Ce este Numerologia?

Ce este Numerologia?Incursiune în numerologie

NUMEROLOGIA, sau magia numerelor, este o știință străveche care se ocupă cu analiza numerică a vieții – a vieții dumneavoastră și a celor din jurul dumneavoastră. Fiind o știința bazată pe calcule matematice, este deci o cale mai bună de cunoaștere. Aflați în continuare ce influență au numerele în viața noastră.

 

Ce este Numerologia?

Numerologia este de fapt “sora mai mică a astrologiei”. Ea vă ajută să știți care sunt punctele forțe și cele slabe; să vă îmbogățiți cunoștințele despre oamenii cu care veniți în contact! De exemplu, numărul destinului stabilește predispozițiile dumneavoastră, în timp ce analiză numelui evaluează ceea ce persoană respectivă a realizat pornind de la baza genetică.

Studiile numerologice au ca bază raportarea fiecărei litere la un număr, iar aceste numere vorbesc despre dumneavoastră. Cifrele au putere asupra întregului univers, tot ce există pe pământ, în cosmos și în om, se raportează la un număr. Numerologia acceptă ca fiecare din forțele naturii se manifestă într-un mod miraculos, dacă sunt trezite nu numai de condițiile fizice, dar și de acțiunile favorabile ale pozițiilor corpurilor cerești. Din acest motiv numerologia a colaborat tot timpul cu astrologia.

Numerologia este la fel de veche ca și astrologia, dar ea a și rămas vreme de secole o știința secretă, destinată doar celor inițiați. Astăzi știința numerelor își face intrarea în viața modernă… E timpul s-o descoperiți și dumneavoastră!

 

Cum ne poate ajuta NUMEROLOGIA?

Am stabilit mai sus că numerele ne informează cu precizie asupra personalității celui sau celei care îl poartă. Numerele ne permit să ne descoperim punctele slabe și forțe și în felul acesta să cunoaștem aspectele asupra cărora trebuie să intervenim pentru a ne influența destinul.

Omul acționează în funcție de ceea ce este, ce gândește și în funcție de aspirațiile sale. Iată de ce analiză numelui este extrem de utilă în cercetarea destinului. Dată nașterii indică traseul existenței, cu alte cuvinte “parcursul combatantului” împreună cu liniile sale directoare, cu virajele, raspantiile, precum și obstacolele mai greu sau mai ușor de depășit. Esențialul este să știm ce tip de drum trebuie să urmăm și la ce fel de obstacole ne putem aștepta.

Pornind de la data nașterii, NUMEROLOGIA ne permite să trasăm “drumul de viață” și să prevedem modul în care se va comportă un individ pe parcursul acesteia, în funcție de potențialitățile sale. NUMEROLOGIA nu este numai o știință a prezicerii și a previziunilor. Ea constituie întrucâtva un adevărat ghid al înțelegerii, căci numerele trebuie înțelese și ameliorate în raport cu sine. Când este vorba de numere nu există limite…

Studiul complet al graficelor destinului poate constitui obiectul unei ample lucrări. Drumul vieții este stabilit de la naștere și nimeni nu se poate sustrage influenței sale. Nu puteți evita parcursul care v-a fost hărăzit. În schimb modul de deplasare pe acest drum poate fi schimbat. În consecință aspectele negative ale unui număr pot fi foarte mult atenuate sau contracarate, mulțumită unei schimbări de atitudine. Un studiu numerologic face lumină în toate aspectele din destinul dumneavoastră. ÎNCERCAȚI!

Sperăm că, cel puțin pe scurt, v-am răspuns la întrebarea „Ce este numerlogia?”.

Click aici pentru a comanda un studiu numerologic detaliat.

Cărți de numerologie pot fi achiziționate din Anticariatul Ezoteric Virtual.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei