Compatibilitatea după zodiacul european – Berbec – Raporturile Berbecului cu alte semne zodiacale

Compatibilitatea după zodiacul european - Berbec - Raporturile Berbecului cu alte semne zodiacale

Vă prezentăm în continuare Compatibilitatea după zodiacul european – Berbec – Raporturile Berbecului cu alte semne zodiacale:

Berbec – Berbec: doi căpitani pe un singur vas îl pot face să se scufunde, dacă unul dintre ei nu cedează ( lucrul destul de probabil ). Atrași la început unul de celălalt, nu se vor înțelege bine, atât în sfera vieții spirituale, cât și în cea erotică.
Berbec – Taur: se vor înțelege doar în domeniul profesional. În rest, primul este prea impulsiv și activ, celălalt e prea prudent și reținut. Dacă taurul cedează conducerea berbecului, există o șansă, cel puțin în viață sexuală.
Berbec – Gemeni: relație nesigură și care de regulă nu durează. Berbecul e prea neconformist pentru convenționalul nativ din gemeni, iar dragostea sa impulsivă nu găsește o rezonanță corespunzătoare în aceasta.
Berbec – Rac: deși atracția sexuală este mare, ea nu ajunge și relația lor este sortită eșecului. Berbecul poate jigni involuntar pe hipersensibilul rac, care este prea interiorizat și sentimental pentru partenerul său.
Berbec – Leu: compatibilitate ideală. Berbecul va găsi în leu un partener complet deschis ideilor sale despre viață, sub orice aspect ar fi luată ea. Ambele semne sunt de natură emoțională. În general leul va conduce, dar trebuie să-i menajeze susceptibilitatea berbecului în această privință.
Berbec – Fecioara: raporturi proaste. Berbecul e prea ardent pentru recea fecioara, iar aceasta e prea reținută față de ideile cam extravagante ale celuilalt. Berbecul se va simți de asemenea profund jignit în amorul propriu de inepuizabilele săgeți critice ale fecioarei.
Berbec – Balanță: relație indecisă. Pe de o parte se pot agrea reciproc și pot avea o înțelegere bună din punct de vedere erotic, dar mai există și cazuri când din toată dragostea inițială nu mai rămâne nimic, căci berbecul e prea impetuos pentru echilibrata balanță.
Berbec – Scorpion: conflicte violente între cei doi, ambii atrași fizic unul de celălalt, dar neînțelegându-se asupra persoanei care trebuie să conducă și încălcându-și reciproc independența la care fiecare ține enorm. Se respectă și se admiră – dar numai de la distanță.
Berbec – Săgetător: relație amestecată dar are șanse mari de a evolua spre armonie. Amândoi sunt firi luptătoare, dinamice, iar Berbecul îi poate oferi Săgetătorului un sentiment tonic de speranța în situațiile grele.
Berbec – Capricorn: se cuplează rar, iar când se întâmplă acest lucru trebuie ca ambii să dea dovadă de mult tact. Fiecare îl poate învăța pe celălalt lucruri noi și ei sunt de acord cu aceasta. Pe de altă parte primul este deschis, dinamic și impulsiv, pe când celălalt e mai rezervat, încet și prudent. Dacă pot trece peste unele disensiuni ce apar la un moment dat au dreptul de a spera la o bună conlucrare și conviețuire.
Berbec – Vărsător: o combinație bizară ce poate fi bună; depinde doar de cei doi. Berbecul trebuie să fie atent la dorința de libertate a vărsătorului și să nu se completeze inutil dacă acesta are idei mai evoluate ca ale lui, iar vărsătorul va fi capabil atunci de a aprecia capacitățile berbecului, în special spiritul sau camaraderesc.
Berbec – Pești: există cazuri de căsnicii acceptabile, dar în general sunt foarte diferiți și cu excepția imaginației pe plan erotic, nu au mai nimic în comun. Peștii sunt romantici, sensibili, visători și doresc o apreciere delicată, pe când berbecul pune de la bun început piciorul în prag și decis ca în tot ceea ce întreprinde, nu-l prea încânta o viață de dulcegării sentimentale. Pot ajunge la un pact reciproc avantajos dacă vor fi îndeajuns de înțelepți pentru a-și face concesii și a învăța unul de la celălalt.

Vă invitam să alegeți o zodie pentru care doriți să vedeți compatibilitatea cu alte zodii după horoscopul european:

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei