Compatibilitatea după zodiacul european – Rac – Raporturile Racului cu alte semne zodiacale

Compatibilitatea după zodiacul european - Rac - Raporturile Racului cu alte semne zodiacale

Vă prezentăm în continuare compatibilitatea după zodiacul european – Rac – Raporturile Racului cu alte semne zodiacale:

Rac – Berbec: sunteți temperamente diferite și, în general, nu vă înțelegeți. Berbecul e prea agresiv pentru dumneavoastră și nu va avea vreme și nici nu va ști cum să vă menajeze susceptibilitatea. Nu se recomandă unirea cu acest semn.
Rac – Taur: legătură bună care poate evolua un timp. Amândoi sunteți iubitori ai mediului familial și al confortului oferit de acesta, sunteți afectuoși și vă înțelegeți bine pe plan emoțional. Un singur lucru trebuie avut în vedere, și anume, că taurul să vă menajeze susceptibilitatea.
Rac – Gemeni: există premise pentru o înțelegere satisfăcătoare, dar ele sunt destul de incerte. Dumneavoastră sunteți totuși prea casnic, stabil, posesiv și consecvent pentru cel de al doilea chiar dacă îi apreciați acestuia farmecul și umorul. Gemenii sunt de asemenea prea agitați, superficiali și puțin mincinoși pentru dumneavoastră.
Rac – Rac: vă înțelegeți bine particularitățile și puteți fi solitari pe această baza. Pe de altă parte încăpățânarea dumneavoastră definitorie se poate valoriza aici pozitiv. V-ați putea totuși incomoda reciproc atunci când ați fi nevoiți să vă suportați stările de deprimare și când v-ați autoizola fiecare în cochilia lui.
Rac – Leu: există cincizeci la sută șanse că relația să triumfe sau să eșueze. Pe de o parte, puteți fi prea morocănos pentru leu, iar acesta este prea agresiv, arogant pentru dumneavoastră; pe de altă parte însă, leul vă poate da energia și sentimentul tonic de încredere în forțele proprii, iar dumneavoastră puteți aduce stabilitatea fundamentelor căsniciei.
Rac – Fecioară: vă înțelegeți în ceea ce privește munca și spiritul de economie. La un moment dat, însă fecioara vă poate jigni grav prin criticile sale inepuizabile și pot interveni grave distorsiuni în această relație.
Rac – Balanță: probabilitate mare de nereușită în unirea dumneavoastră. Deșii apreciați strălucirea balanței, iar acesta forță consolidatoare a dumneavoastră, pot apărea divergente grave și lacune în comunicare datorate diferențelor de temperament.
Rac – Scorpion: relație și căsnicie ideală. Spiritul posesiv, dominator și pasional al scorpionului va fi tonificat de dumneavoastră. Deși sunteți cele mai neîncrezătoare semne ale zodiacului, veți învăța în timp să vă bazați unul pe altul, iar armonia dintre dumneavoastră va evolua spre cote deosebit de înalte.
Rac – Săgetător: sunteți iritat de nestatornicia și inexactitatea săgetătorului și, în plus, puteți fi rănit în modul cel mai inocent. Dacă nu vă menajati reciproc, nu e nici o speranța de înțelegere, iar dacă o faceți totuși, șansele rămân în continuare destul de mici.
Rac – Capricorn: nu e prea sigur că relația va dura, deșii la prima vedere aveți multe în comun. Puteți cădea de acord în ceea ce privește familia, în domeniul sentimental și sexual lucrurile complicându-se însă, capricornul fiind puțin prea rece și nereceptiv la punctele dumneavoastră de vedere. Divergente serioase.
Rac – Vărsător: puteți întreține raporturi de prietenie – însă nimic mai mult. Dumneavoastră îl puteți jigni pe vărsătorul dornic de liberatate și-l puteți sufoca prin spiritul dumneavoastră posesiv, iar acesta, un singuratic, prin excelență, vă poate răni involuntar. E total nerecomandabilă unirea dumneavoastră.
Rac – Pești: relație în ansamblu bună. Peștii sunt cel puțin tot atât de sensibili ca și dumneavoastră, se lasă dominați în chip firesc și gentil de dumneavoastră și e greu de presupus că l-ați putea jigni cu ceva. Neînțelegeri trecătoare cu privire la nepriceperea peștilor în administrarea banilor și alegerea anturajului.

Vă invitam să alegeți o zodie pentru care doriți să vedeți compatibilitatea cu alte zodii după horoscopul european:

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei