Povestea nr. 5: Bioenergia și Cristaloterapia

Sunt două terapii neconvenționale cu ajutorul cărora starea de sănătate se poate ameliora sau trata. Bioenergia este terapia prin care, cu ajutorul palmelor, fără atingere directă, se modifică câmpul energetic și se echilibrează aura. De acest fluid magnetic dispun mulți oameni dar nu-l cultivă și nu-l dezvoltă, sau pur și simplu nu cunosc acest potențial. Se poate practica direct pe pacient sau la distanță pe o fotografie a persoanei bolnave.
Se poate magnetiza apa pe care o beți și care vă va ajuta la regenerarea organismului, se pot face pase asupra florilor de două ori pe zi ele crescând mult mai repede și dezvoltindu-se armonios sau asupra unei răni, ea vindecându-se mult mai rapid.

Am tratat cu mare succes: insomnia, dependență de tutun, durerile de cap-migrene, stresul, anxietatea, timiditatea și blocajul emoțional. Cei mai mulți pacienți au probleme de sănătate în condițiile în care toate analizele și investigațiile arată că sunt sănătoși; aceștia suferă de un dezechilibru energetic major cauzat de farmece – magie, surmenaj, stres, alimentație necorespunzătoare, gânduri negative adresate altor persoane… Eu îi curăț câmpul energetic de paraziții acumulați, îl purific la un anumit nivel și rezultatele sunt foarte spectaculoase și clare.

Într-o zi vine la cabinet o femeie slăbuță, palidă, cu o aură energetică puternic vizibilă de culoare închisă, și-mi spune că se simte rău…nu are bani și nu știe dacă mă va putea plăti vreodată dar că a visat un vis în care eu eram scăparea ei… Vorbea foarte greoi și mi-a spus toate acestea printre lacrimi… pentru moment nu am știut ce să fac deoarece în general fiind foarte sufletistă preiau inconștient pentu o clipă durerea celui din fața mea… apoi am redevenit stăpâna pe mine și situație și m-am apucat de investigații și lucru. I-am explicat după investigațiile efectuate, că toate problemele ei au legătură cu niște farmece pe viață și moarte făcute de către amanta soțului ei și de bataiile repetate în cap primite de la soțul ei… Mi-a confirmat uimită totul… I-am efectuat pase de bioenergie, am curățat aura, am trimis-o la biserica și i-am explicat ce are de făcut… După 15 ședințe agresive s-a îngrășat cu 8 kg (avea 43 kg), a redevenit stăpâna pe ea, a făcut curățenie în viața ei și acum este o femeie mulțumită și mândră de ea care strălucește și răde (de 5 ani nu a mai ras…)

Cristaloterapia este terapia care se bazează pe cristale de cuarț și pietre semiprețioase acestea având fiecare o putere deosebită asupra unui organ bolnav sau asupra tuturor problemelor energetice. Această pasiune am descoperit-o întâmplător (sau poate nu), cu ocazia unui cristal de stâncă primit în dar de la o persoană deosebită care m-a bulversat prin anumite lucruri… Am citit despre cum se purifică cristalele și am plecat la o cascadă că să-l încarc energetic… Ținându-l bine cu ambele mâini, a sărit ca un peste din mânile mele în apă și s-a făcut nevăzut… tristă și resemnată că nu am fost compatibilă cu el sau ceva nu i-a plăcut la mine… m-am așezat pe marginea apei cugetând…deodată o rază de soare mi-l arată așa ca o oglindă… mă duc, îl iau și – surpriză: era perfect transparent (pâna atunci era alb lăptos) și clar… de atunci am început să iubesc cristalele, să meditez cu ele, să mă vindec de orice durere apărută și să extind ce am învățat și la pacienți cu care făceam bioenergie… rezultatele au fost mai mult decât surprinzătoare….
Mi-am cumpărat 40 de cristale diferite, fiecare având domeniul lui propiu de acțiune, le-am purificat la cascadă, la soare și la luna, am implementat pentru fiecare un program mental de însănătoșire a organului afectat și după 3 luni de muncă asiduă am început terapia cu ele… Prima pacienta a fost o doamna care avea probleme cu sexualitatea… inexistentă… Când am măsurat chakra cu chakra (centri energetici în număr de 7 principali și alți secundari situați pe corpul uman) am constatat că cele două corespunzătoare sexualității și organelor de reproducere erau complet blocate. După 5 ședințe acestea funcționau foarte bine, erau deschise și soțul doamnei mi-a adus flori drept mulțumire, deoarece el se chinuse 5 ani să rezolve problema fără succes…
O altă pacienta nu putea rămâne însărcinată deși după toate investigațiile efectuate era perfect sănătoasă însă nimeni nu se gândise că problema poate fi la nivel energetic, respectiv centri energetici blocați… După aplicarea pe centri a 7 cristale (cuarț transparent, ametist, sodalit, aventurin, ochi de tigru, jasp, hematit) timp de 10 ședințe a rămas însărcinată acum fiind în luna a treia.
Un alt pacient nu putea renunta la tutun, deși avea voință foarte mare. Organismul reacționa ciudat. I se făcea rău, leșina… Am aplicat o echilibrare cu cristale, am combinat cu sucuri naturale de fructe încărcate sub piramidă și de 6 luni nu mai fumează…
O doamna era disperată că soțul este alcoolic și după multe încercări de a scăpa de acest viciu recidivează…. Am aplicat o terapie cu 11 ametiste puse sub o anumită formă și am combinat cu elixir de ametist timp de 10 ședințe – după care nici nu mai suporta mirosul de alcool dar să bea… Are 4 luni de când nu a “gustat” nimic….

 

Cristina

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei