Compatibilitatea după zodiacul european – Taur – Raporturile Taurului cu alte semne zodiacale

Compatibilitatea după zodiacul european - Taur - Raporturile Taurului cu alte semne zodiacale

Vă prezentăm în continuare compatibilitatea după zodiacul european – Taur – Raporturile Taurului cu alte semne zodiacale

Taur – Berbec: deși sunt diferiți temperamental, au totuși o șansă de conviețuire dacă vor ști să se adapteze unul altuia. În general taurul e prea constant și lent pentru impulsivul și adesea imprevizibilul berbec.
Taur – Taur: legătură care poate fi foarte bună, pentru că aveți cam aceleași concepții despre viață și veți ști să dați dovadă de mult tact în situațiile mai nefavorabile. Amândoi sunteți practici, iubitori de frumos și atașați de familie.
Taur – Gemeni: gemenii sunt prea risipitori și împrăștiați pentru economul și sistematicul taur. Acesta din urmă poate fi încântat o vreme de agilitatea mentală a celuilalt, dar va ajunge în scurt timp să-l vadă fals, neserios, superficial.
Taur – Rac: relație și căsnicie fericită. Între ei există o mare simpatie și înțelegere. Ambii sunt atașați de casă, au nevoie de siguranță, sunt prudenți, au multă căldură sufletească și sunt sentimentali.
Taur – Leu: taurului îi place personalitatea și strălucirea leului în societate și între ei există o mare atracție fizică. Neînțelegerile apar atunci când leul dorește să iasă prea mult în evidență, iar taurului începe să nu-i mai convină firea impetuoasă a acestuia.
Taur – Fecioară: Relația poate fi bună, căci amândoi sunt prudenți, calculați și riguroși. Taurii îi pot face mai maleabili pe nativii din fecioară, iar acestora le place mult forța primilor și pot lua lecții de răbdare de la ei. La un moment dat, e posibil ca taurul să nu mai suporte criticismul feroce al celuilalt și să plece exasperat de atâta pisălogeală.
Taur – Balanță: raporturi adeseori bune, ambii fiind dominați de planeta Venus și apreciind în consecință tot ceea ce e frumos și bun în viață. Există însă și multe neînțelegeri care pot duce la o ruptură; pe de o parte taurul e uneori agasat de lipsa de exactitate a balanței, pe de altă parte aceasta îl va vedea pe taur puțin necioplit, deși puternic.
Taur – Scorpion: între ei e o relație specială, care poate dura sau nu. Ambii sunt la fel de puternici și pot fi la fel de duri, ori de sensibili. Se admira reciproc și se înțeleg bine din punct de vedere sexual. E bine că între ei să nu se insinueze gelozia, care poate produce catastrofe în situații mai explozive.
Taur – Capricorn: se pot cupla într-o legătură armonioasă. Pot exista dificultăți inițiale, căci capricornul pare rece și rezervat, dar taurul va ști cum să treacă de această aparență. Ambii sunt puternici și tenace și pot face minuni atunci când intră în rezonanță.
Taur – Vărsător: legătura care în general nu durează, decât cu rare excepții și cu mari concesii. Vărsătorul e mult prea sociabil, prea ascuns și prea imprevizibil pentru casnicul, afectivul și liniștitul taur. Ambii sunt la fel de încăpățânați și s-ar putea ca de aici să iasă multe scântei.
Taur – Pești: se pot înțelege foarte bine, mai ales dacă taurul îi acordă nativului din pești o șansă de a ieși din rezerva sa. Atunci îl va descoperii pe acesta sentimental, intuitiv, senzual și atașat de casă, ceea ce nu va putea decât să îi facă plăcere. În schimb îi va oferii celuilalt mai tot din ceea ce acesta are nevoie, în special siguranță și dependență fără de care peștii sunt puternic perturbați.

Vă invitam să alegeți o zodie pentru care doriți să vedeți compatibilitatea cu alte zodii după horoscopul european:

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei