Ce este magia?

Ce este magia?

“Orice act intenționat este un act magic” – spunea odată Aleister Crowley. În sensul său cel mai exact, cuvântul “magie” desemnează o serie de acțiuni destinate să exploateze puterile naturale, mentale și psihice ale unei persoane pentru îndeplinirea unui scop anume.

Nu confundați magia cu vrăjitoria!!! Magia este o știință pe care o dobândești după ce studiezi toate disciplinele ezoterice timp de 10-15 ani, pe când vrăjitoria este o practică a magiei inferioare, care se pretează la orice în numele banului și a speculațiilor de orice natură.
Magia reprezintă forțele în mișcare ale universului, care se resping sau se atrag și de aici rezultatele uimitoare. Magia înseamnă studierea temeinică a astrologiei, numerologiei, alchimiei, hipnozei, telepatiei, telechineziei, radiesteziei, bioenergiei, Tarotului etc.
Vrăjitoria înseamnă sacrificarea de animale, folosirea unor elixiruri din plante, componente de la persoane decedate, sânge, efectuarea de “păpuși” pentru a face rău unei persoane, farmece de orice natură, legarea cununiilor sau a unei persoane împotriva voinței și a firii, superstiții, excrocherii s.a.

Deci, la întrebarea „Ce este magia?”, răspunsul este simplu: Magie este un mod de viață, un cumul de științe și informații, care își propune să ofere omului o stare mai bună, nu una mai rea.

Un ultim aspect de care ar trebui să țineți cont este următorul: Magia nu poate fi albă sau neagră (gri etc.). Ea este doar MAGIE.

 

Cine poate face magie?

Am fost întrebați de foarte multe ori dacă oricine poate face magie. Răspunsul este: categoric da! În funcție de timpul petrecut cu studiul, de antrenament, de focalizare a intenției, de puterea mentală, de regimul de viață, rezultatele pot fi mai mari sau mai mici, primare sau spectaculoase. În general, toți facem magie, la un nivel sau altul. Amintiți-vă de o dorință pe care ați avut-o. Ați proiectat totul în detaliu, ați fost la preot, biserică sau mânăstire. V-ași rugat. Și rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Aceasta a fost o magie de bază, realizată la un nivel subtil, care v-a condus spre țelul dorit.

 

Cum mă pot proteja de energii și influențe negative?

La această întrebare răspunsul nu este tocmai simplu. Ca să facem o paralelă, ar trebui să luăm ca exemplu un bucătar foarte bun: acesta a studiat mult, a ars multe preparate, a aruncat și ai multe la gunoi, până când a ajuns să gătească cea mai bună mâncare. Așa este și în cazul protecției de energii și influențe negative. Totul necesită mult studiu și devotament.

Pe lângă acest studiu, trebuie să aveți grijă de corpul dumneavoastră, să mâncați sănătos, să meditați și, dacă este în asentiment cu dumneavoastră, să mergeți, cel puțin din când în când, la slujbele de la biserică sau mânăstire. Acest din urmă sfat este accesibil oricui, indiferent de nivelul de pregătire ezoterică.

 

Click aici pentru a cumpăra cărți de magie din Anticariatul Ezoteric Virtual.

Click aici pentru a comanda ustensile de magie din magazinul ezoteric virtual www.ezo-shop.ro.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei