Compatibilitatea după zodiacul european – Capricorn – Raporturile Capricornului cu alte semne zodiacale

Compatibilitatea după zodiacul european - Capricorn - Raporturile Capricornului cu alte semne zodiacale

Vă prezentăm în continuare compatibilitatea după zodiacul european – Capricorn – Raporturile Capricornului cu alte semne zodiacale:

Capricorn – Berbec: vă puteți înțelege pe plan profesional și erotic, nu însă și în cel sentimental. Dumneavoastră sunteți prea lentă, meticuloasă și calculată pentru impulsivul și agresivul berbec. Diferențele dintre dumneavoastră sunt ireconciliabile.
Capricorn – Taur: aveți șanse mari pentru o unire profundă căci ambii sunteți muncitori și metodici. Legătură cu taurul poate aduce multe împliniri de ordin profesional, sentimental și erotic în viață dumneavoastră.
Capricorn – Gemeni: categoric nu. Instabilitatea, superficialitatea și “zburdălnicia” spirituală a gemenilor vă pot contraria într-o asemenea măsură încât să și uitați să va mai mirați. Deosebirile dintre dumneavoastră sunt fundamentale, amândoi părând a veni de pe planete diferite.
Capricorn – Rac: legătura se înfiripă uneori mai greu, dar evoluează din ce în ce mai bine pe zi ce trece. Felul cald și înțelegător de a fi în familie al racului vă va îndulci firea aspră și încrâncenată. Amândoi știți să munciți și o faceți cu convingere, pentru idealuri comune.
Capricorn – Leu: în general nu este o combinație bună. Leul e apăsat de firea dumneavoastră sobră, de felul dumneavoastră retras de a fi , care nu cadrează deloc cu dorința sa de strălucire și de a fi admirat. Amândoi doriți să preluați conducerea, fiecare în stilul său. E nevoie de foarte mult tact pentru a obține o legătură durabilă, ceea ce nici unul dintre dumneavoastră nu prea are.
Capricorn – Fecioară: vă completați fericit unul pe altul, dumneavoastră având simțul exactității, iar Fecioara fiind mereu o perfecționistă. E recomandabil să vă căsătoriți, căci totul merge bine între dumneavoastră, iar fecioara vă inspiră o mare încredere și vă înzecește puterile prin spiritul ei riguros. La rândul ei, Fecioara se va simții protejată și la adăpost de grijile importante ale existenței
Capricorn – Balanță: puțin probabil să rezistați împreună. Există o atracție inițială, dar balanță se plictisește repede cu dumneavoastră și începe să se întrebe unde sunt cochetăriile ei, ieșirile sclipitoare în societate și luxul de care se înconjoară. Sau viceversa.
Capricorn – Scorpion: raporturile trebuie să se bazeze pe încredere și pe stimă reciprocă, dacă vor să dureze. În acest caz, veți duce o viață armonioasă și plină de realizări pe toate planurile. Ingeniozitatea și anvergură scorpionului vă rafinează inteligență și va mulțumește, scorpionul dând în schimb un plus de realism și o haina practică pentru planurile făurite împreună.
Capricorn – Săgetător: e un joc norocos cu puține șanse de reușită. Săgetătorul e prea extravertit și optimist pentru dumneavoastră. Deși amândoi prețuiți libertatea, aveți concepții diferite asupra ei și vă stânjeniți reciproc. Săgetătorul se poate arată mai maleabil la felul dumneavoastră rigid de a fi, întrebarea e însă dacă merită relația a fi continuată.
Capricorn – Capricorn: e cea mai bună uniune pe care o puteți face. Vă înțelegeți de minune, chiar și în lipsurile pe care le aveți și comunicarea dintre dv e liberă și spontană. De asemenea, foarte mult va veți conjuga cu succes energiile afective și profesionale, ajungând în scurt timp la o legătură de invidiat.
Capricorn – Vărsător: nu se recomanda o apropiere prea mare între aceste două semne. Imprevizibil și ager, vărsătorul vă va derută, iar dumneavoastră veți fi văzut că fiind prea limitat.
Capricorn – Pești: totul merge bine între dumneavoastră, peștii admirându-vă siguranță, simțul practic și stabilitatea. Găsiți partenerul din pești că fiind potrivit stilului dumneavoastră de viață și îi apreciați sensibilitatea și prudență.

Vă invitam să alegeți o zodie pentru care doriți să vedeți compatibilitatea cu alte zodii după horoscopul european:

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei