Povestea nr. 4: Eșecuri

Într-o zi o clientă de la București m-a contactat prin e-mail și mi-a solicitat o etalare în cărțile de Tarot… După o luna de zile îmi confirmă că totul s-a desfășurat așa cum am prevăzut eu. Conștientă fiind că are farmece făcute, respectiv “cununiile legate”, îmi solicită ajutorul. Am tras o carte de Tarot pentru a vedea cât și dacă o pot ajuta… Răspunsul a fost profund negativ însă eu m-am lăsat înduioșată de rugămințile acelei persoane neajutorate și am început să lucrez pentru ea.
Pe lângă faptul că totul a mers extrem de greu, am avut și multe peripeții în această acțiune, datorate în primul rând faptului că domnișoara nu respectă indicațiile pe care i le-am dat.
Ea dorea să-și găsească sufletul pereche dar nu era dispusă să facă nimic pentru acesta… Luase legătură cu mine și aștepta miraculosul rezultat. Știam precis că într-un final acolo se va ajunge dar era greu de precizat: când?
Nerăbdătoare, domnișoară a izbucnit… uitând tot ce am făcut pentru ea… dând totul la o parte și păstrând doar acel moment în care era singură și i se părea că totul merge prost… Niciodată nu am primit atâtea e-mailuri, telefoane, cadouri de mulțumire pe de o parte și pe de altă atâtea amenințări și jigniri. Acea domnișoară neajutorată s-a transformat în fiară… A fost prețul pe care a trebuit să-l plătesc pentru că am sfidat avertismentul cărților de Tarot. Ea a considerat că dacă m-a contactat și dacă eu fac un efort, totul va merge ca la carte fără ca ea să miște un deget… fără să respecte un minim de regim și reguli… Eu nu sunt Dumnezeu să pot schimba bătând din palme viața unui om, sunt un om obișnuit care face totul pentru cei care au nevoie de ajutor nu pentru cei care se joacă cu viața, cu Dumnezeu, cu mine. Acum domnișoarei i s-a schimbat viața… ar dori să reia legătură cu mine dar nu are curajul necesar….
Nu sunt supărată pe ea, a fost o vreme când m-a lovit în plin dar acum am uitat și iertat. Mă rog pentru ea și sufletul ei mărunt…

O altă clientă îmi povestește că are o casă grozavă de vânzare pe care nu o poate vinde de 3 ani. Ar dori ajutorul meu dar mă va plăti doar după ce vede rezultatul… Deși i-am explicat că trebuiesc cumpărate niște ingrediente pentru ritualurile care vor fi făcute acolo la casă, dânsa a spus că-mi va plăti de 10 ori onorariul meu după ce vinde casa… Era o persoană importantă… și deși știam că nu va fi așa nu puteam să o refuz… După 5 ritualuri a vândut casă cu o suma mai mare decât se aștepta… De mine a uitat de mult… nu mi-a plătit… nici măcar un telefon de mulțumire nu mi-a dat. Mă rog la Dumnezeu să-i dea noroc și sănătate pentru că mi-a dat o lecție a încrederii deosebită!

Una din femeile care m-a ajutat la menaj îmi povestea că are o mașină pe care după toate eforturile pe care le-au făcut nu au reușit să o vândă… cu nici un preț… Mă roagă nespus de mult să-o ajut să-și vândă mașina (care era într-o stare deplorabilă… chiar și eu m-am îndoit puțin de succes), că se va revanșa în mod deosebit față de mine…
Îi fac un talisman și îi spun ce să facă cu el… După 3 zile vinde mașina cu un preț foarte bun… și pleacă fericită împreună cu soțul ei la mare. Când revine la lucru, doamna mă întreabă: “Oare să fi avut vreun efect talismanul făcut de dumneavoastră? Eu nu cred!” Despre revanșa sau plata ce să mai vorbim… vise.
Astăzi această femeie este singură, are probleme foarte mari în căsnicie și și-ar dori să mai stea de vorba cu mine. Însă acest lucru nu este posibil. Cu certitudine!

Sunt acestea oare eșecuri? Sau realizări?

Cristina

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei