Compatibilitatea după zodiacul european – Săgetător – Raporturile Săgetătorului cu alte semne zodiacale

Compatibilitatea după zodiacul european - Săgetător - Raporturile Săgetătorului cu alte semne zodiacale

Vă prezentăm în continuare compatibilitatea după zodiacul european – Săgetător – Raporturile Săgetătorului cu alte semne zodiacale:

Săgetător – Berbec: legătură fericită între două semne de foc, ambele impetuoase și energice. Berbecul îl poate organiza foarte bine pe săgetător, care e puțin cam împrăștiat. Va admirați curajul reciproc și simțul neprevăzutului. Berbecul are nevoie să conducă și dumneavoastră veți ține seama de asta.
Săgetător – Taur: pe de o parte, e prea multă dorința de schimbare și de libertate, pe de cealaltă parte, prea multă nevoie de stabilitate și posesivitate. Dragostea nu durează la nesfârșit și când se stinge rămân numai contradicție. Afinități doar profesionale.
Săgetător – Gemeni: mari șanse de apropiere și de raporturi armonice, mai ales dacă ele vor căpăta o constantă și consistentă prin interese comune. Vă unește dorința de schimbare, dinamismul și o ușoară superficialitate în a considera viață în comun.
Săgetător – Rac: lucrurile par să meargă bine la început când sunteți buni prieteni și colegi de serviciu. Totuși, diferențele mari de mentalitate vor apărea treptat și vor duce relația într-un impas greu de depășit. Racului nu-i va plăcea de pildă, punctul de vedere al Săgetătorului asupra noului unui cămin, căci ceea ce la primul constituie un fel de refugiu de “vizuină” unde să se poată simții în siguranță, e adesea pentru celălalt o gară de tranzit sau un loc temporar de odihnă.
Săgetător – Leu: atunci când vă comportați potrivit trăsăturilor pozitive ale semnelor, adică loial și sincer, impetuos, aveți toate premisele unei excelente înțelegeri. Că leul trebuie “periat” destul de des, asta nu constituie o problema pentru săgetător, deși nu e ceea ce s-ar putea numii vocația vieții sale. Comunică foarte bine pe terenul comun al dinamismului și entuziasmului de care dau dovadă în tot ce întreprind.
Săgetător – Fecioară: ar putea merge în cazul rar în care ambii ar fi foarte evoluați pe plan spiritual. Astfel, lupta dintre criticismul infernal al fecioarei și replicile sarcastice bine țintite ale săgetătorului vor deveni în timp insuportabile pentru amândoi. Săgetătorul admiră meticulozitatea și mintea organizată a fecioarei, dar devine foarte dornic de a se “evapora” atunci când se simte amenințat de libertatea sa. Există totuși o mare atracție fizică.
Săgetător – Balanță: își pot cultivă în comun spiritul de justiție, dragostea pentru lux și pentru lucruri frumoase. Uneori, săgetătorul poate enerva și supără grav balanță prin superficialitatea să ; sunt totuși șanse reale de reușită în dragoste și în căsnicie.
Săgetător – Scorpion: respectul reciproc și atracția fizică pe care le nutresc inițial unul pentru celălalt nu pot dura prea mult. Deosebirile dintre ei sunt fundamentale, unul fiind dornic de libertate, impetuos și superficial, celălalt posesiv, calculat și profund. În plus, scorpionul e mai grav și dorește să cunoască totul despre celălalt, ceea ce și reușește în proporție de 99%; săgetătorul e mai puțin analitic, iar ingeniozitatea primului devine la el fantezie neîngrădită.
Săgetător – Săgetător: relații mediocre, ce sunt posibile mai ales în condițiile în care cei doi provin din același mediu social și au un nivel apropiat de cultură. Le displac certurile prelungite și dacă vor ști să prevină neînțelegerile, vor putea spera la fericire.
Săgetător – Capricorn: în principiu, unirea lor e nerecomandabilă, căci generează contradicții de genul: optimism – pesimism, nepăsare – îngrijorare, superficialitate – gravitate, mobilitate – stabilitate. Pe plan profesional, se înțeleg însă bine și dacă vor reuși extinderea caracterului de respect reciproc al acestui raport și asupra celui familial, lucrurile pot evolua satisfăcător.
Săgetător – Vărsător: au în comun dinamismul, gustul pentru distracții și pentru desele ieșiri în societate, dorința de schimbări, de călătorii și multe altele. Înțelegerea lor e spontană și ei se completează foarte bine în eforturile de autoperfecționare. Bune premise pentru o legătură durabilă și fericită.
Săgetător – Pești: peștii sunt prea melancolici, restrictivi și independenți pentru dumneavoastră. În teorie, o astfel de relație ar fi interesantă, chiar dacă în cele din urmă ar eșua; în practică, lucrurile ar putea devenii dramatice sau exasperante.

Vă invitam să alegeți o zodie pentru care doriți să vedeți compatibilitatea cu alte zodii după horoscopul european:

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei