Ce sunt farmecele și cum se dezleagă

Ce sunt farmecele și cum se dezleagă

Ce sunt farmecele și cum se dezleagă? Acest mesaj ne este transmis des – am hotărât să ne aplecăm asupra acestui subiect. Pentru a analiza ce sunt farmecele și cum se dezleagă, trebuie să facem o mică introducere.

Foarte mulți oameni duc după ei blesteme, vrăji, farmece…

Oamenii fac rău din gelozie, invidie, ură, din orice motiv, întemeiat sau nu.

Vă blesteamă, plătesc slujbe la biserica pentru distrugerea dumneavoastră, apelează la vrăjitori apăruți din senin ca ciupercile după ploaie și care tot ce știu este că au nevoie de bani – de banii dumneavoastră evident sau de ai dușmanului dumneavoastră – nu contează.

Simptomele unei persoane care are farmece, vrăji, deochi sau blesteme, sunt:
– o stare de nervozitate și profunde dureri de cap
– somn agitat, plin de coșmaruri
– stare de confuzie și deprimare
– căderea părului
– banii vin dar nu stau la dumneavoastră
– sunteți o persoană deosebită dar de mult timp fără partener de viață
– nimic nu vă iese și aveți senzația că sunteți urmăriți de ghinioane

Dacă aveți cel puțin două simptome din cele descrise mai sus atunci puteți fi siguri că aveți niște farmece pe care le-ați contactat pe parcursul vieții, întrând în conflict cu cineva sau le-ați moștenit de la părinții dumneavoastră sau de la ai partenerului de viață, deoarece se transmit până la al șaptelea neam, din generație în generație.

Foarte mulți din oameni sunt de părere că: “Eu nu am făcut rău la nimeni”. Nimic mai fals! O persoană care s-a răzbunat astfel s-a simțit ofensată și a plătit pe cineva să facă rău.

Ce sunt farmecele și cum se dezleagă - Înger

Cum se dezleagă farmecele?

Foarte mulți spun: “Am fost la Biserici și Mănăstiri, dar fără rezultate…”. Este normal: o pâine nu se face doar cu făină, mai trebuie apă, drojdie, sare, cartofi – pentru a ieși pâinea. Așa stau lucrurile și cu dezlegările, trebuie să mergeți întâi la preot și la Biserica. Dacă farmecele sunt minore se vor dezlega, dacă însă nu se întâmplă nimic după slujbe, aveți nevoie de mai mult, adică :”cu o mâna de femeie s-au făcut farmecele și tot așa vor fi dezlegate” – mai trebuie că și dumneavoastră să faceți un ritual la o anumită ora, într-o anumită zi.

O altă întrebare pusă frecvent este: “Cine mi-a făcut rău?”. De obicei, cine vă așteptați mai puțin, însă nu are mare importantă cine v-a făcut rău… Important este să conștientizați ce vi se întâmplă și să vă eliberați pentru totdeauna de aceste lucruri malefice care va blochează viață, fericirea, prosperitatea, liniștea etc.

După dezlegări vă veți simții din nou cu adevărat puternici, plini de energie, vă va revenii încrederea în dumneavoastră și în oameni, vă va dispărea frica și teama de orice și oricine.

Rupeți cercul negativ din jurul dumneavoastră și efectele nu vor întârzia să apară… Curaj!

Click aici pentru a achiziționa un ritual.Click aici pentru a achiziționa un ritual pentru problema dumneavoastră.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei