Ce este astrologia?

„Astrele guvernează omul, dar înțeleptul guvernează stelele”

Ce este astrologia?Acest vechi proverb descrie cel mai bine ceea ce pentru unii este un moft iar pentru alții un lucru foarte serios. Numeroasele modele de horoscoape promit să ne ofere o imagine de ansamblu cât mai completă asupra viitorului. Fie că este vorba de ziua de mâine sau chiar de următorul an, ele sunt element bine conturate în diverse publicații.

Pentru a avea o imagine foarte clară asupra viitorului nu sunt suficiente însa cele câteva informații dintr-un ziar. Alcătuirea unui horoscop presupune analizarea mai multor date și coeficienți. În final, se va obține un tablou complet al unui anumit interval de timp, tablou care vă va indică eventualele probleme care vor apărea sau lucrurile de care trebuie să vă feriți. Acest ansamblu este realizat atât prin prismă zodiacului european, cât și a celui chinezesc.

Pentru a înțelege ce este astrologia, trebuie să pătrundem mai mult în tainele acestei științe. Rezultatul „fizic” al astrologiei este o astrogramă. Astrograma este o diagramă a cerului, un fel de hartă, bazată pe convenții ușor de înțeles a locului și a orei în care v-ați născut. Pe această „hartă” se marchează poziția astrelor: soarele, luna și planetele așa cum erau în momentul în care v-ați născut, precum și „centură” zodiacala-adică o zonă imaginară a cerului pe care se miscă planetele cu viteze diferite. De asemenea, pe diagrama se marchează și cele 12 „case”. Aceste trei grupe de elemente: planetele, zodiile și casele formează o astrogramă sau horoscopul unei persoane.

Un studiu astrologic – o astrogramă vă poate revela care sunt atuurile dumneavoastră, ce calități aveți și care sunt punctele la care trebuie să mai lucrați pentru a vă bucura de abundență, iubire, faimă și noroc. De asemenea, studiul de compatibilitate astrologică a cuplului vă indică modul în care poate evolua relația dumneavoastră de cuplu, care sunt avantajele și dezavantajele relației.

La întrebarea „Ce este astrologia?” răspunsul poate fi foarte simplu: Astrologia este o știință exactă, matematică, care studiază mișcarea corpurilor cerești și influența acestora asupra noastră.

Cum vă ajută astrele să aveți o viață mai bună? Foarte simplu! În funcție de planurile și aspectele în care excelați, veți alege un drum în viață care să vă permită să vă manifestați plenar în aceste planuri.

 

Click aici pentru vedea exemple de astrograme și pentru a comanda oricare din studiile astrologice disponibile pe acest site.

Cărți de astrologie pot fi cumpărate din Anticariatul Ezoteric Virtual.

 

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei