GDPR Cookie Consent by FreePrivacyPolicy

Termeni de utilizare

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE TERMENII DE UTILIZARE ÎNAINTE DE VIZITAREA ȘI FOLOSIREA ACESTUI SITE!

 

INTRODUCERE

Site-ul www.astromagie.com este administrat de S.C. REIT Trading S.R.L.

FOLOSIREA ACESTUI SITE PRESUPUNE ACCEPTAREA „TERMENILOR DE UTILIZARE” PREZENTAȚI ÎN ACEASTĂ PAGINĂ.

S.C. REIT Trading S.R.L. ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A MODIFICA ORICÂND TERMENII DE UTILIZARE AI SITE-ULUI, FĂRĂ ANUNȚ PREALABIL.

ACESTE SCHIMBĂRI URMEAZĂ A FI EFECTIVE DIN MOMENTUL PUBLICĂRII LOR PE SITE.

VA RECOMANDĂM CITIREA ACESTOR TERMENI DE UTILIZARE ÎNAINTE DE FIECARE UTILIZARE A SITE-ULUI PENTRU.

 

INFORMAȚII ȘI CONȚINUT

Toate informațiile prezentate pe acest site sunt proprietatea S.C. REIT Trading S.R.L. Selecția acestor informații este realizată cu foarte mare atenție. Totuși, S.C. REIT Trading S.R.L., angajații acesteia sau colaboratorii nu pot fi făcuți responsabili de nici o pagubă datorată funcționarii defectuase a site-ului sau a informațiilor prezentate pe acesta. În cazul în care considerați că ați avut de suferit o dauna tehnică datorită funcționarii defectuoase a site-ului www.astromagie.com sau a informațiilor prezentate pe acesta vă rugăm să expediati un e-mail la adresa info@astromagie.com în care să descrieți amănunțit condițiile în care s-a produs defecțiunea sau incidentul. În caz de litigiu decizia finală aparține S.C. REIT Trading S.R.L.

 

DREPTURILE DE AUTOR

Întregul conținut al acestui site este protejat de legile române și internaționale referitoare la protecția dreptului de autor. Este interzisă reproducerea de orice fel (totală sau parțială) a conținutului acestui site fără permisiunea prealabilă a S.C. REIT Trading S.R.L. Modificarea sau utilizarea acestui site în alt scop decât cel pentru care a fost creat încalcă prevederile legale referitoare la protecția drepturilor intelectuale. Este interzisă copierea conținutului site-ului sau accesarea acestuia de programe automate.
Dacă în ciuda eforturilor S.C. REIT Trading S.R.L. de a alege și prezența materiale cât mai exacte, considerați că s-a produs o încălcare a drepturilor intelectuale pe care le dețineți, va rugăm să ne contactați de urgență la info@astromagie.com.

 

RESPONSABILITATEA S.C. REIT Trading S.R.L.

S.C. REIT Trading S.R.L. face toate eforturile pentru a asigura o funcționare corespunzătoare a acestui site și nu poate fi făcută răspunzătoare în nici un fel pentru nici o deficiență în funcționarea software-ului, vreo disfuncționalitate a rețelei Internet sau vreo problema de compatibilitate pe care utilizatorii o pot avea în folosirea acestui site.
S.C. REIT Trading S.R.L. nu este răspunzătoare pentru incidentele sau întârzierile survenite ca urmare a defecțiunilor tehnice apărute la furnizorii serviciilor ce intermediază accesul dumneavoastră la site-ul www.astromagie.com (provideri de Internet, furnizori de conexiuni permanente sau de tip dial-up, operatori de telefonie fixă sau mobilă, etc), incidente ce pot cauza timpi mari de acces, conexiune la Internet instabilă sau discontinuă.
S.C. REIT Trading S.R.L. nu i se pot imputa și nu poate fi făcută răspunzătoare în nici o circumstanță pentru eventualele daune sau neajunsuri pe care incidentele tehnice le pot aduce utilizatorilor site-ului www.astromagie.com

S.C. REIT Trading S.R.L. depune toate eforturile pentru a oferi informații competente și complete. S.C. REIT Trading S.R.L., angajații și colaboratorii sau nu pot fi făcuți responsabili de eventualele daune produse ca urmare a folosirii informațiilor de pe site-ul www.astromagie.com. Folosirea acestor informații revine exclusiv în sarcina utilizatorului care poartă întreaga responsabilitatea pentru acțiunile sale precum și pentru rezultatele obținute.

 

RESPONSABILITATEA UTILIZATORULUI

Orice utilizator are dreptul de a vedea informațiile de pe site-ul www.astromagie.com.

Întreaga responsabilitate pentru folosirea informațiilor prezentate pe site-ul www.astromagie.com revine în exclusivitate utilizatorului.

Utilizatorul este de acord să primească de la astromagie.com și astromagie.ro informări cu caracter general și comercial.

 

ORICE ÎNCERCARE DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI „www.astromagie.com” SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERELOR PE CARE RULEAZĂ ACEST SITE VA FI TRATATĂ CA ÎNCERCARE DE FRAUDARE A SITE-ULUI. DE ASEMENEA, SE VA DEPUNE O PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA PERSOANEI CARE A ÎNCERCAT ACEST LUCRU.

 

Ver. 3/2018

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei