Preziceri in Cartile de Tarot

Preziceri in Cartile de Tarot

Cel mai important aspect pe care dorim să-l aflăm toți dar de care ne temem într-o mai mare sau mai mică măsură, îl reprezintă VIITORUL! Problema viitorului a interesat intotdeanuna într-o foarte mare măsură pe fiecare din noi, fie că este vorba doar de latura strict materială, de cea sentimentală ori de cea aflată într-o strânsă relație cu urmărirea unor idealuri și concepte abstracte.

A ști ce se va întâmplă în următoarea oră, an sau deceniu, evoluția din punct de vedere material sau sentimental, modul de depășire – dacă este posibil, al unor obstacole care se vor ivi în viitor – iată doar câteva exemple de informații care pot fi obținute din ridicarea cărților de Tarot.

Ce este TAROTUL? Istoria Tarotului se pierde în negurile timpului, Tarotul este o opera monumentală, singulară, simplă și puternică, la fel ca și arhitectura piramidelor deci durabilă prin urmare. Tarotul rezolva orice problema, cărțile vorbesc de la sine, făcându-te să gândești, inspirând, armonizând toate concepțiile posibile: opera de artă, poartă a spiritului uman, și în mod sigur unul din cele mai frumoase lucruri pe care ni le-a lăsat antichitatea.

Toate religiile au păstrat amintirea Tarotului din vremuri imemoriale. Tarotul a fost atribuit de către evreii lui Enoh, al șaptelea învățător după Adam; lui Hermes Trismegitos – de către Egipteni; lui Cadmos întemeietor al orașului Sfânt – de către greci. El era rezumatul simbolic al tradiției primitive numită Kabbala, după cuvântul evreiesc echivalent cu “tradiție”.

Această știință ezoterică oferă o precizie analitică a Figurilor și Numelor sale, este instrumentul de divinație cel mai perfect, care poate fi întrebuințat cu totală încredere. Într-adevăr oracolul acestor cărți este întotdeauna foarte precis, arcanele relevă întotdeauna lucruri ascunse și dau consultanților cele mai înțelepte povești. Tarotul este un sistem divinatoriu și inițiatic compus din 78 de figuri simbolice. Mulți inițiați și ezoteriști susțin că această cifra, 78, este de dată relativ recentă. De exemplu Tarotul lui Oscar Wirth nu are decât 22 de cărți (arcanele majore). Fiecare carte, fiecare arcană cum sunt ele denumite în Tarot, reprezintă o figura simbolică și fiecare această imagine reprezintă un suport de meditație, o fațetă esențială a jocului cosmic al fluxului devenirii universale.

Cunoașterea acestor simboluri permite înțelegerea și interpretarea directă a arcanelor care cuprind toate aspectele subtile ce ne pot influența ființa la un moment dat. De altfel în simbolismul Tarotului găsim unite toate tradițiile spirituale autentice din orient și occident. Disponibilitatea lui este infinită, el răspunde întotdeauna la întrebări. Exercițiul este considerat ca un act gratuit, ca o figura liberă sau ca o ofrandă adusă forțelor invizibile, este foarte relevant.

Tarotul este un Receptacul de energie subtilă. Filozofii spun că răspunsul se află deja în întrebare, iar o întrebare precisă aduce soluții clare. Dacă veți participa la o ședința de preziceri in cartile de Tarot puteți să vă formulați o întrebare chiar în gând. Veți fi mirați să vedeți cât de exact răspunde Tarotul întrebării neformulate verbal.
El este o știință ezoterică care merită să fie consultată în orice împrejurare.

– Click aici pentru a comanda o etalare în Tarot.
(Se deschide o fereastră nouă.)

Cursurile de inițiere în Tarot pot fi comandate prin intermediul secțiunii “Cursuri”. (Se deschide o fereastră nouă.)

Dacă doriți să comandați un set de Tarot cu broșură sau manual în limba română, vă recomandăm următoarele variante:

Set de cărți de Tarot – Rider Waite și carte explicativă în limba română

Tarotul țigănesc – cu broșură în limba română

Talismanele succesului – 32 cărți – cu traducere în română!

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei