Compatibilitatea după zodiacul european – Pești – Raporturile Peștilor cu alte semne zodiacale

Compatibilitatea după zodiacul european - Pești - Raporturile Peștilor cu alte semne zodiacale

Vă prezentăm în continuare compatibilitatea după zodiacul european – Pești – Raporturile Peștilor cu alte semne zodiacale:

Pești – Berbec: ultimul e prea agresiv, brutal și dinamic pentru o persoană sensibilă, rafinată și lentă ca dumneavoastră. Rolul conducător îl va deține berbecul. Poate există o relație erotică acceptabilă. Dacă berbecul ar da dovadă de mai mult tact cu dumneavoastră, legătură ar putea supraviețui.
Pești – Taur: relație foarte bună, potriviri pe plan fizic și spiritual. Ambii iubiți mediul casnic-familial. Dumneavoastră sunteți imaginativă și romantică, iar taurul iubitor și protector.
Pești – Gemeni: sunteți nepotriviți, deși există o puternică atracție fizică. Gemenii sunt superficiali și nestatornici pentru dumneavoastră și nu aveți concepții comune asupra căsătoriei. Legătura nefericită.
Pești – Rac: sunteți fericiți împreună. Aveți aceleași idei despre cum trebuie să arate un cămin, despre prieteni și despre latura materială a existenței. Mici neînțelegeri “de bucătărie”. Bună potrivire sexuală. În general, cel care preia conducerea e racul.
Pești – Leu: nu vă înțelegeți deloc. Leul e prea dinamic și prea impulsiv pentru dumneavoastră; leul e de o strălucire prea evidentă, solară, pentru a vă mai putea aprecia farmecul dumneavoastră discret. Deși dependentă dumneavoastră de el îl poate face pe leu mândru, acesta suportă greu accesele de deprimare și lacrimile nesecate ale peștelui. Relație nerecomandabilă.
Pești – Fecioară: relație nesigură. Cu unele concesii de ambele părți există o șansă de înțelegere. Nu se poate trece cu vederea totuși că fecioara e mult prea critică și severă pentru gustul dumneavoastră, iar dumneavoastră sunteți prea senzuală pentru partenerul fecioara. Neînțelegerile devin în general obstacole de netrecut.
Pești – Balanță: deși ambii iubiți luxul și urâți muncă grea, și deși există o mare atracție inițială, relația e în ansamblu nerecomandabilă. Balanța e prea sociabilă pentru pește și nu dorește să preia conducerea pentru ca aceasta să se simtă bine, în stare de dependență. Raporturi sexuale nesatisfăcătoare.
Pești – Scorpion: există o dragoste la prima vedere, care nu va supraviețui prea multă vreme. Deși scorpionul preia conducerea în mod firesc – ceea ce vă convine – și deși sunteți amândoi firi posesive, scorpionul nu vă suportă dulcegăriile și exclusivismul. Relația fizică poate fi în schimb excepțională. În ansamblu însă, legătura nu e de durata.
Pești – Săgetător: raportul erotic poate fi bun, pe plan spiritual însă sunteți prea posesivă și stabilă pentru nestatornicii, aventuroșii Săgetători – și această incompatibilitate ireductibilă nu poate duce la nimic bun.
Pești – Capricorn: legătură de regulă excelență. Dumneavoastră îi oferiți capricornului o doză de romantism care le înfrumusețează acestora fațada cam cenușie, și rolul de lider ca pe ceva de la sine înțeles; capricornul vă asigură protecția și vă obișnuiește să fiți mai pragmatic. Căsnicie fericită.
Pești – Vărsător: există o șansă de fericire dacă veți da dovadă de toleranță în ceea ce-i privește pe sociabilii și extravaganții Vărsători. Depinde numai de dumneavoastră să vă înțelegeți. Dacă veți trece cu succes o anumită perioada mai tensionată, puteți spera apoi la o legătură solidă și armonioasă.
Pești – Pești: armonie fizică. Deși vă înțelegeți în particularitățile dumneavoastră, sunteți prea asemănători ca sensibilitate și prea desprinși de realitate pentru a nu vă încălca reciproc teritoriul în mod ilegal. Veți avea conflicte de ordin pragmatic, acolo unde nici unul dintre dumneavoastră nu vă pricepeți. Căsnicia nu e de obicei recomandabilă.

Vă invitam să alegeți o zodie pentru care doriți să vedeți compatibilitatea cu alte zodii după horoscopul european:

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei