Radiestezia

Radiestezia este o metodă de investigare și analiză energetică în traducere liberă percepția a radiațiilor. Radiestezia poate fi: fizică, spirituală, psihică. Ea funcționează pe baza undelor emise de un obiect către receptor- instrumente de măsurare radiestezice: nuiaua de alun pentru găsirea izvoarelor de apă. Ținând în mâna dreapta o nuia de alun in formă de Y putem afla prin vibrația ei unde se află o sursă de apă. Pendulul este o greutate atârnată de un fir.

 

Ansa

Ansa este un indicator din sârmă sau oțel, argint, care derivă din creanga de alun, utilizat la aflarea unui răspuns sau direcții; bagheta magică. Radiațiile telurice sunt oscilații în formă de brize de natură electromagnetica.

 

Pendulul

Amplifică și face vizibile mișcări foarte slabe ale mâinii în care este ținut.

Pendulul trebuie ales în funcție de zodia dumneavoastră pentru a avea o compatibilitate maximă.

 

Pendul din cristal de stanca

Astfel, pentru zodiile de foc recomandăm un pendul din cristale de stanca.

Pendulele din cristal de stâncă sunt de altfel cele mai bune, atât pentru începători cât și pentru avansați, ele rezonând foarte bine cu persoana care le folosește.

 

 

 

 

 

Pendul din ametistPentru zodiile de apă un pendul din ametist.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pendul din bachelitaPentru zodiile de pământ este indicat un pendul din bachelita.

 

 

 

 

 

 

Pendul din alamaPentru zodiile de aer poate fi folosit un pendul din orice material.

Pentru cei născuți sub semnul Soarelui este indicată folosirea unui pendul din aur iar pentru cei născuți sub semnul Lunii le recomandăm utilizarea unui pendul din argint.

Pendulul poate răspunde prompt unei întrebări mentale și precise, poate ajuta la găsirea unei persoane pierdute sau a unui obiect, la găsirea zăcămintelor de petrol.

Va recomandăm să nu folosiți pendulul pentru a pune diagnostice medicale, aflarea sexului copilului sau pentru spiritism, decât dacă știți ce faceți!

 

 

Click aici pentru a achiziționa pendule si anse din Magazinul Virtual www.radiestezie.com.

 

Click aici pentru a achiziționa cărți de radiestezie din Anticariatul Ezoteric Virtual.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei