Meloterapia sau Terapia prin muzică

Meloterapia sau Terapia prin muzică

Meloterapia sau Terapia prin muzică este o terapie complementară, care se bazează pe sunete, respectiv pe muzică. Problema tuturor este că suntem stresați și nervoși – aceste probleme se pot ameliora ascultând muzică de meditație, spirituală, orchestrală. Dacă doriți să vă relaxați sau să meditați vă sunt necesare casete cu muzică adecvată sau casete cu exerciții de relaxare, meditație și energizare a chakrelor.

Vindecarea prin sunete sau Meloterapia era cunoscută încă din antichitate, unde era folosită pentru a-i revigora pe cei deprimați și pentru a-i încuraja pe cei care plecau la lupta. De curând s-a constatat că muzică modifică undele cerebrale și frecvența cardiacă. Ea este cunoscută ca făcând parte din tradiția magică a lumii, este unul dintre cele mai eficiente și puternice instrumente de acces prin fenomenul de rezonanță la planurile subtile ale universului.

Muzica este o minune a lumii deoarece trezește spiritul de libertate, conștiința, alungă pesimismul și melancolia, calmează și înlătura insomnia.

Meloterapia sau Terapia prin muzică - note muzicale

Click aici pentru a comanda unul dintre CD-urile cu muzica de meditație/spirituală.

Clici aici pentru a comanda cărți de meloterapie din Anticariatul Ezoteric Virtual.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei