Compatibilitatea după zodiacul european – Leu – Raporturile Leului cu alte semne zodiacale

Compatibilitatea după zodiacul european - Leu - Raporturile Leului cu alte semne zodiacale

Vă prezentăm în continuare compatibilitatea după zodiacul european – Leu – Raporturile Leului cu alte semne zodiacale:

Leu – Berbec: legătură foarte bună, ambii fiind naturi puternice și afective. Admirați agresivitatea berbecului și îl puteți determina să-și aducă acțiunile la bun sfârșit. Berbecul trebuie să vă lase rolul de conducător în cuplu.
Leu – Taur: există unele șanse ca această combinație să fie satisfăcătoare, cu condiția ca fiecare să înțelegeți foarte bine calitățile și defectele celuilalt. Taurul trebuie să acorde mai multă libertate leului. Pe plan fizic se înțeleg foarte bine.
Leu – Gemeni: vă veți aprecia reciproc farmecul și vă veți înțelege o vreme excelent, pentru că pe de o parte dumneavoastră veți fi de acord cu dorința de zburdălnicie a gemenilor, iar partenerul vă va lăsa pe de altă parte rolul principal în cadrul relației și vă va accepta strălucirea.
Leu – Rac: poate fi o combinație bună sau nu, depinde de cum veți ști să vă înțelegeți și să nu intrați în conflict, ceea ce v-ar putea distruge pe unul dintre dumneavoastră. Veți aprecia la rac afecțiunea și tandrețea, iar racul va fi tonificat de energia dumneavoastră ofensivă.
Leu – Leu: unire în general nerecomandabilă, căci nu funcționează bine decât la nivel profesional. Ambii sunt prea egocentrici și vor să domine, iar doi căpitani pe o corabie o pot scufunda.
Leu – Fecioară: fecioara e prea criticistă pentru dumneavoastră și această tocmai de așa ceva nu are nevoie. Există unele șanse palide că fecioara să fie epatată de leu într-atâta încât să vă lase rolul dominator în relație, dar riscurile sunt prea mari și întrebarea e dacă merită.
Leu – Balanță: cu anumite concesii de ambele părți relația poate merge bine. Ambii aveți gust pentru lux, societate și înclinații artistice. Balanță trebuie să vă flateze, iar dumneavoastră să o curtați permanent, salvându-vă astfel fiecare orgoliile.
Leu – Scorpion: Sunteți ambii sclipitori, dar prea diferiți. Scorpionul e prea gelos și posesiv și nu vă flatează așa cum vrea acesta. Pe plan sexual vă înțelegeți excelent, dar în general raporturile dintre dumneavoastră devin explozive. Există totuși și cazuri fericite.
Leu – Săgetător: unire perfectă. Ambii sunteți dornici de schimbări și de experiențe noi și sunteți entuziaști. Trebuie avut grijă însă să nu vă stânjeniți reciproc spiritul de independență, ceea ce ar putea duce la grave semne de întrebare.
Leu – Capricorn: capricornul este prea lent, prea greoi dumneavoastră. Sunteți temperamente diferite și nu vă veți înțelege.
Leu – Vărsător: relație indecisă. Vă înțelegeți foarte bine pe plan sexual, dar mai departe apar probleme. Dumneavoastră vă plac surprizele și vărsătorul e maestru în așa ceva, dar acesta are și un spirit analitic deosebit, ce-i va zdruncina încrederea în faptele proprii. Pe de altă parte, dumneavoastră sunteți impetuos și-l puteți intimida pe vărsător, pentru a nu mai vorbi de dominația pe care doriți să vi-o impuneți și care e în contradicție vădită cu firea liberă a vărsătorului.
Leu – Pești: nativul din pești e foarte susceptibil și îl puteți răni cu ușurință. Deși flatat de dependență peștelui de dumneavoastră, s-ar putea să deveniți foarte iritat de reproșurile multe ale acestuia și de lipsa de orgoliu.

Vă invitam să alegeți o zodie pentru care doriți să vedeți compatibilitatea cu alte zodii după horoscopul european:

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei