GDPR Cookie Consent by FreePrivacyPolicy

Parapsihologia în afaceri

Influenta fazelor lunii in afaceri si viata

Știați că fazele lunii vă influențează foarte mult afacerile și viața?

 – Lună în descreștere: dezintoxică foarte bine organismul, elimină și curăță. Perioada recomandată pentru cure de slăbire, deoarece în această perioada apar rezultatele cele mai bune.

 – Lună nouă: tot ce începe în această fază evoluează favorabil, se dezvoltă, crește. Favorabilă planului sentimental. Postul ținut în această perioada are rezultate mai bune decât o cură de slăbire în oricare alt interval de timp.

 – Lună în creștere: momente prielnice pentru negocieri, tranzacții, afaceri. Ce se începe în această fază va „face pui”. Recomandată pentru a începe o relație, un drum, o afacere. Nu se fac operații, deoarece vindecarea este mult mai greoaie și încetinită.

 – Lună plină: perioada favorabilă deciziilor importante, declarațiilor de dragoste, lamuririlor pe toate planurile. Profund nefavorabilă în planul sănătății sau a intervențiilor chirurgicale. Perioada foarte benefică pentru culegerea plantelor de leac.

Energizare și purificare

Dacă afacerile dumneavoastră au mers prost în ultimul timp, fără o explicație logică, a fost distrus câmpul energetic al spațiului. Aceasta se întâmplă frecvent în spațiile unde intră multă lume (agenții imobiliare, magazine etc.). Vă puteți reveni foarte ușor efectuând o purificare și o energizare a spațiului. Aceasta se poate realiza doar de către o persoană cu capacități bioenergetice.

Deseori spațiile sunt plasate deasupra unui puț energetic – pozitiv sau negativ. În cazul unui spațiu negativ vă simțiți rău (dureri de cap, stări de vomă) și aveți slabe șanse de reușită. În acest caz nu se poate face nimic – va recomandăm schimbarea sediului.

Comandati acum un studiu de analiza a afacerii dumneavoastra.

Click aici pentru a cumpara carti pe aceasta tema din Anticariatul Ezoteric Virtual.

Click aici pentru a cumpara produse pe aceasta tema din Magazinul Ezoteric Virtual.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei