Povestea nr. 10: Dedublarea

Dedublarea reprezintă ieșirea corpului spiritual – a sufletului, din corpul fizic. Dedublarea este energia care permite să călătorești oriunde dorești.
Eu am avut 3 momente de dedublare în viața mea: primul în timpul unei operații estetice la nas în care am suferit o moarte clinică timp de câteva minute. În urmă unui accident a trebuit să fac o operație estetică la nas, care în mod normal trebuia să dureze o ora, însă lucrurile s-au complicat și a durat aproape 7 ore. La un moment dat m-am sufocat și am ajuns în podea unde mă priveam pe mine și pe doctor, care încerca să mă resusciteze.
Am avut un sentiment de ușurare și de teamă în momentul în care mi-am părăsit corpul fizic…, apoi am plecat pe un tunel lung, luminos, plin de fluturi de toate culorile… Am ajuns la o poartă care era închisă și nu avea mâner.
Era multă liniște și pace… în jurul meu… nu am văzut pe nimeni, doar fluturi. Apoi s-a auzit un ecou: “Nu a sosit timpul. Întoarce-te!”
M-am întors pe același drum, dar foarte tristă, că un copil căruia i-ai dat jucăria preferată și după un minut i-ai luat-o înapoi, spunându-i că nu a fost cuminte și nu o poate păstra… Când am ajuns în sala de operație, medicul tocmai spunea “S-a sfârșit”, iar eu am intrat înapoi în corpul fizic.
Am revenit la viață parcă total schimbată și i-am povestit medicului ce s-a întâmplat… a rămas surprins.

A două dedublare s-a produs într-o seară în care mi-era foarte dor de mama mea și voiam s-o văd.
M-am așezat în pat culcată, mi-am relaxat toți mușchii, mi-am concentrat psihicul asupra unui punct situat la 10-15 cm deasupra celui de-al treilea ochi și am simțit cum mă desprind ușor de corpul fizic… Am călătorit câteva sute de kilometrii în câteva minute și am ajuns în preajma casei mamei mele. Am privit pe geam și am văzut-o. Era într-un capot maro, lung, cu o căciulă verde în cap, făcea mâncare de fasole în bucătărie. Am privit-o și am mângâiat-o ușor… M-am întors repede în corpul fizic și mi-am reluat activitatea însă mă chinuia întrebarea dacă doar mi-am imaginat toate acestea și nimic nu era real?
Am pus mâna pe telefon și am sunat-o pe mama. I-am spus cum era îmbrăcată și ce făcea înainte de a răspunde la telefon. Mi-a confirmat totul și a crezut a sunt la ușa și că o văd pe geam și o sun de pe telefonul mobil.
S-a dus și a dat un ocol casei… a mai așteptat un timp apoi m-a sunat și m-a întrebat unde sunt. Când i-am spus că acasă la Brașov, a făcut un șoc. A început să mă suspecteze că umblu cu satana (în viziunea ei altă explicație nu a găsit) și a trebuit să fac eforturi pentru că acest incident să “dispară” și lucrurile să intre în normal.

A treia experiență și ultima până acum s-a petrecut în mai 2000 când sufeream foarte tare de pe urmă unui iubit care era căsătorit și a plecat la Galați la soția lui.
Am repetat experiența anterioară de relaxare și concentrare apoi m-am desprins din corpul fizic și am plecat la Galați – la acea dată mi-au trebuit mai multe încercări până să reușesc dedublarea.
Am intrat în locuința lui cu 3 camere… M-am uitat la tablouri și alte obiecte ciudate din casă. Am ajuns în dormitorul lor unde pe un pat dublu dormea el fără lenjerie pe el și soția lui, însărcinată în 7-8 luni, îmbrăcată cu un tricou verde…
Am suferit văzându-i cât de intimi și tandrii erau îmbrățișați… M-am întors parcă plângând înapoi în corpul fizic și, când mi-am revenit, aveam lacrimi în obraji.

De atunci nu am mai avut niciodată curajul să evadez, deoarece toate cele trei încercări
m-au marcat și afectat. În plus este vorba și de un consum foarte mare de enrgie.

 

 

Cristina

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei