Caracteristicile zilei în care v-ați născut

Caracteristicile zilei în care v-ați născutÎn funcție de ziua din săptămână în care v-ați născut, aveți o serie de caracteristici și particularități, de care ar trebui să vă bucurați și să profitați de-a lungul vieții dumneavoastră.

Caracteristicile zilei în care v-ați născut  și ce spune aceasta despre dvs.:

Luni
Dacă sunteți născuți în această zi, sunteți dominați de Lună și de aici rezultă că: sunteți persoane schimbătoare, în funcție de fazele lunii, sunteți ușor de impresionat, romantici , visători, intuitivi, imaginație bogată, timizi. Vă sunt favorabile locurile situate în preajmă apelor, ziua de luni, culoarea alb-argintiu și numărul zilei în care v-ați născut.

Marți
Dacă sunteți născuți într-o zi de marți, sunteți dominați de planetă Marte, de aici rezultând că: sunteți niște luptători perseverenți, energici, rezistenți, curajoși. Sunteți impulsivi și imprevizibili.
Vă sunt favorabile culorile roșu-negru, ziua de marți și numărul zilei de naștere.

Miercuri
Sunteți o persoană dominată de planeta Mercur, de aici rezultă că vă adaptați ușor oricărei situații. Sunteți foarte ingenioși și deștepți, aveți spirit de convingere și de intuiție.
Vă sunt favorabile culorile alb-verde. Aveți succes în acțiunile începute miercurea și numărul dumneavoastră norocos este numărul zilei de naștere.

Joi
Sunteți dominați de planeta Jupiter, de aici rezultă că aveți mare succes în afaceri și comerț. Sunteți cumpătați și liniștiți, vă iubiți familia și copiii.
Mari gurmanzi, sociabili, deschiși. Vă este favorabilă culoarea mov, alb-negru, ziua de joi și numărul zilei de naștere.

Vineri
Sunteți o persoană dominată de planeta Venus, planeta dragostei, generozității, frumuseții.
Oameni cu succes în viață, cu o finețe ieșită din comun, talent artistic deosebit.
Căutați armonia, liniștea, echilibrul. Vă sunt favorabile culorile maro și gri, ziua de vineri și numărul zilei de naștere.

Sâmbătă
Dacă sunteți născuți într-o zi de sâmbătă, sunteți dominați de planeta Saturn. De aici rezultă că sunteți singuratici, triști, bolnăvicioși, invidioși. Firi artistice și cu succes în științele exacte și în ezoterism.
Nu este o zi foarte bună dar nu trebuie să vă speriați, deoarece beneficiați de un mare noroc în viață.
Favorabile sunt culorile roșu-negru, ziua de sâmbătă și numărul zilei de naștere.

Duminică
Cei născuți în ziua de duminică sunt guvernați de Soare. De aici rezultă mari succese în viață, personalitate puternică, orgoliu, mândrie, capacități deosebite de conducere.
Aristocrați, boemi și plini de sine.
Vă sunt favorabile culorile galben-portocaliu, ziua de duminică și numărul zilei de naștere.

Click aici pentru un studiu numerologic detaliat.

Comandați acum cărți de astrologie din Anticariatul Ezoteric Virtual.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei