Ziua de naștere și cărțile de Tarot

Ziua de naștere din punctul de vedere al Cărților de Tarot

 

Numărul care caracterizează ziua dumneavoastră de naștere are o importanță deosebită, deoarece imprimă personalității trăsăturile de baza. Veți găsi aici legătura dintre data dumneavoastră de naștere și cartea de Tarot aferentă.

Vă rugam sa alegeți ziua în care v-ați născut:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30 /
31


Va prezentam în continuare semnificația din punct de vedere al cărților de Tarot a zilei dumneavoastră de naștere:

MagicianulUNU: Dacă ești născut într-o zi de unu, cartea care te reprezintă este Magicianul. Această este prima carte a Arcanei Majore și simbolizează intelectul, comunicarea, magia. Ai mult succes în viață, îți sunt foarte favorabile noile începuturi, ai aptitudini diplomatice, te descurci cu ușurință în orice situație, ești abil, viclean, fără scrupule, cu înclinații ezoterice.

Sus

 

 

Papesa2: Dacă ești născut într-o zi de 2 cartea Tarotului care te reprezintă este Papesa. Aceasta simbolizează secretele, lucrurile ascunse, intuiția, rezerva și discreția dar și perfidia neîncrederea, minciuna.
Ai un destin greu și incert, acțiunile tale repetându-se de două ori până reușești în viață să înveți o anumită lecție.
Boli ascunse și probleme cu rivalii ascunși.

Sus

 

Imparateasa3, 30: Dacă ești născut într-o zi de 3 sau 30, cartea Tarotului care te reprezintă este Împărăteasa, simbolizând inteligența, succesul, perfecțiunea, împlinirea viselor.
Grație, farmec, iubire necondiționată, modestie dar și egoism, naivitate, vanitate. Îți sunt favorabile călătoriile și mutările, ai succes în afaceri. Destin tumultuos și echilibru după vârstă de 30 de ani.

Sus

 

Imparatul4,31: Dacă ești născut într-o zi de 4 sau 31, cartea care te reprezintă este Împăratul, simbolizând succes material, înțelepciune, echilibru, încăpățânare, voință puternică, energie constantă, dorința de a conduce și a domina totul.
Viață echilibrată și bună.

Sus

 

 

Papa5, 23. Dacă ești născut într-o zi de 5 sau 23, cartea Tarotului care te reprezintă este Papa, simbolizând înțelepciunea, misterul. Această carte îți conferă siguranță de sine, înțelepciune, succes prin asociere în afaceri sau căsătorie.
Posibil două căsătorii sau doi copii.

Sus

 

 

Indragostitii6, 24. Dacă ești născut într-o zi de 6 sau 24, cartea Tarotului care te reprezintă este Îndrăgostiții, simbolizând iubire, indecizia, alegerea, nehotărârea. Nu este o carte foarte pozitivă deoarece ea reprezintă alegeri dificile de făcut de-a lungul vieții. Răsturnări bruște de situație. Căsnicie dublă, soț și amant sau două căsnicii.

Sus

 

Carul7, 25. Dacă ești născut într-o zi de 7 sau 25, cartea Tarotului care te reprezintă este Carul, ea simbolizând succesul, talente multiple, drumuri favorabile, imaginație pozitivă dar și nerăbdare, iritare, atitudine dictatorială.
Succes pentru acțiuni începute într-o zi de 7, la drum.

Sus

 

 

Justitia8, 26. Dacă ești născut într-o zi de 8 sau 26, cartea Tarotului care te reprezintă este Justiția, simbolizând echilibrul, onestitatea, puritatea, acțiunea justă, succes în plan profesional sau legat de acte, luciditate dar și neîncredere, dezechilibru ușor, severitate.

 

Sus

 

Pustinicul9, 27. Dacă ești născut într-o zi de 9 sau 27, cartea Tarotului care te reprezintă este Pustnicul, simbolizând meditația, izolarea, înțelepciunea și disciplina, tenacitatea.
Nu vă sunt favorabile asocierile – veți reuși de unul singur. Probleme profesionale pe care le veți depăși prin răbdare.
Încăpățânare, dificultăți din cauza nerăbdării, întârzierii. Probleme din cauza exceselor.

Sus

 

Roata Norocului10, 28. Dacă ești născut într-o zi de 10 sau 28, cartea Tarotului care te reprezintă este Roata Norocului, simbolizând schimbările frecvente, mutările, destin favorabil, noroc.
Suișuri și coborâșuri, jocurile de noroc, câștiguri și pierderi deopotrivă.
Aveți curaj și îndrăzniți să acționați – norocul este de partea voastră. Nu mai fiți instabili, obsedați, stresați.

Sus

 

Forta11, 29. Dacă ești născut într-o zi de 11 sau 29, cartea Tarotului care te reprezintă este Forță, ceea ce simbolizează mult curaj, putere, hotărâre, vanitate, folosirea greșită a puterii, închidere emoțională.
Reușită fără dificultate, ajutor din partea unor femei, dominare a situației.

Sus

 

 

Spanzuratul12. Dacă ești născut într-o zi de 12, cartea Tarotului care te reprezintă este Spânzuratul, simbolizând sacrificiile sufletești pe care le ai de făcut.
Alegeri dificile de-a lungul vieții, destin greu și anevoios, devotament și supunere.
Dezamăgire, dependență, impasuri, probleme cu oasele sau încheieturile.

Sus

 

 

Moartea13. Dacă ești născut într-o zi de 13, cartea Tarotului care te reprezintă este Moartea, ea simbolizând ruperea de trecut pentru a putea renaște. Ferește-te de pesimism și melancolie.
Tranșează situațiile neclare, brusc și de la rădăcina pentru a avea succes. Îți sunt favorabile schimbările și hotărârile radicale.

Sus

 

 

Cumpatarea14. Dacă ești născut într-o zi de 14, cartea Tarotului care te reprezintă este Cumpătarea (Temperanța), simbolizând sănătate, fericire, echilibru, înger păzitor. Evita egoismul, fi mai altruist pentru a avea succes deplin. Îți sunt favorabile asocierile și lucrurile făcute în echipa.
Nu mai fi critic, nemulțumit și vei vedea că totul se schimbă în bine.

Sus

 

 

Diavolul15. Dacă ești născut într-o zi de 15, cartea Tarotului care te reprezintă este Diavolul, simbolizând dorința de dominare, sexul și banii. Ești pătimaș, spiritul îți este liber, vrei să domini, îți place să critici, ești egoist și ai o atracție față de ezoterism și magie.
Renunța la a domină tot ce e în jurul tău, fi mai altruist și vei reuși.

Sus

 

 

Turnul Fulgerat16. Dacă ești născut într-o zi de 16, cartea Tarotului care te reprezintă este Casă Domnului (Turnul Fulgerat), simbolizând schimbări bruște și rapide de-a lungul vieții. Depășirea catastrofelor, influențarea destinului, depășirea provocărilor.
Evenimente răscolitoare și neașteptate, moartea unei persoane dragi. Schimbarea sau pierderea unei case. Pentru a reuși în viață trebuie să fiți perseverenți și curajoși.

Sus

 

Steaua 17. Dacă ești născut într-o zi de 17, cartea Tarotului care te reprezintă este Steaua. Această simbolizează succesul, norocul, armonia, protecția îngerului păzitor.
Nu te axa pe planul material dacă vrei să ai succes, acest plan este profund negativ pentru ține. Planul spiritual și altruismul te vor conduce unde vrei să ajungi.

Sus

 

Luna 18. Dacă ești născut într-o zi de 18, cartea Tarotului care te reprezintă este Luna, care simbolizează intuiția, imaginația, emoțiile, sensibilitatea, generozitatea.
Viață plină de schimbări, dușmani ascunși, emoții profunde.
Vei avea succes dacă nu te lași influențat de nimeni și dacă ai încredere în forțele proprii.

Sus

 

Soarelui 19. Dacă ești născut într-o zi de 19, cartea Tarotului care te reprezintă este Soarele, care simbolizează căldură, succesul, mândria, orgoliul, stimă și răsplată, cunoașterea, norocul.
Sunt favorabile asocierile, posibil doi copii gemeni sau două căsnicii. Atenție la mândria excesivă., sănătate și orgoliu care va trag în jos.

Sus

 

 

 

Judecata20. Dacă ești născut într-o zi de 20, cartea Tarotului care te reprezintă este Judecată, ceea ce simbolizează surprize fericite, ajutor de unde nu te aștepți, judecată și iertare. Pentru a avea succes evita amăgirile și acceptă realitatea. Anturaj prost care trebuie evitat.

Sus

 

 

Lumea21. Dacă eșți născut într-o zi de 21, cartea Tarotului care te reprezintă este Lumea, simbolizând împlinirea viselor. Este o carte deosebită, care-ți poate îndeplini toate visele, cu condiția să eviți autocompătimirea, izolarea, pesimismul.

Sus

 

 

Nebunul 22. Dacă ești născut într-o zi de 22, cartea Tarotului care te reprezintă este Mațul (Nebunul), simbolizând aventură, impulsivitatea, favorabilă călătoriilor de orice fel.
Pentru a reuși în viață, fii mai constant, gândește mai mult înainte de a acționa, lasă mândră și orgoliul în urmă ta.

Sus

 

 

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei