Compatibilitatea după zodiacul european – Scorpion – Raporturile Scorpionului cu alte semne zodiacale

Compatibilitatea după zodiacul european - Scorpion - Raporturile Scorpionului cu alte semne zodiacale

Vă prezentăm în continuare compatibilitatea după zodiacul european – Scorpion – Raporturile Scorpionului cu alte semne zodiacale:

Scorpion – Berbec: se înțeleg bine pe plan sexual și se admira reciproc, dar relația lor nu merge mai departe. Ambii sunt supușii lui Marte și căminul lor arată în general ca un câmp de bătălie. Există și cazuri fericite, dar foarte rare.
Scorpion – Taur: o legătură cu mari șanse de reușită, căci au concepții asemănătoare în ceea ce privește dragostea, căsnicia și viața cotidiană. Există o mare atracție fizică și idealuri comune. Trebuie avut grijă la susceptibilitatea fiecăruia, astfel se poate ajunge regulat la stări conflictuale.
Scorpion – Gemeni: ar putea merge, dar e probabil ca primul nu vă suportă frivolitatea și nesinceritatea celui de al doilea, iar acesta își va limita drastic, de bună voie, acțiunile care-i dau sentimentul libertății, prea periclitat în față firii pasionale, posesive și adesea geloase a scorpionului. Dacă aceste dificultăți vor fi totuși depășite, gemenii vor aprecia gustul pentru acțiune și mister al scorpionului.
Scorpion – Rac: combinația dintre aceste două semne de apă este ideală, ele înțelegându-se intuitiv, profund și având în comun trăsături precum: capacitatea de a se transforma printr-o mare dragoste, firea casnică, nevoia de siguranță afectivă și materială. Se pot completă excelent, iar legătură lor va deveni în timp indestructibilă.
Scorpion – Leu: există puține cazuri în care această legătură s-a dovedit a fi bună, căci în general, cu toată stima reciprocă, ei încearcă să-și impună fiecare punctul de vedere în dauna celuilalt – îndeosebi leul, care e mai extravertit, scorpionul neputând tolera așa ceva. Leul nu va înțelege dorința de mister a celuilalt și nici subtilitate sa. E nevoie de multă diplomație din partea leului pentru că relația să meargă satisfăcător.
Scorpion – Fecioară: amândoi fiind riguroși și perfecționiști, se pot admira reciproc pentru aceste calități, iar fecioara îndeosebi pentru gândirea ingenioasă și inventivă a scorpionului. Este important ca aceasta să aibă grijă cum își orientează tirul criticilor ei pentru a-l ofensa pe celălalt și să aibă de asemenea suficientă lărgime de spirit pentru a-i înțelege; scorpionul la rândul sau, să nu șocheze fecioara prin modul pasionat de exprimare a sentimentelor sale. Dacă fecioara însă nu răspunde adecvat cerințelor erotice și afective ale acestuia e recomandabil să se întrerupă relația, căci s-ar ajunge inevitabil la mari frustrări și la acuzații grave.
Scorpion – Balanță: raporturi foarte bune, amândoi având nevoie de afecțiune și de tandrețe, iar spiritul posesiv al scorpionului satisfăcând în mod deosebit aspirațiile maritale ale balanței. Aceasta este atrasă de misterul primului și îl atrage la rândul lui prin farmecul său incontestabil.
Scorpion – Scorpion: firile extremiste ale amândurora își pun pecetea și asupra relației lor, ce poate fi ori excepțională ori explozivă. Sunt amândoi pasionați, geloși și posesivi și iubirea lor se va consuma la cea mai înalta temperatura. Dacă vor rămâne împreună, în virtutea faptului că-și intuiesc foarte bine dorințele și particularitățile unul celuilalt, înțelegerea lor va deveni cu totul deosebită, putând ajunge să înfăptuiască adevărate minuni în această formulă de cuplu.
Scorpion – Săgetător: scorpionul e prea sufocant prin simțul său de proprietate pentru săgetătorul însetat de libertate, iar acesta e prea labil și adeseori sarcastic pentru a nu-l ofensă pe celălalt. Vor exista în permanentă conflicte și unirea lor e total nerecomandabilă.
Scorpion – Capricorn: discreție, muncă îndârjită, loialitate, confort, seriozitate – iată ce-i aproprie și-i sudează definitiv într-un cuplu fericit. Felul de a fi oarecum taciturn al capricornului nu prezintă o enigmă pentru scorpion și primul va aprecia în mod deosebit acest lucru. Ambii au simț practic și își pot face viață minunată.
Scorpion – Vărsător: mare atracție fizică și admirație reciprocă, dar în viața cotidiană nu se vor înțelege. Vărsătorul va avea în permanentă impresia că scorpionul vrea să-l îngrădească și tendințele centrifuge ale primului spre interese exterioare casei.
Scorpion – Pești: între ei există o dragoste la prima vedere care nu poate supraviețui mult timp. Deși peștele pare excentric, scorpionul îl înțelege foarte bine, iar acesta se simte protejat de forța și spiritul de lupta a primului. Sentimentele cam siropoase ale peștelui îl pot irita însă la un moment dat pe scorpion, iar acesta îl poate îndepărta de el pe nativul din pești prin dinamismul său ce-l solicită în diverse activități.

Vă invitam să alegeți o zodie pentru care doriți să vedeți compatibilitatea cu alte zodii după horoscopul european:

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei