Compatibilitatea după zodiacul european – Fecioară – Raporturile Fecioarei cu alte semne zodiacale

Compatibilitatea după zodiacul european - Fecioară - Raporturile Fecioarei cu alte semne zodiacale

Vă prezentăm în continuare compatibilitatea după zodiacul european – Fecioară – Raporturile Fecioarei cu alte semne zodiacale:

Fecioară – Berbec: nu vă înțelegeți pe termen lung, căci dumneavoastră sunteți amabil și sistematic, iar Berbecul impulsiv și dictatorial; în plus nu se împacă de loc cu criticile dumneavoastră permanente. Neînțelegere pe plan erotic.
Fecioară – Taur: compatibilitate foarte bună; ambele semne de pământ, terestre deci, pragmatice și eficiente. Dumneavoastră admirați forța și răbdarea Taurului și veți fi stimulat în acțiunile ei de înțelegere a acestuia. Faceți mai mult decât luați fiecare în parte.
Fecioară – Gemeni: unire bună din punct de vedere spiritual, unde ambii aveți gusturi artistice dezvoltate, precum și preferință pentru o vestimentație frumoasă, însă proastă din punct de vedere sentimental, căci gemenii sunt prea schimbători pentru dumneavoastră și nu e sigur că vor putea îndura vreme îndelungată săgețile dumneavoastră critice.
Fecioară – Rac: ar putea merge dacă ați încerca să înțelegeți mai bine firea sensibilă și sentimentală a racului și dacă ați fi mai atent cu tirul observațiilor dumneavoastră; e foarte greu însă de presupus așa ceva. La nivel mai puțin profund, racul se poate simții în siguranță alături de dumneavoastră.
Fecioară – Leu: poate fi, cu puțin noroc o combinație foarte bună. Leul este mai cald și mai înțelegător și vă va îmblânzi accentele dure și critice. Dumneavoastră veți fi mândru de realizările leului; trebuie însă să-i lăsați leului loc în familie și în societate și să fiți mai reținut în exprimarea nemulțumirilor.
Fecioară – Fecioară: șansă împărțită de fericire; se pare însă că în cele din urmă relația dumneavoastră evoluează bine. Va înțelegeți în trăsăturile dumneavoastră definitorii – analiză, ordine, discreție – și dacă veți înțelege și că aveți fiecare limba la fel de ascuțită, atunci totul va fi în regulă.
Fecioară – Balanță: relație care scârțâie, dumneavoastră fiind uneori exasperat de superficialitatea balanței, iar această de scrupulozitatea dumneavoastră ce i se pare meschină. Va unește gustul pentru confort.
Fecioară – Scorpion: puteți comunica bine, cu condiția să nu-l jigniți pe scorpion, căci acesta este foarte mândru. Judecați foarte bine, dar vă lipsește intuiția și anvergura scorpionului, iar comportamentul său vi se va părea misterios și vă va fascina. Acestuia îi place puritatea dumneavoastră. Pe plan erotic se pot ivi unele divergente datorate marelui decalaj dintre dumneavoastră în ceea ce privește apetitul sexual.
Fecioară – Săgetător: aveți concepții diferite despre viață și, deși poate exista o atracție inițială, această va dispare relativ repede, căci dumneavoastră sunteți prea stabil, constant și casnic pentru gustul sportivului și nestatornicul săgetător.
Fecioară – Capricorn: șanse mari de a avea o căsnicie fericită. Ambele semne de pământ sunt exacte, muncitoare și realiste. Puteți învăța unul de la altul. Dumneavoastră sunteți admirat pentru îndemânarea și tactul de care dați dovadă în orice domeniu, iar dumneavoastră admirați capricornul pentru capacitatea de efort și de rezistență.
Fecioara – Vărsător: atracție fizică, dar nimic mai mult. Gustul pentru surprize și schimbări al vărsătorului vă va scoate din sărite, pentru că nu apreciați nici dorința de libertate a acestuia, nici aerul său ușor eteric.
Fecioară – Pești: există oarecare riscuri, căci dumneavoastră sunteți prea puțin sentimental și prea critic pentru visătorii și sensibilii pești. Un ton prea ridicat al dumneavoastră îi poate face pe pești să izbucnească în plâns. Depinde deci numai de dumneavoastră să îmbunătățiți relația, dacă va simțiți capabil de așa ceva și dacă sunteți realist în aprecieri.

Vă invitam să alegeți o zodie pentru care doriți să vedeți compatibilitatea cu alte zodii după horoscopul european:

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei