Ce spune ziua dumneavoastră de naștere din punct de vedere numerologic?

Ziua nașterii și semnificația numerologicăNumărul care caracterizează ziua dumneavoastră de naștere are o importanță deosebită, deoarece imprimă personalității trăsăturile de bază. Aflați în continuare care este legătura dintre Ziua nașterii și care este semnificația numerologică a acesteia. Veți ști astfel, care sunt avantajele dumneavoastră.

1 – Născuți în prima zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică

 Sunteți o persoană foarte independentă. Aceasta este cauza pentru care aveți foarte multe de spus în activitățile de grup și de multe ori sunteți liderul. Odată ce aveți o idee în cap nimeni nu vă poate împiedica să o duceți la îndeplinire și nimic nu vă poate demotiva. În acest sens veți acumula foarte multe dacă veți avea capacitatea de a rezista tentației de dominare. Puteți să vă bazați pe propria judecată deoarece sunteți sceptici față de toate lucrurile. Singura problemă apare atunci când sunteți flatați-ar putea să vă distrugă scutul dumneavoastră. În general ar trebui să fiți sinceri cu dumneavoastră, cu ceea ce simțiți și să nu încercați să fiți un războinic singuratic.


2 – Născuți în a doua zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
 În general sunteți o persoană echilibrată, sensibilă însă la dispoziția celorlalți și la atmosfera din jur. Greșiți atunci când puneți prea tare la inimă critica și de multe ori vă judecăți pe dumneavoastră prea aspru în comparație cu ceilalți. Compania celorlalți este foarte importantă pentru dumneavoastră, vă simțiți foarte bine acolo unde este armonie. Este binecunoscută abilitatea dumneavoastră de a negocia aranjamente între oamenii implicați în conflicte, puteți întotdeauna găsi cuvintele potrivite în situațiile critice. De asemenea puteți fi muzicieni talentați și vă puteți găsi împlinirea ca artiști.

3 – Născuți în a treia zi a lunii -Ziua nașterii și semnificația numerologică
 Sunteți o persoană intelectuală și preferați munca mentală. Vă exprimați foarte bine și puteți comunica idei unor mase mari de oameni. Situațiile sociale, cu grupuri mari de oameni nu sunt o problemă pentru dumneavoastră și de aceea vă recomand un serviciu în domeniul relațiilor cu publicul sau educațional. Este foarte probabil că sunteți o persoană cu o popularitate foarte mare și nu vă este greu să vă prezentați în lumina cea mai bună. Poate că ceilalți vă consideră atât de atractivi deoarece nu vă ascundeți personalitatea, ci o scoateți și mai tare în evidența. Odată ce v-ați hotărât care este calea în viitor, nu vă va fi dificil să vă găsiți succesul.

Sus

4 – Născuți în a patra zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
 Aveți abilitățile practice foarte dezvoltate și acordați atenție detaliilor atunci când lucrați. Oricând primiți o sarcină nouă este foarte clar că nu veți face nici un efort pentru a o duce la bun sfârșit, chiar dacă aceasta vă suprasolicită. Simțul dumneavoastră de responsabilitate nu vă va permite să lăsați un lucru neterminat. Câteodată puteți fi foarte morocănoși și odată ce v-ați apucat de un lucru nimeni și nimic nu vă poate opri. Poate că ar fi bine pentru dumneavoastră dacă ați asculta și de opinia celorlalți. Uneori este bine să vă lăsați convinși de cei din jur pentru a rămâne flexibili din punct de vedere intelectual și pentru a nu rămâne blocați pe o idee. Este important să apreciați bunătatea oamenilor dacă nu doriți ca aceștia să se îndepărteze de dumneavoastră. Ar trebui să încercați să fiți mai diplomați, chiar dacă acest lucru se întâmplă rareori și chiar dacă este sub demnitatea dumneavoastră.

Sus

5 – Născuți în a cincea zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
 Aveți nevoie de libertatea proprie și vă place să faceți lucrurile în felul dumneavoastră. Din punct de vedere profesional ar fi foarte bine dacă v-ați deschide propria afacere deoarece ați avea doar propriile reguli de urmat. Creativitatea și forța pentru o asemenea afacere nu reprezintă o problemă deoarece sunteți foarte buni în a-i motiva pe ceilalți. Încercați orice atâta timp cât nu vă plictisește. Dacă viața dumneavoastră va deveni o rutină, veți face tot ceea ce vă stă în putere pentru a schimba această situație. Oricând aveți nevoie de idei noi, remediul preferat este o excursie într-un loc îndepărtat. În compania altor oameni vă treziți la viață și puteți fi foarte încântători. Probabil că nu vă plângeți nici de faptul că sexul opus nu vă acordă destulă atenție, dar trebuie să învățați să deveniți un partener de viață responsabil, care nu fuge la primele semne că libertatea i-ar fi îngrădită. Veți găsi întotdeauna o cale să vă bucurați de viață. În acest sens puteți fi doar invidiați.

Sus

6 – Născuți în a șasea zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
 Sunteți o persoană plăcută, iubită de cei din jur, de multe ori prea timidă pentru a le arată celorlalți cu adevărat ce puteți face. Aveți probabil o voce foarte plăcută, chiar dacă nu vă place să deschideți gură ca să vă plângeți. Handicapul dumneavoastră cel mai mare pot fi inhibițiile. Pentru a depăși acest handicap aveți nevoie de puțin ajutor din partea unei persoane în care aveți încredere. Talentul dumneavoastră de a dăruii celor din jur vă face să vă simțiți foarte bine, mai ales atunci când puteți fi de ajutor. Sunteți atașați de căminul dumneavoastră, deoarece aici găsiți protecție și motivație. O profesie bună pentru dumneavoastră ar fi în domeniul medical.

Sus

7 – Născuți în a șaptea zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
 Poate sunteți diferiți de ceilalți și nu vedeți nici un motiv de conformare la ordinele primite. Aveți propriile cerințe asupra propriei persoane și nu vă interesează absolut deloc ceea ce cred ceilalți despre dumneavoastră. Veți fi foarte fericiți dacă vă veți găsi locul în care să vă folosiți de abilitățile dumneavoastră. Un serviciu tradițional, cu un șef autoritar, nu vă va aduce niciodată fericirea. Nu sunteți ușor de mulțumit și tindeți să analizați meticulos propriile realizări. Chiar și pasiunile dumneavoastră sunt diferite de cele ale altor oameni. Sunteți axați pe misticism, ezoterism sau domenii asemănătoare. Vă atrage tot ceea ce este necunoscut și misterios iar în decursul vieții dumneavoastră vă veți dezvolta foarte mult intuiția. Poate vă va fi mai ușor în viață dacă vă veți familiariza cu modul de gândire al altor oameni.

Sus

8 – Născuți în a opta zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
 Știți exact ceea ce vreți să obțineți și arătați acest lucru și celor din jurul dumneavoastră. Nu vă ascundeți opțiunile și aveți foarte rar dubii privitoare la persoana dumneavoastră. Sunteți plini de energie și aveți un spirit antreprenorial foarte bine dezvoltat. Aceasta deoarece vedeți foarte rapid rezolvarea problemelor, cunoașteți oamenii și sunteți dispuși să riscați ceva nou. În ceea ce privește chestiunile financiare sunteți o persoană care acționează cu prudența și aveți o atitudine corectă în ceea ce privește banii. Această înseamnă că sunteți dispuși să cheltuiți banii pentru a vă distra, dar și în scopuri caritabile. Câteodată vă place să le arătați celorlalți cât de importanți sunteți. Se poate spune că aveți o anumită mentalitate de șefi sau poate că un fel de autoritate înnăscută. Când vă simțiți bine puteți fi foarte generoși vă supărați foarte rar. Poate că va trebuii să aveți grijă de greutatea dumneavoastră-acesta este puțin dificil pentru dumneavoastră.

Sus

9 – Născuți în a noua zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
 Sunteți o persoană sensibilă cu foarte multe calități. Predispoziția dumneavoastră de a vedea numai lucrurile bune din ceilalți oameni poate să conducă la situații în care se va profita de dumneavoastră. Participați intens la trăirile și gândurile altor oameni, în principal sunteți o persoana care iubește oamenii și căutați mai degrabă factorii unificatori și nu diferențele. Capacitatea dumneavoastră este aproape infinită dar ar fi de preferat să nu vă supraîncărcați-fiecare își atinge limitele odată.
Faceți parte dintre oamenii care speră să poată face lumea mai bună. Dacă vine un moment când veți dorii să vă destindeți, faceți o călătorie lungă. Familiarizarea cu alte culturi poate fi fascinantă și poate avea un efect benefic asupra dumneavoastră. De asemenea, muzica sau alte activități artistice pot fi un mod foarte bun de relaxare.

Sus

10 – Născuți în a zecea zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
 Sunteți născuți pentru a vă găsi singuri drumul în viață. Ceilalți vor fi impresionați de dumneavoastră și vi se vor supune. Probabil că v-ați stabilit de timpuriu țelurile și mergeți pe calea dumneavoastră cu hotărâre. Foarte rar acceptați ajutorul celorlalți. Este foarte probabil ca dumneavoastră acordați ajutor celor din jur, și măcar pentru a fi un exemplu în acest sens. Insistați să vă păstrați individualitatea.Nimeni nu are nimic împotrivă acestui lucru deoarece reușiți să duceți la bun sfârșit lucrurile de care vă apucați. Realizările dumneavoastră sunt impunătoare, aveți putere și puteți finaliza acțiunile începute.Înainte de a începe să va plângeți, va dublați eforturile. Dacă nu vă simțiți confortabil la locul de muncă ar fi mai bine să începeți o afacere pe cont propriu, deoarece sunteți dispuși să va asumați responsabilitățile și să coordonați întreaga activitate.

Sus

11 – Născuți în a unsprezecea zi a lunii
Acest număr joacă un rol important în numerologie, deoarece împreună cu numărul 22 formează echipa numerelor “magice”. În general se poate spune că ați acumulat destule informații pentru această perioadă a vieții. Varietatea abilităților de care dispuneți vă poate face viață grea atunci când va trebui să alegeți direcția pe care trebuie să evoluați. Aveți planuri mărețe și preferați să aveți de toate. Ați fi mai fericiți dacă nu ați pierde timpul plângându-vă ci analizând sufletul dumneavoastră și trecând peste temeri. Câteodată gândurile dumneavoastră sunt foarte încâlcite deșii soluția vă este chiar la-ndemână. Nu mai complicați lucrurile și acordați mai multă atenție intuiției dumneavoastră decât să vă blazați și să acceptați lucrurile așa cum vin ele, crezând că acesta este destinul dumneavoastră. Totul se învârte în jurul individualității cu care ați fost înzestrați și modul în care vă veți găsi locul în societate.

12 – Născuți în a douăsprezecea zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
Marea majoritate a vieții dumneavoastră este centrată în jurul relațiilor cu partenerul de viață și cu prietenii, deoarece așa vă găsiți fericirea. Aveți nevoie de o atmosferă plăcută și relaxantă pentru a vă simți bine și a arăta celorlalți latura dumneavoastră cea mai bună. În momentul în care au fost întrunite toate condițiile va ieși la suprafața și capacitatea dumneavoastră de a face lucruri practice. Veți avea posibilitatea de a organiza lucrurile, ceea ce vă va oferi un sentiment de securitate. Dacă lucrurile nu merg bine pentru dumneavoastră, va puteți pierde complet echilibrul. În acest caz ar fi bine să nu mai depindeți atât de mult de anturaj și să vă concentrați pe propriile calități și ambiții.

13 – Născuți în a treisprezecea zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
Este foarte greu pentru ceilalți să vă cunoască dacă v-ați făcut un zid de protecție în jurul dumneavoastră. Latura emoțională iese prea rar la iveală. Dacă așa stau lucrurile, ar trebui să-i lăsați pe oamenii din jur să înțeleagă ce se întâmplă și să întăriți astfel relațiile de prietenie. Poate vă este frică să nu pierdeți respectul celorlalți dacă vă arătați sensibilitatea. De aceea încercați să dați tonul și să-i forțați pe ceilalți să meargă în ritmul dumneavoastră. Pe termen lung acest comportament ar putea fi neplăcut și ați putea rămâne la un moment dat singuri, sau ați putea fi atât de entuziasmați de ceea ce faceți, încât ați putea cere imposibilul de la cei din jur. Relaxați-vă și încercați să faceți un lucru plăcut care să vă bine dispună și prin intermediul căruia să vă puteți regăsi.

14 – Născuți în a paisprezecea zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
Sunteți o persoană instabilă și aveți nevoie în permanentă de o schimbare. Întotdeauna vă trec mii de idei prin cap și dacă veți avea ocazia să le puneți în practică vă veți putea manifesta creativitatea. Cel mai mult apreciați schimbările, indiferent cât de dese ar fi acestea. Această energie este comparabilă cu cea a semnului zodiacal Gemeni sau cu planetă Uranus. Ar fi bine să aveți pe cineva lângă dumneavoastră care să aibă grijă să nu pierdeți calea cea bună și să vă manifestați excesiv comportamentul dumneavoastră excentric. Va trebui să încercați să vă stabilizați viața în caz contrar veți pierde șirul sarcinilor pe care le aveți de îndeplinit și nu veți duce nimic la bun sfârșit. Curiozitatea dumneavoastră fără margini este responsabilă de dezvoltarea dumneavoastră în viață.

15 – Născuți în a cincisprezecea zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
Sunteți o persoană deosebit de calmă și extrem de populară, deoarece oricine se simte bine în preajma dumneavoastră. Nu vă faceți griji să renunțați la vre-o acțiune atât timp cât le sunteți de folos celorlalți, demonstrând astfel solidaritatea dumneavoastră. Puteți să vă implicați emoțional în sentimentele altor persoane și nu vă feriți de obligații organizaționale sau orice altă sarcină de care profită toată lumea. Este foarte important pentru dumneavoastră ca toate acestea să se desfășoare pe bază de voluntariat. Dacă acest lucru nu este posibil sau dacă sunteți presați atunci fie ripostați fie plecați. Aveți capacitatea de a aduce armonia și de a-i “infecta” și pe ceilalți cu calmitatea dumneavoastră. Aveți nevoie de un mediu în care să fiți acceptați așa cum sunteți și unde sunt apreciate calitățile dumneavoastră. Este foarte important pentru dumneavoastră parteneriatul și relația de prietenie cu ceilalți. Probabil că veți avea o casă foarte bună cu partenerul dumneavoastră de viață.

16 – Născuți în a șaisprezecea zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
Dacă vă veți folosi de extraordinara dumneavoastră capacitate intelectuală în dezvoltarea abilităților spirituale, veți fi un om fericit. Probabil că vă petreceți mult timp în contemplare, urmărind discursul filozofic și căutând sensul vieții. De aceea este posibil ca uneori să păreți absenți. Aveți un interes scăzut în lucrurile practice de zi cu zi, precum banii, serviciul sau locuința, dar recunoașteți că există o anumită necesitate și abordați lucrurile pragmatic. În toate acestea este foarte important să nu vă neglijați interesele intelectuale sau artistice, care vă var permite să vă exprimați. Nu dați curs tendinței dumneavoastră perfecționiste ci încercați să vă mulțumiți cu ceea ce produceți. Așteptările dumneavoastră îi vor face și pe ceilalți să sufere. Nu ar trebui să lăsați gândurile negative să vă descurajeze. Încercați să stați foarte mult în preajma oamenilor care au firi voioase.

17 – Născuți în a șaptesprezecea zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
Vă place să aveți grijă de familie și de prieteni și sunteți o persoană deschisă și sociabilă. Prin felul dumneavoastră de a fi vă place să munciți din greu o zi întreagă doar pentru a le putea oferi ceva seară celor iubiți. Aici apăr cele două lațuri contradictorii ale personalității dumneavoastră: puteți fi deosebit de duri cu competitorii în afacerile dumneavoastră însă puteți arată milă atunci când este nevoie. Poate ca veți suferi din cauza că trebui să vă armonizați numeroasele dumneavoastră calități cu personalitatea dumneavoastră. Totuși nu trebuie să vă faceți griji deoarece aveți un simț al afacerilor foarte bine dezvoltat, ceea ce vă va asigură echilibrul pe această latură.

18 – Născuți în a optsprezecea zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
Vă păziți independența și nu doriți să vă bazați pe nimeni sau pe nimic, chiar dacă aveți nevoie de ajutor. Munciți din greu deoarece doriți să vă petreceți timpul constructiv, fără a pierde din energie. În momentul în care munca s-a încheiat vă place să ascultați muzică sau chiar să cântați. Vă place să călătoriți și folosiți orice ocazie pentru a face o excursie undeva. Parteneriatul cu o persoană responsabilă este foarte important pentru dumneavoastră. Va trebui însă să vă dezvoltați aptitudinile de comunicare pentru a le putea împărtăși și celorlalți ce se întâmplă cu dumneavoastră. Vă este relativ ușor să simțiți ceea ce simț ceilalți și să le înțelegi stările. Aveți propriul sistem de valori și propriul cod moral pe care îl respectați cu strictețe. Dacă vă veți urma interesele dumneavoastră, veți avea o viață încântătoare și aventuroasă.

19 – Născuți în a nouăsprezecea zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
Aveți toanele dumneavoastră ceea ce le face celorlalți dificilă sarcină de a vă cunoaște mai bine. Acest lucru nu are însă importantă pentru dumneavoastră deoarece sunteți foarte ocupați și mergeți prin viață mai mult după instinct decât după judecată. De-a lungul vieții veți trăi diferite experiențe extreme, chiar periculoase, dar, acesta este modul de viață pe care vi l-ați ales. Totuși, va trebui să învățați să țineți cont de nevoile altor oameni și să vă orientați către satisfacerea nevoilor umanitare. Dacă nu, veți plătii un preț pentru acțiunile dumneavoastră. În principiu, creativitatea dumneavoastră v-a scos întotdeauna din orice situație. Când este vorba de parteneriate, nu vă duceți orbește înainte, deoarece intuiția dumneavoastră v-a mai jucat feste.

20 – Născuți în a douăzecea zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
Sunteți o persoană foarte sensibilă și aveți nevoie de dragoste pentru a vă arăta abilitățile. Familia este foarte importantă pentru dumneavoastră deoarece vă oferă protecție și securitate. Poate că în momentul în care v-ați asigurat securitatea veți începe să vă cultivați talentele artistice. Veți lua decizii bazate pe judecată rațională și nu pe emoții. Celorlalți nu le este întotdeauna ușor să știe de ce vă comportați într-un anumit fel și de asemenea oamenii au greutăți în a vă înțelege toanele. În ciudă acestor aspecte preferați să trăiți și să lucrați în echipă. Veți reuși să rezolvați obligațiile mici și importante legate de societate.

Sus

21 – Născuți în a douăzecișiuna zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
Oamenii sunt atrași de dumneavoastră și puteți fi o persoană foarte șarmanta atunci când vă doriți acest lucru.Totuși aveți calea dumneavoastră și nu lăsați pe nimeni să se amestece. Dacă aveți o relație de cuplu serioasă această atitudine v-ar putea crea probleme și partenerul s-ar putea simții neglijat. Deși suferiți dacă viața dumneavoastră sentimentală nu se ridică la nivelul așteptărilor, vă apărați foarte bine libertatea. De asemenea găsiți mereu pe cineva pe care doriți să-l aduceți acasă. Vă faceți timp pentru decorarea casei și sunteți cunoscuți pentru bunul gust pe care îl aveți. Ar fi bine dacă v-ați coordona mai bine acțiunile și să finalizați lucrurile vechi înainte să începeți altele noi. Dar, bineînțeles că dumneavoastră primiți sfaturi cu scepticism.

22 – Născuți în a douăzecișidoua zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
În numerologie, 22 este un număr foarte special-ar fi trebuit deja să observați că sunteți diferiți față de ceilalți oameni. Nu ar fi exagerat să spunem că lucrurile au fost întotdeauna ușoare pentru dumneavoastră. Viața este cea mai mare provocare și depinde de dumneavoastră dacă o acceptați sau nu. Aveți abilități practice și o voința puternică. Câteodată complicați lucrurile când nu trebuie și ar trebui să fiți mai toleranți pentru a nu fi deranjați de ceva sau cineva. În momentul în care v-ați pus ordine în viață veți fi în stare să-i ajutați pe ceilalți să-și schimbe viețile și să facă o mulțime de lucruri minunate. Trebuie doar să nu vă abateți de la ideile dumneavoastră și să fiți sinceri cu propriul “eu”. Poate că sunteți instabili psihologic dar acest lucru nu reprezintă de fapt decât o expresie a sensibilității dumneavoastră. Este important pentru dumneavoastră să nu luați totul dintr-odată, ci să mergeți pas cu pas-și această pentru a nu fi descurajați. În general veți fi o persoană plină de succes, în orice întreprindeți, dacă nu vă veți gândi numai la dumneavoastră, ci și la ceilalți.

Sus

23 – Născuți în a douăzecișitreia zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
Pe lângă alte abilități extraordinare, vă bucurați și de talentul de a estima și examina cele mai diverse situații, oferindu-le celorlalți sugestii folositoare. Sunteți o persoană care evită să primească ajutorul celorlalți deoarece apreciați independența dumneavoastră și nu vreți să vă bizuiți pe altcineva decât pe dumneavoastră înșivă. Sunteți mândri și vă apărați cu pricepere valorile. Cunoștințele dumneavoastră de cultura generală vă ajută să țineți pasul în orice discuție. Probabil că v-ați maturizat de la o vârstă fragedă și aveți capacitatea de a vă pune în locul partenerului. Țineți pasul cu moda și sunteți flexibili ori de câte ori o cere situația. Deși aveți toate șansele să urmați o carieră de succes, veți fi la fel de fericiți și cu o viață casnică.

Sus

24 – Născuți în a douăzecișipatra zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
Sunteți un ghem de energie și faceți foarte rar pauze. Interesele dumneavoastră sunt foarte variate și sunteți văzuți cel mai des în locurile pline de acțiune. Sunteți angajați în acțiuni voluntare și aveți talente organizaționale, deoarece nu vă este teamă să acceptați consecințele succesului sau eșecului. Pe de altă parte ar trebui să nu extindeți această atitudine de a avea grijă de toate și de toți. În orice caz vă trebui să învățați să aveți încredere în calitățile oamenilor. Mai ales, dacă aveți copii, vă trebui să încercați să definiți lucrurile pentru mintea dumneavoastră pentru că mai apoi să le explicați aceste lucruri și lor. Este posibil să suferiți tot din cauza dumneavoastră deoarece încercați să faceți prea multe lucruri dintr-o data și rămâneți fără energie. Ar fi bine să-i mai lăsați și pe ceilalți să preia ștafeta și să vă relaxați.

Sus

25 – Născuți în a douazecisicincea zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
Viața este grea pentru dumneavoastră datorită atitudinii foarte critice pe care o aveți. Nu sunteți o persoană deschisă și vorbăreață și vă păstrați gândurile pentru dumneavoastră. De aceea, foarte puțini oameni se pot lăuda că vă cunosc. Sunteți foarte pretențioși cu dumneavoastră și faceți o impresie de om încrâncenat asupra celorlalți, datorită efortului depus pentru a avea succes. Aveți idei bune și o intuiție foarte bine dezvoltată. Poate că n-ar fi rău să vă găsiți un loc singuratic și retras unde să învățați să vă relaxați. În plus, aveți nevoie de o persoană alături de dumneavoastră pentru a vă susține atunci când veți avea o cădere nervoasă. Încercați să nu mai complicați viața atât de mult, deoarece puteți fi induși ușor în eroare și puteți greși foarte des.

Sus

26 – Născuți în a douăzecilea zi a lunii
Familia este foarte importantă pentru dumneavoastră. Vă simțiți împliniți atunci când sunteți înconjurați de cei dragi. Probabil că aveți mai mulți copii sau v-ați dori să-i aveți în viitor. Gospodăria va funcționa fără probleme datorită spiritului dumneavoastră organizatoric, pe care de altfel l-ați putea folosi și la servici. Vă înțelegeți foarte bine cu oamenii deoarece sunteți o persoană cu o popularitate extrem de mare. Este foarte greu să vă concentrați gândurile în clipă de față deoarece nu uitați niciodată nimic, indiferent dacă este bine sau rău. Se pare că această atitudine nu este foarte logică dar aceasta este ceva la care veți mai lucra. De asemenea, aveți tendința să vă gândiți la prea multe lucrurile deodată și de aceea proiectele începute odată nu au fost terminate. În ciuda acestui aspect negativ, oamenii sunt încântați de dumneavoastră.

Sus

27 – Născuți în a douăzecișișaptea zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
Ați fost o persoană răsfățată de succes. Aveți abilități extraordinare și duceți la bun sfârșit tot ceea ce vă propuneți. Când ceva nu vă reușește, vă încrâncenați foarte tare. Această va avea ca efect scăderea încrederii în propria dumneavoastră persoană, lucru negativ de altfel pentru toată lumea. Va fi foarte greu pentru dumneavoastră să vă găsiți o profesie care să vă permită să vă manifestați așa cum sunteți și nu numai să primiți și să executați ordine. Preferați să fiți dumneavoastră șeful și chiar aveți calități de conducător. Partenerii dumneavoastră nu vor avea motive să se plângă. Oricine are nevoie de ajutor poate să apeleze la dumneavoastră. Se poate spune că doar motivația dumneavoastră va fi cea care va determina cât de departe veți ajunge. Pentru a nu vă pierde încrederea în dumneavoastră ar fi bine să nu vă fixați țelurile prea sus și să nu vă intimidați de probleme minore.

Sus

28 – Născuți în a douăzecișiopta zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
Caracterul dumneavoastră nu este foarte complicat, sunteți adesea supărat cu mult timp înainte de a spune acest lucru celor din jur. Nu aveți întotdeauna motiv de tristețe însă ar trebui să vă puneți în pielea oamenilor cu care lucrați. Nu vă place să executați ordinele altora decât dacă este absolut necesar și vă enervați foarte tare dacă trebuie să faceți ceva care nu vă place. De aceea ar trebui să porniți propria dumneavoastră afacere. Cu ambiția și determinarea dumneavoastră ar trebui să aveți succes. Dacă vi se permite, veți arată de ce sunteți în stare, ceea ce însă nu înseamnă că cei din jur vă vor aprecia-dimpotrivă, aceștia vă vor invidia. Sunteți un liber-cugetător care are propriile idealuri în viață.

Sus

29 – Născuți în a douăzecișinoua zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
Sunteți o persoană foarte emotivă, ceea ce poate fi bine în anumite cazuri iar în altele, nu. Probabil că toanele dumneavoastră se reflectă negativ și asupra altor oameni, în general dumneavoastră priviți lucrurile în alb/negru: fie vă entuziasmați foarte tare fie respingeți un lucru în totalitate. Totuși, la un anumit moment în viață veți observa câte nuanțe de gri sunt între alb și negru. Poate că în acel moment veți putea pune în evidență capacitățile dumneavoastră, poate chiar să ajungeți o persoană foarte cunoscută. Este important să nu lucrați doar pentru țelurile profesionale, ci să cercetați și direcția relaxării. Faceți un efort de a lucra constant și de a vă păstra echilibrul interior, în așa fel încât oamenii inocenți să nu sufere dacă dumneavoastră vă enervați.

Sus

30 – Născuți în a treizecea zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
Ar trebui să vă puneți în evidența creativitatea și să nu vă mai irosiți în zadar talentul dumneavoastră. Esențial pentru fericirea dumneavoastră este să vă găsiți un mod de exprimare a vieții interioare. De aceea, singurele profesii în care veți face față sunt cele în care trebuie să vă folosiți imaginația. Problemă pentru dumneavoastră constă tocmai în găsirea unui asemenea serviciu, deoarece nu sunteți genul de persoană focalizată pe muncă. În prezent vă trăiți viața după propriile toane, ceea ce vă face imprevizibili, dar totuși simpatici. Aveți un fel de a fi încântător ceea ce vă permite să jucați pe degetul mic persoanele de sex opus. Poate că ar trebui să acordați mai mult timp pentru o anumită sarcină, deoarece răbdarea și perseverența nu sunt punctele dumneavoastră forte. În plus, sunteți o persoană încăpățânată care acceptă foarte rar sfaturile celor din jur.

Sus

31 – Născuți în a treizecișiuna zi a lunii – Ziua nașterii și semnificația numerologică
Sunteți o persoană responsabilă și veți depune toate eforturile pentru a duce la bun sfârșit sarcinile care v-au fost atribuite. Dacă veți accepta o funcție cu răspundere veți arăta seriozitate, indiferent despre ce sarcină este vorba. De asemenea, nici munca fizică nu vă deranjează, atâta timp cât știți că eforturile dumneavoastră vor fi recompensate material la sfârșitul lunii. Poate că sunteți o persoană puțin prea capricioasă și nu sunteți capabili să vă schimbați atitudinea și modul de gândire la condițiile actuale, dar ceilalți știu că se pot bază pe dumneavoastră. Familia este foarte importantă pentru dumneavoastră și depuneți toate eforturile pentru ca membrilor familiei dumneavoastră să le meargă bine. Veți fi o persoană care va avea succes la locul de muncă dacă vă veți urmării scopurile și nu vă veți lasă induși în eroare de ceilalți. Nu riscați prea mult deoarece vă veți simți foarte rău dacă se va întâmpla să pierdeți.

Sus

 

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei