Compatibilitatea după zodiacul european – Vărsător – Raporturile Vărsătorului cu alte semne zodiacale

Compatibilitatea după zodiacul european - Vărsător - Raporturile Vărsătorului cu alte semne zodiacale

Vă prezentăm în continuare compatibilitatea după zodiacul european – Vărsător – Raporturile Vărsătorului cu alte semne zodiacale:

Vărsător – Berbec: va puteți înțelege bine amândoi, cu condiția că berbecul puternic și impulsiv să nu vă încalce în mod ilegal teritoriul. Relația erotico-sexuală e oricum foarte bună, amândoi având în comun fantezia. Totuși, există un anumit risc, dumneavoastră veți fi mereu neliniștit de câte ceva, iar berbecul va fi instabil și agitat – și aici se vor ivi probleme care pot deveni grave.
Vărsător – Taur: temperamente total diferite. Sunteți prea activ, imprevizibil și aveți prea multe ocupații dincolo de perimetrul căminului pentru gustul taurului, care e mult prea legat de casă, mai stabil și mai lent. Taurul e prea senzual pentru dumneavoastră. Dumneavoastră vedeți în soț un prieten, iar taurul vede în dumneavoastră un partener de viață, de care să fie strâns legat.
Vărsător – Gemeni: partenerul din gemeni este foarte bun pentru dumneavoastră; amândoi sunteți neposesivi și nesufocanți, nu acordați mare atenție sexualității și aveți multe în comun. Gemenii agreează imprevizibilitatea celuilalt și ambilor va place mult schimbarea.
Vărsător – Rac: sunteți prea sociabil pentru gustul racului, care e mai familist și mai rezervat. Sunteți expansiv, ceea ce racului i se va părea o risipire fără sens. Racul e foarte sensibil și acest lucru vine în conflict cu judecată dumneavoastră rece. Căsnicie – dacă există – cu mari probleme.
Vărsător – Leu: aceasta este o relație destul de controversată pentru a fi certă, într-un sens sau altul. Pe de o parte, dumneavoastră îl veți încânta pe leul doritor de surprize. Va exista de asemenea un respect reciproc pentru calitățile pe care le aveți fiecare. La un moment dat însă, pot apare conflicte legate de dorința de supremație a leului și de cea de libertate a dumneavoastră.
Vărsător – Fecioară: fecioara e prea ordonată, precisă și sistematică pentru dumneavoastră. Există totuși o șansă atunci dacă proveniți din aceleași medii culturale, profesionale sau de altă natură. Poate există o atracție inițială, fără nici un conținut sexual, cu timpul relația devine ori foarte plicticoasă ori foarte tensionată.
Vărsător – Balanță: relație și căsnicie ideale. Ambii iubiți societatea, luxul, arta, petrecerile moderne. Mari complementarități și o înțelegere pe plan fizic perfectă. Uneori însă, simțiți nevoia de a fi singur, iar balanța trebuie să înțeleagă acest lucru. Ambii sunteți intelectuali și strălucitori în anturajele dumneavoastră.
Vărsător – Scorpion: Scorpionul e prea pasionat și prea posesiv pentru dumneavoastră. Există doar o atracție fizică, însă spiritual e cam greu să vă înțelegeți; vă puteți obișnuii în cele din urmă unul cu celălalt. Căsnicia are toate șansele de a fi conflictuală.
Vărsător – Săgetător: vă înțelegeți perfect, fiecare intuind particularitățile celuilalt. Ambilor vă place schimbarea, produsă în urmă unei emoții sau a unei călătorii. Și pe plan fizic e o mare atracție între dumneavoastră. Veți avea o lungă și fericită relație.
Vărsător – Capricorn: ultimul e prea lent, prea legat de cămin, prea constant și prea rigid pentru dumneavoastră, care sunteți un imprevizibil și prea puțin casnic. Temperamente mult prea diferite. Nimic bun în această relație, pe nici un plan.
Vărsător – Vărsător: relație excepțională, minunată. Va înțelegeți excelent și veți fi fericiți, trăind într-o armonie deplină unul cu altul. Totul e între dumneavoastră la superlativ.
Vărsător – Pești: ambii aveți o compasiune pentru ceilalți și un spirit umanitar, ceea ce poate fi o bună baza de plecare. Totuși, dumneavoastră îl neliniștiți profund pe celălalt. Depinde de dumneavoastră dacă relația va fi un eșec sau un succes din ce în ce mai evident. N-ar strica să va consultați horoscopul și să va reglați rațional lungimile de undă.

Vă invitam să alegeți o zodie pentru care doriți să vedeți compatibilitatea cu alte zodii după horoscopul european:

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei