Compatibilitatea după zodiacul european – Balanță – Raporturile Balanței cu alte semne zodiacale

Compatibilitatea după zodiacul european - Balanță - Raporturile Balanței cu alte semne zodiacale

Vă prezentăm în continuare compatibilitatea după zodiacul european – Balanță – Raporturile Balanței cu alte semne zodiacale:

Balanță – Berbec: combinație perfectă, deși în paradisul dumneavoastră se pot ivi uneori motive de ceartă și de lacrimi. În general, vă completați foarte bine, dumneavoastră fiind pasional și rațional, în același timp, diplomat, iar berbecul mândru și impulsiv.
Balanță – Taur: sunt șanse de a rămâne împreună, dacă taurul nu devine prea posesiv, iar dumneavoastră prea superficial. Aveți în comun, ca semne dominante de Venus, gustul pentru frumos, elegantă și confort.
Balanță – Gemeni: există toate premisele unei înțelegeri ideale, fiind ambii spirituali, comunicativi și sociabili. Nu va veți plictisii niciodată împreună și vă veți înțelege chiar și în momentele dumneavoastră de frivolitate.
Balanță – Rac: Racul este prea posesiv pentru dumneavoastră, el urmărește multe alte interese în afară celor sentimental-casnice. Deșii aveți unele aspirații comune, ca de pildă un cămin bine dotat, sau un dezvoltat simt practic, nu vă înțelegeți bine și e preferabil să nu insistați într-o relație deja compromisă.
Balanță – Leu: dacă veți fi mai fidel și veți acorda din când în când centrul scenei mândrului leu, căsnicia dumneavoastră are șanse aproape sută la sută de a fi fericiți. Ambii sunteți strălucitori, admirați, înclinați spre lux și spre artă.
Balanță – Fecioara: la începutul relației interesul reciproc va fi mare și toate vor apărea într-o lumina roz. Cu timpul însă, fecioara devine prea cenușie pentru dumneavoastră. Nu veți suportă hipercriticismul Fecioarei, spiritul ei de economie și gustul pentru precizie.
Balanță – Balanță: vă înțelegeți foarte bine, căci va asemănați atât de mult, atât în calități cât și în defecte. Aveți aceleași activități și urmăriți același gen de scopuri. Pot apărea uneori mici defecțiuni, remediabile însă, și în final, fără prea mare importantă. Căsătoria poate fi strălucită.
Balanță – Scorpion: această relație poate merge bine sau deloc. În mod cert există o atracție sexuală, dar de aici mai departe încep problemele, în caz că există totuși. Pe de o parte însă sunteți intrigat de misteriosul și intrigantul scorpion, precum și flatat de felul înflăcărat al acestuia de a-și exprima sentimentele. Trebuie să cruțați mândria scorpionului și să vă împăcați cu felul posesiv de a fi.
Balanță – Săgetător: dacă Săgetătorul își dă deplinul asentiment pentru o legătură trainică, atunci nu aveți motive trainice să va plângeți. Va plac amândurora societatea, călătoriile, lucrurile frumoase și dacă reușiți să va atenuați tendințele spre infidelitate va fi cu atât mai bine.
Balanță – Capricorn: vă puteți admira, dar o apropiere este dificilă din cauza concepțiilor generale foarte diferite despre lume și viață. Vă puteți vedea reciproc prea sociabil, superficial și mobil – pe de o parte, respectiv prea retras, pragmatic, încrâncenat și loial pe de altă parte. O relație are șanse îndoielnice de izbândă. Mai bine nu.
Balanță – Vărsător: vă înțelegeți excelent. Ambii doriți libertate, iubiți lucrurile frumoase și aveți la fel de mulți prieteni. Sunteți fascinat de ingeniosul vărsător. Raporturile spirituale foarte bune se adâncesc cu timpul în sentimente trainice și profunde.
Balanță – Pești: există o atracție inițială ce se stinge încet, în timp. Peștii sunt prea deprimați și prea deprimanți pentru dumneavoastră și nu veți suporta întotdeauna să va jertfiți obligațiile și preocupările sociale pentru a rămâne acasă și a-i oferi celuilalt un umăr pe care să plângă.

Vă invităm să alegeți o zodie pentru care doriți să vedeți compatibilitatea cu alte zodii după horoscopul european:

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei