Povestea nr. 6: Prietena mea

Era în vara anului `99 când o clientă m-a invitat pentru un timp în Germania… trebuia să învăț ceva germană deoarece acolo mă așteptau multe prietene care aveau nevoie de ajutorul meu…

Așa că am luat un ziar și am căutat un profesor. Am găsit un anunț care sună bine și m-am prezentat acasă la o doamna pentru a lua primele lecții. Era o femeie tristă, dezamăgită, deoarece tocmai fusese concediată de la o mare uzină… și nu-și găsea utilitatea. I-am văzut deznădejdea și durerea sufletească și am hotărât că eu trebuie să o ajut cumva. Mi-a explicat că preda limba germană deoarece nu are nici o formă de venit. Atunci eu, pentru a o ajută, în loc de 20.000 lei
i-am oferit 50.000 iar apoi 100.000 lei pe ora. I-am spus că poate trebuie să se apuce în viață de altceva… că poate are o altă menire pe Pământ.

Ea mi-a spus că se simte atrasă de astrologie dar nu are bani să-și cumpere cărți și să se axeze pe acest domeniu. Atunci i-am spus eu ce știam despre această disciplină și i-am cumpărat cărțile necesare pentru a învăța astrologie. Am devenit bune prietene și confidențe. O ajutam în continuare cu bani și eram foarte apropiate.

Cine ar fi bănuit atunci că eu încălzeam la sân un șarpe veninos? Cine să fi văzut atunci că ea îmi va fi cel mai mare dușman al vieții mele? Cine să fi înțeles atunci că-mi pregătesc singură căderea, dezonoarea și umilința? Cine ar fi înțeles că prietena mea o să devină cel mai mare dușman al meu?

Semne erau multe, dar eu, fiind legate de ea sufletește, le ignoram.

Era în conflict cu toți cei din preajma ei. O blestemă pe mama și pe sora ei, îi bârfea pe toți inclusiv pe soțul ei, care era neîndoielnic un martir, suportând-o.

Avea buza superioară foarte subțire (semn de om rău) și purta ochelari cu dioptrii foarte mari (semn că era o femeie foarte bârfitoare, conform teoriei lui Lazarev).

Eu însă vedeam în ea doar o femeie lipsită de noroc, bătută de soarta, foarte bolnavă, și considerăm că sunt obligată să o ajut.

Am ajutat-o să învețe foarte bine astrologia, ajungând să o stăpânească chiar mai bine decât mine, deoarece nu avea cu ce să-și umple timpul. A făcut prima astrogramă – a mea. Mi-a povestit că eu sunt o ființă genială, deoarece am în astrogramă aceeași piramidă de apă că a lui Nostradamus… și conjuncturi deosebite… că nu și-a dat seama ce fel de ființă sunt decât acum… A început să mă divinizeze și să-mi explice că am certe capacități paranormale și ezoterice.

Mi-am deschis Cabinetul de parapsihologie unde ea m-a rugat s-o iau cu mine… pe orice post, numai să nu stea acasă… Am făcut compromisul și am angajat-o secretara. După două săptămâni și-a dorit să o iau asociată pe firma, spunându-mi că dacă nu fac acest lucru, voi avea mari probleme în viitor. Neacceptând de această dată al 100-lea compromis în ceea ce o privea, mi-am făcut un dușman de moarte…

O vedeam cu ochii minții cum descoperă câte un articol de ziar cu mine, cum comută pe un post de televiziune unde eram eu, cum mă blestema și plănuia să mă distrugă cu orice preț. Și-a făcut din aceasta un scop în viață, trăind în exclusivitate pentru a se răzbuna pe mine. S-a dus la televiziuni, unde a reclamat multe. Nimeni însă nu a băgat-o în seama. A intrat în direct la un post de radio național, la o emisiune despre vrăjitoare și a spus cele mai murdare și oribile lucruri care se pot spune despre un om… A făcut sesizări la toate forurile posibile… Dar, nimic. A scris la toate ziarele o scrisoare anonimă, unde povestea vrute și nevrute… Oricum lucruri greu de imaginat de către o persoană sănătoasă la cap… Mi-a făcut multe neplăceri, mi-a adus mari prejudicii morale și nu numai, mi-a rănit sufletul și inima cum nu a reușit nimeni niciodată… m-a înfrânt.

Am închis cabinetul și m-am retras din viața publică, înțelegând că am greșit ajutând un om, fără să-mi solicite acest ajutor… am greșit ținându-mi sufletul în palmă în fața ei și acordându-i încredere deplină. Dar, Paul Ferini spunea că: “Orice agresor este un învățător” și “Dușmanul tău te învață ce trebuie să eviți”. Îi mulțumesc aceste femei că m-a determinat să învăț și mai bine astrologia și să-mi iau trei diplome pentru a-i putea face față. Îi mulțumesc pentru că m-a determinat să-mi iau precauții foarte mari în tot ceea ce fac… De la ea am învățat că nu este înțelept să ieși în față și să arăți tot ce poți. De la ea am învățat să nu mai cred în oameni și în ceea ce văd… Să caut dincolo de vorbe și aparențe. Așa am ajuns să evoluez spiritual… retrăgându-mă în singurătate și învățând, studiind și experimentând. Așa am învățat ce este deznădejdea, umilința, durerea, compromisul, iertarea și uitarea.

Atenție prietene cu îi acorzi ajutorul! Ți-am explicat cum am ajuns în ochii unei ființe, din înger – demon.

Mă rog la Dumnezeu pentru ea:
“Doamne, învață-mă să cunosc mărinimia, bunătatea și iertarea ta. Dă-mi inima curată și ușor iertătoare, fă să mă căiesc pentru greșelile mele. Da-mi puterea de a răbda cu pace și liniște toate necazurile care vin spre mine. Îți promit doamne că nu voi face rău celor ce-mi fac rău și că pe cei ce mă blestema, îi voi binecuvânta cu dragostea ta. Doamne, eu sunt o ființă omenească și te rog, ajută-mă cu darul tău, să fiu statornică pe drumul meu, trimite doamne binecuvântările tale peste dușmanii mei și întoarce inima lor cu dragoste spre mine. Alungă-le suferința și ura ce o au față de mine și împacă-ne tu Doamne cu puterea ta cea sfânta. Luminează-le inima lor să fie primitoare și plină de bunătate, iertare și iubire.”

 

Cristina

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei