și ajută-mă să ies din impasul financiar în care am intrat
Doamne, Dumnezeul meu chem asupra mea binecuvântarea ta
Și te rog ajută-mă ca norocul să mi se schimbe, să se ridice greutatea care mă apasă,
Și norocul să se întoarcă din nou la mine”

Recitați psalmii 47, 32, 57 și 110 din Biblie.
Acest ritual se practică 9 zile de luni și 9 zile de joi.,deci nouă săptămâni consecutiv.

Precizare!
Acest ritual are efect foarte mare când este lună plină sau când luna se află în berbec, rac, leu, vărsător și pești.
Exemplu: În Decembrie luna se află în berbec în 6 și 7; luna se află în rac în 12 și 13, luna se află în vărsător în 28 și 29 iar în pești în 30 și 31. SUCCES!

Click aici pentru a comanda un ritual de bani.

 

II: Ritual pentru obținerea unui loc de muncă

Dacă ați rămas fără servici indiferent dacă ați fost dat afară sau nu v-ați găsit până acuma un loc unde să lucrați și nu știți ce să faceți, dacă toate încercările dumneavoastră de până acum au dat greș recurgeți la acest ritual. Nu trebuie să recurgeți la acest ritual dacă lucrați undeva și vreți să mai câștigați în plus, nici dacă sunteți mânați de gânduri necurate.

Clici aici pentru a comanda un ritual pentru obținerea unui loc de muncă.

 

III: Ritual pentru a reuși la un examen

Aveți de dat un examen și nu știți dacă veți reuși? Aveți mari emoții, și din cauza lor este posibil să ratați. Acest ritual vă va reda încredere în dumneavoastră și vă va ajută să reușiți la examen. Acest ritual se efectuează trei zile consecutive înaintea examenului.

Click aici pentru a comanda un ritual de reușită la un examen.

 

IV: Ritual pentru protecție

Foarte mulți dintre noi ne creem protecții de tot felul, ne protejăm împotriva naturii îmbrăcându-ne adecvat și construind case, ne protejăm împotriva unor oameni încuind ușile, păstrăm banii la Banca sau la CEC , în locuri sigure. Și totuși foarte puțini oameni își dau seama că au nevoie și de o altfel de protecție, mai subtilă și invizibilă care funcționează la un nivel diferit de cel fizic.

Click aici pentru a comanda un ritual de protecție.

 

V: Ritual pentru întărirea cuplului

În orice cuplu există momente când balanță începe să se dezechilibreze, momente de rutină, neîncredere și suspiciune. Ce aveți de făcut? Acest ritual vă va schimba situația.

Click aici pentru a comanda un ritual pentru întărirea cuplului.

 

VI: Ritual pentru întoarcerea persoanei iubite

Dacă iubiți pe cineva foarte mult și această persoană s-a îndepărtat de dumneavoastră vă recomand un ritual care are menirea de a-l aduce înapoi. Atenție! Nu aveți voie să recurgeți la acest ritual dacă reîntoarcerea persoanei iubite va afecta într-un fel pe altcineva (familie). În caz contrar ritualul se întoarce definitiv împotriva dumneavoastră, îndepărtându-l pe cel iubit.

Click aici pentru a comanda un ritual de întoarcere a persoanei iubite.

 

VII: Ritual pentru a întoarce acasă un bărbat care v-a părăsit pentru o altă femeie

Se întâmplă deseori ca un bărbat căsătorit de mulți ani să se îndrăgostească de o altă femeie și să se îndepărteze de familie. Dacă doriți să-l aduceți acasă aveți de efectuat acest ritual.

Click aici pentru a comanda un Ritual pentru a întoarce acasă un bărbat care v-a părăsit pentru o altă femeie.

 

VIII: Ritual pentru a îndepărta sentimentele de vinovăție

Dacă vă simțiți vinovați de o faptă oarecare și vă faceți prea multe procese de conștiință vă recomand un ritual care vă va aduce liniștea.

Click aici pentru a comanda un ritual de îndepărtare a sentimentelor de vinovăție.

 

IX: Ritual pentru a pune capăt singurătății

Dacă sunteți singuri de prea multă vreme și nu găsiți o explicație de ce omul mult așteptat nu apare în viață dumneavoastră vă recomand un ritual de chemare a ursitului (persoana lăsată de Dumnezeu pe pământ ca pereche a dumneavoastră) Acest ritual se efectuează doar în nopțile cu lună plină.

Ritual pentru a pune capăt singurătății

X: Ritual pentru a vă face iubiți și apreciați

Cea mai importantă lună pentru ritualul de acest gen este luna aprilie – deoarece reprezintă din cele mai vechi timpuri o perioada de reflecție și de sărbătoare. Precizez încă o dată că acest ritual se poate face doar în luna aprilie, când succesul este garantat.

Click aici pentru a comanda un ritual și a vă face iubiți.

 

XI: Ritual pentru întoarcerea norocului

Dacă în ultimul timp v-au mers toate prost și ați fost urmăriți de ghinioane, acest ritual vă va ajuta să puneți capăt o dată pentru totdeauna ghinioanelor.

Click aici pentru a comanda un ritual de întoarcere a norocului.

 

XII: Ritual pentru însănătoșirea dumneavoastră sau a altei persoane

Dacă în ultimul timp vă simțiți rău fără o cauza concretă, sau dacă cineva din familia dumneavoastră nu se simte bine și vreți să o ajutăți ar trebui să efectuați următorul ritual.

Click aici pentru a comanda un ritual pentru însănătoșirea dumneavoastră sau a altei persoane.

 

XIII: Ritual pentru a vă îndeplini orice dorința

Pentru a vă îndeplini orice dorința sau când nu aveți altă rezolvare în situații deosebit de critice vă sfătuiesc să recurgeți la acest ritual.

Click aici pentru a comanda un Ritual pentru a vă îndeplini orice dorință.

 

XIV: Ritual pentru dezlegări de drumuri

Dacă în ultimul timp ați tot încercat să plecați undeva (în țară sau în străinătate) și ați întâmpinat tot felul de probleme. Este clar că cineva “v-a legat drumurile”. Vă este recomandat acest ritual care are menirea de a vă ajută să plecați la un drum… oricare ar fi el și oricare ar fi destinația.

Click aici pentru a comanda un Ritual pentru dezlegări de drumuri.

 

XV: Ritual pentru femeile care nu rămân însărcinate

Dacă vă doriți foarte mult un copil și acest lucru nu se întâmplă în mod normal, poate este timpul să apelați și la această metodă.

Click aici pentru a comanda un Ritual pentru femeile care nu rămân însărcinate.

 

XVI: Ritual pentru alcoolici

Dacă vă doriți să scăpați de acest viciu și nu știți ce să mai faceți, vă recomand acest ritual.

Clici aici pentru a comanda un Ritual pentru alcoolici.

 

XVII: Ritual pentru a renunța la fumat

Dacă vă doriți să renunțați la fumat dar nici una din metodele încercate nu a dat rezultate, a sosit timpul să vă apucați de un ritual magic.

Click aici pentru a comanda un ritual de renunțare la fumat.

 

XVIII: Ritual pentru dezlegări de farmece de dragoste

Dacă nu ai avut succes în nici o relație din viața ta, acum este timpul să-ți faci dezlegările de farmece.

Clici aici pentru a comanda un ritual pentru dezlegări de farmece de dragoste.

 

 

Click aici pentru a achiziționa un ritual.

 

Lista cu ritualuri pe care le puteți efectua dumneavoastră acasă este disponibilă aici.

Dacă aveți nevoie de un ritual personalizat, vă rugăm să ne contactați.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei