Cum să câștigați la loto

Cum să câștigați la loto

Răspundem aici multor cititori care ne-au întrebat dacă nu cunoaștem vreo metodă pentru a câștigă la Loto. Dacă vă întrebați cum să câștigați la Loto, vă invităm să citiți următorul articol.

Vă prezentăm în continuare câteva metode de aflare a numerelor câștigătoare la Loto:

1. Cu o zi înainte de a depune biletul la Loto, desenați pe o foaie mare de hârtie (tip “Bloc de desen”) numerele de la 1 la 49 astfel, sub formă unei matrici cu 7 linii și șapte coloane.

Luați un pendul și treceți peste fiecare cifra, încet. Veți observă că pendulul are o mișcare de rotație în sensul acelor de ceasornic pentru un număr “pozitiv” și o cu totul altă mișcare pentru un număr “negativ” (înainte/înapoi, rotație stânga etc.). În cazul în care la prima trecere v-au ieșit mai mult de șase numere “pozitive”, mai treceți a două oară cu pendulul doar asupra acestor numere. Păstrați-le pe cele la care vibrează pendulul și anulați-le pe cele la care pendulul are o vibrație slabă.

În șapte din zece cazuri această metodă da rezultate foarte bune.

Iată în continuare lista cu zilele potrivite și nepotrivite pentru a juca la Loto:

– zile potrivite: 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21, 23, 25, 27, 29, 31

– zile nepotrivite: 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30

Clici aici pentru a achiziționa pendule și planșe de radiestezie.

2. Alege o zi de miercuri, formează o stea din cinci lumânări verzi, pune sub fiecare lumânare o hârtie de bani, scrie pe o foaie de hârtie numerele care îți trec prin cap, așează-te cu aceste numere în mâna în interiorul stelei, aprinde lumânările și vizualizează că ai câștigat, că numerele alese de ține sunt cele câștigătoare.

Începe prin a spune Tatăl Nostru, vizualizează că ai câștigat, mulțumește lui Dumnezeu că te-a ascultat.

Lumânările vor fi folosite pentru a face ritualul cinci săptămâni la rând.

Mult succes!

Click aici pentru a achiziționa lumânări verzi.

3. Va prezentăm acum un talisman magic, care va poate ajută să câștigați. Acest talisman trebuie să-l copiați, de mâna, folosind o carioca verde, să scrieți pe el numerele pe care vreți să le jucați și să-l păstrați timp de trei zile, în permanentă la dumneavoastră.

Talismane din rune pentru a câștiga la loto.

Click aici pentru a achiziționa runa potrivită.

4. Jad, malachit sau cristal de stâncă sunt trei cristale care favorizează câștigurile la loto.

Țineți cele trei cristale în mâna dreapta pentru a vizualiza numerele câștigătoare sau așezați unul din cristale pe biletul cu numerele la loto, lăsați-l 24 de ore așa și vizualizați că ați câștigat o suma uriașă. După ce le-ați folosit o dată, cristalele trebuiesc purificate astfel: se țin 24 de ore într-un vas, care nu este din metal, plin cu apă de izvor, în care ați dizolvat o lingură de sare de bucătărie. Ziua în care v-ați născut poate fi un număr norocos sau o zi potrivită pentru joc.

Click aici pentru a achiziționa cristalul potrivit.

Clici aici pentru a comanda o carte pe tema câștigului la Loto, din Anticariatul Ezoteric Virtual.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei