GDPR Cookie Consent by FreePrivacyPolicy

Ce este magia?

Ce este magia?, Ce este magia?

„Orice act intenționat este un act magic” – spunea odată Aleister Crowley. În sensul său cel mai exact, cuvântul „magie” desemnează o serie de acțiuni destinate să exploateze puterile naturale, mentale și psihice ale unei persoane pentru îndeplinirea unui scop anume.

Nu confundați magia cu vrăjitoria!!! Magia este o știință pe care o dobândești după ce studiezi toate disciplinele ezoterice timp de 10-15 ani, pe când vrăjitoria este o practică a magiei inferioare, care se pretează la orice în numele banului și a speculațiilor de orice natură.
Magia reprezintă forțele în mișcare ale universului, care se resping sau se atrag și de aici rezultatele uimitoare. Magia înseamnă studierea temeinică a astrologiei, numerologiei, alchimiei, hipnozei, telepatiei, telechineziei, radiesteziei, bioenergiei, Tarotului etc.
Vrăjitoria înseamnă sacrificarea de animale, folosirea unor elixiruri din plante, componente de la persoane decedate, sânge, efectuarea de „păpuși” pentru a face rău unei persoane, farmece de orice natură, legarea cununiilor sau a unei persoane împotriva voinței și a firii, superstiții, excrocherii s.a.

Deci, la întrebarea „Ce este magia?”, răspunsul este simplu: Magie este un mod de viață, un cumul de științe și informații, care își propune să ofere omului o stare mai bună, nu una mai rea.

Un ultim aspect de care ar trebui să țineți cont este următorul: Magia nu poate fi albă sau neagră (gri etc.). Ea este doar MAGIE.

 

Click aici pentru a cumpăra cărți pe această temă din Anticariatul Ezoteric Virtual.

Click aici pentru a comanda ustensile de magie din magazinul ezoteric virtual www.ezo-shop.ro.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei