Povestea nr. 3: Radiestezia – Pendulul

Dacă vă întrebați ce este pendulul vă pot spune că este “o masă suspendată la capătul unui fir fără torsiune” – adică o piatră de cristal de stâncă, cuarț, jad care se leagă de un fir de ață, argint, sfoară, par, lung de 25-30 cm. Acest pendul vă ajută la găsirea unui obiect pierdut sau a unei persoane, la descoperirea unui puț energetic, numerele la loto sau orice altceva.

Într-o zi a venit la cabinet o tânără ca să se lămurească dacă este însărcinată sau nu întrucât la testele de sarcina efectuate nu reieșea acest lucru, iar la ecograf nu se vedea însă ea pretindea că are numeroase simptome specifice sarcinii (greață, vărsături etc.). Am luat un fir de par din capul ei, am pus verigheta pe care o avea pe acest fir de par și am făcut un pendul personalizat. Am așezat-o culcată pe canapea și am ținut pendulul deasupra burții ei întrebând-ul dacă este însărcinată sau nu? Pendulul a oscilat puternic spre dreapta însemnând DA, apoi am întrebat dacă este băiat sau față – răspuns băiat. Tânăra a plecat fericită și m-a sunat peste un an spunându-mi că a născut un băiețel frumos și sănătos și să-mi mulțumească că i-am înțeles temerile și am ajutat-o să se lămurească.

O clientă mai veche de-a mea a venit la cabinetul meu plângând deoarece fiul ei de 13 ani a fugit de acasă cu o mare suma de bani și nu e de găsit….Dacă pot eu afla ceva? I-am cerut mai multe detalii despre copil precum și 2 fotografii mai recente și m-am apucat de lucru… Am luat o harta a țării și am pus întrebarea pendulului: unde se află băiatul? Plimbând pendulul deasupra fiecărei localități din împrejurimi am observat la un moment dat o oscilație puternică deasupra unei localități care mi-a confirmat că este acolo. Apoi cu ajutorul cărților de Tarot am reușit să-i explic că a plecat cu alți doi copii și că se va întoarce în 3 zile teafăr dar fără bani. Mai târziu s-au confirmat în întregime previziunile mele…

 

 

Cristina

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei