Astrograma personală- tipuri de astrograme

Astrograma dumneavoastră - tipuri de astrogrameFinalitatea astrologiei reprezintă astrograma personalizată a unei persoane, lucru, firme sau animal. Din studiul acesteia se pot analiză punctele forțe și slăbiciunile, caracterizarea fiind deosebit de precisă.

În funcție de scopul pentru care se realizează o astrogramă personală – un studiu astrologic, aceasta poate fi de mai multe feluri. Va prezentam în continuare câteva tipuri de astrograme disponibile pe acest site:

 

1. Astrograma natală

Studiul constă în analizarea hărții planetare din momentul nașterii și oferă informații despre calitățile și defectele unei persoane.
De asemenea poate reprezenta un punct important de pornire în analiza personalității precum și a direcțiilor în care această va excela, sau dimpotrivă, va avea o linie de mediocritate.

Click aici pentru a vedea un exemplu de astrogramă natală.

Click aici pentru a comanda o astrograma natala:

 

 

2. Astrograma previzionară

Studiul constă în analizarea tranzitului planetar pentru fiecare zi a anului. V-ați dorit să știți care este momentul cel mai prielnic să vă căutați un loc de muncă nou? Sau o locuința nouă? Sau să semnați acte oficiale?
Acțiunile dumneavoastră vor fi încununate de succes dacă veți ține cont de momentele cele mai favorabile pentru un anumit aspect (financiar, sentimental, profesional etc.)

Click aici pentru a vedea un exemplu de astrogramă previzionară – 1 an de zile.

Click aici pentru a comanda o astrogramă previzionară – 1 an de zile:

 

 

3. Astrograma karmică

Studiul constă în analizarea lecției karmice în funcție de data nașterii și oferă informații despre direcția de evoluție a unei persoane.
De asemenea poate reprezenta un punct important de pornire în analiza lucrurilor care trebuiesc corectate în comportamentul unei persoane.

 

Click aici pentru a vedea un exemplu de astrogramă karmică.

Click aici pentru a comanda o astrogramă karmică.

 

 

4. Studiu astrologic de compatibilitate a cuplului

Studiul constă în analizarea compatibilității între două persoane prin suprapunerea astrogramelor natale. Se realizează astfel corelații între aspectele astrologice principale și cele secundare.
Acest studiu vă oferă informații reale despre relația dumneavoastră, precum și a aspectelor care trebuiesc îmbunătățite.

 

Click aici pentru a vedea un exemplu de studiu astrologic de compatibilitate a cuplului.

Click aici pentru a comanda un studiu astrologic de compatibilitate a cuplului.

 

 

5. Astrograma copilului

Studiul constă în analizarea hărții planetare din momentul nașterii și oferă ample informații despre calitățile și defectele copilului dumneavoastră. Veți ajunge astfel sa-l înțelegeți mai bine, sa știți cum reacționează într-o situație sau alta și să nu fiți nepregătiți atunci când face o poznă.

Click aici pentru a vedea un exemplu de astrogramă a copilului.

Click aici pentru a comanda o astrogramă a copilului.

 

 

Astrograma dumneavoastră – toate tipurile de astrograme sunt disponibile aici.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei