Semnul astrologic al animalului de casă

Semnul astrologic al animalului de casa - pisicaSemnul astrologic al animalului de casa - câinele

Semnul astrologic al animalului de casă și personalitatea acestuia poate fi determinat în continuare:

BERBEC: Cățelul și Pisica născuți în zodia Berbecului sunt energici, doritori de afecțiune, impulsivi și jucăuși. Nu le place să stea singuri, închiși în casă.

TAUR: Animalele născute în zodia Taurului sunt animale calme și liniștite, care nu suportă zgomotul și tonalitățile înalte. Nu sunt excesiv de drăgăstoase. Sunt recomandate persoanelor mai în vârstă.

GEMENI: Cățelul și pisica născute în zodia Gemenilor suferă de curiozitate, sunt pofticioși, își bagă nasul unde te aștepți mai puțin. Nu necesită multă afecțiune, sunt foarte jucăuși și sociabili cu oricine.

RAC: Animalele născute în zodia Racului suferă după tandrețe și afecțiune, pe care dacă nu le-o arătați, o cerșesc. Sunt animale drăgăstoase, sentimentale, intuitive și cu o memorie de invidiat. Sunt profund atașate de stăpân.

LEU: Cățeii sau pisicile născute în zodia Leului sunt animale orgolioase și mândre, cu multă personalitate și nevoie de iubire. Jucăuși și poznași, mereu puși pe soții.

FECIOARA: Animalele născute în zodia Fecioarei au un temperament mai ciudat, sunt mofturoase, devotate și istețe, reci și distante, arătându-și cu greu afecțiunea și loialitatea.

BĂLANȚĂ: Cățelul și pisica născute în zodia Balanței sunt foarte afectuoase, au multă personalitate, nu necesită atenție deosebită și sunt ușor de crescut.

SCORPIONUL: Cățelul și pisica născute în zodia Scorpionului au o intuiție deosebită, citindu-vă durerea sau trăirea dumneavoastră. Sunt animale care nu iartă nedreptatea stăpânilor, sunt răzbunătoare și totuși afectuoase.

SĂGETĂTOR: Animalele născute în zodia Săgetătorului au un temperament jucăuș și social extrem de agitate și nervoase. Animale care urăsc singurătatea și tensiunile.

CAPRICORN: Cățelul și pisica născute în zodia Capricornului sunt atașate de stăpân, fidele și grijulii cu copii și celelalte animale. Deosebit de înțelepte și mature în comportament, ușor de dresat și de educat.

VĂRSĂTOR: Animalele născute în zodia Vărsătorului sunt animale posesive și geloase cu străinii, ușor leneșe și foarte sensibile. Se adaptează foarte ușor la orice situație și locuința. Afectuoase și posesive.

PEȘTI: Cățelul și pisica născute în zodia Peștilor sunt animale care imită toate gesturile posibile ale stăpânilor, sensibile și foarte drăgăstoase, deosebit de calme și afectuoase.

Cum aflați care este semnul astrologic al animalului de casă? Foarte simplu: vă uitați în carnetul de sănătate, unde trebuie să fie trecută cel puțin luna nașterii animăluțului dumneavoastră. Dacă nu se poate, încercați să întrebați fostul proprietar. Sau să aproximați dumneavoastră.

Click aici pentru a comanda oricare din studiile astrologice disponibile pe acest site.

Click aici pentru a comanda cărți de astrologie din Anticariatul Ezoteric Virtual.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei