Compatibilitatea după zodiacul european – Gemeni – Raporturile Gemenilor cu alte semne zodiacale

Compatibilitatea după zodiacul european - Gemeni - Raporturile Gemenilor cu alte semne zodiacale
Vă prezentăm în continuare compatibilitatea după zodiacul european – Gemeni – Raporturile Gemenilor cu alte semne zodiacale:

Gemeni – Berbec: în general, nu e o legătură recomandabilă. Deși se pot apropria pe plan intelectual, fiind aici de acord în modul de abordare a problemelor, există dificultăți majore în relația lor sentimentală și sexuală, nativul din gemeni fiind prea rece și rațional pentru pasionatul berbec.
Gemeni – Taur: gemenii sunt prea agitați și depărtați de familie pentru liniștiții și căsnicii Tauri. Deșii aceștia din urmă se pot lasă fascinați o vreme de vivacitatea primilor, au prea puține în comun – inclusiv în viață sexuală – pentru ca relația să reziste.
Gemeni – Gemeni: faptul de a fi atât de asemănători pe toate planurile constituie o șansă de a se înțelege foarte bine intuitiv aproape. Dacă își vor păstra calmul în anumite situații mai critice ajunge la o compatibilitate foarte bună.
Gemeni – Rac: pe de o parte primul este prea împrăștiat , neatașat căminului și rațional, pe de altă parte racul este ordonat, foarte strâns legat de casă, posesiv, și foarte sensibil. În general, o astfel de legătură este supusă unor mari tensiuni provenite din diferențele flagrante de temperament.
Gemeni – Leu: mare atracție inițială și înțelegere bună în prima instanță, provenită din instinctul social foarte dezvoltat la amândoi. În intimitate însă vor apărea mari probleme și primului i se va părea adesea că leul e prea posesiv. Legătură nerecomandabilă.
Gemeni – Fecioara: prea multă rigoare are fecioara pentru nesistematicul nativ din gemeni. De asemenea, criticile interminabile ale primei îl vor exaspera la culme pe cel de al doilea și e puțin probabil că acesta va rămâne mult timp să le asculte.
Gemeni – Balanță: relație și căsnicie ideală. Balanță va înțelege foarte bine natură imprevizibilă a gemenilor, viața sa intelectuală și gustul ieșirilor în societate. Au multe în comun – inclusiv concepția despre viață sexuală – iar diferențele dintre ei nu vor face decât să rupă monotonia traiului cotidian.
Gemeni – Scorpion: nativul din gemeni se va simții atras de misterul ce înconjoară scorpionul, căci acesta va stârni marea sa curiozitate. Cu toate acestea legătura nu va dura deoarece primul este prea superficial și schimbător pentru profundul și posesivul scorpion.
Gemeni – Săgetător: relație care poate merge un timp, amândoi fiind dinamici și mari iubitori de libertate. În timp apar însă mari probleme sentimentale și nici unul nu ține prea mult la o relație atunci când această nu merge, ruptura vă apare ca o consecință firească; poate există înțelegere între ei doar pe plan social și profesional.
Gemeni – Capricorn: capricornul e mult prea echilibrat și stabil pentru aventurosul nativ din gemeni. Lucrurile care îi despart sunt într-un număr covârșitor față de cele care îi aproprie; sunt cu alte cuvinte, prea diferiți și nici o înțelegere nu este posibilă între ei.
Gemeni – Vărsător: relație și căsnicie fericită. Vărsătorul imprevizibil, neliniștit, schimbător, și plin de surprize va fi foarte pe gustul celuilalt. Neînțelegerile ce pot surveni între ei sunt nesemnificative.
Gemeni – Pești: înțelegere doar la distanță. În rest, nu este o relație prea fericită, căci amândoi au nevoie deplină de cineva, sunt egocentrici și au cerințe temperamentale destul de diferite. Căsnicia nu durează în general.

Vă invitam să alegeți o zodie pentru care doriți să vedeți compatibilitatea cu alte zodii după horoscopul european:

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei