Răspunsuri gratuite

Această rubrica de răspunsuri gratuite la întrebările dumneavoastră a fost menținută mult timp de către o doamna minunată, care a decis să-i ajute pe semenii săi – în cazuri în care nu există nici o altă soluție de rezolvare a problemelor.

A fost o perioada interesantă și captivantă, în care oamenii și-au spus pasurile și au primit un sfat sau o îndrumare – din partea unei persoane neutre, care vedea lumea cu alți ochi și care avea o altă scala a valorilor.

Pe adresa de e-mail a acestei doamne au sosit multe mesaje de mulțumire și felicitare, dar și multe în care i se aduceau tot felul de acuze. Acestea au sosit mai ales din partea ignoranților, care nu înțelegeau că există și altceva în afară de alb și negru.

Minunata doamna care s-a ocupat de această rubrica a hotărât suspendarea rubricii, mai ales că au apărut și anumite probleme de sănătate, care trebuiau tratate urgent, în străinătate.

Vă dorim în continuare să aveți o viață liniștită, îmbelșugată, să aveți sănătate și toate dorințele să vi se îndeplinească.

Echipa astromagie

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei