feng.shui
| universulbijuteriilor | universultarotului | talismane-amulete | ezo-shop | anticariat-ezoteric | fengshuiconsult | radiestezie
Site map Termeni de utilizare Despre noi Contact

Primul portal ezoteric - ocult din Romania primul portal ezoteric - ocult din Romania

Feng.Shui.ro - cel mai mare magazin virtual cu remedii Feng Shui din Romania
Home | Noutati | Anticariat ezoteric | Magazin Ezoteric | Magazin Feng Shui | Consultanta Feng Shui | Contact
Universul Bijuteriilor - magazin virtual cu bijuterii din aur, argint, inox si cristale, pentru femei, barbati si copii. Aici gasiti bijuterii din aur, argint, inox si cristale, pentru femei, barbati si copii. Modele deosebite si unicate: pandantive, talismane, cercei, verighete, bratari, seturi cu cristal si perle, zodii europene si chinezesti, bijuterii Feng Shui si ezoterice. Livrare prin posta si curier.

Rubrici permanente

Astrologie
 
astrograma dumneavoastra
calcularea ascendentului
zodia copilului dumneavoastra
semnul astrologic al animalului de casa
compatibilitatea dupa zodiacul european
compatibilitatea dupa zodiacul chinezesc
Bioritmul lunii
Numerologie
Tarot
Magie
Feng Shui
Terapii
Afaceri
Gratis
Diverse

 

Vrei sa primesti ultimele
stiri prin e-mail?
Vrei sa primesti ultimele stiri prin e-mail?  Aboneaza-te la newsletter-ul astromagie!
Aboneaza-te la
newsletter-ul astromagie!

 

Horoscop complet 2017 pentru fiecare zodie

 

2017 - ANUL Cocosului de Foc

1. Sobolan
Anii nasterii: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Sobolanul este unul dintre animalele cele mai inteligente din cele 12 semne ale zodiacului chinezesc. Nativii nascuti sub acest semn zodiacal au un farmec, care intotdeauna pare sa-i lase sa iasa din situatii dificile si sa ia deciziile cele mai bune in avantajul lor. Au abilitati sociale puternice si modalitati simple de abordare a oamenilor. Sunt personalitati extrem de dinamice, avand obiective ample de mari realizari personale in viata. Au un magnetism incontestabil. Nativii Sobolani starnesc curiozitatea si atrag fascinatia oamenilor pe care ii intalnesc. In dragoste, oamenii nascuti in Anul Sobolanului sunt foarte pasionati si familisti. Numai cand se simt tradati sau nu se simt iubiti, devin aroganti, irascibili si nestatornici. Cu toate acestea, Sobolanii sunt inzestrati cu o minte subtila si patrunzatoare. Ei au o sete exagerata pentru bogatie si o dorinta neobosita de a urca pe scara sociala. In general, Anul Cocosului de Foc este un an mediu, deoarece nu exista nicio afiliere speciala intre Sobolan si Cocos. Este in relatia buna cu Bivol, Dragon si Maimuta, si se afla in conflict cu Calul. Sobolanul nu trebuie sa fie prea incapatanat in acest an, daca vrea sa aiba succes. La prima vedere am putea spune ca Sobolanul si Cocosul sunt in conflict, deoarece este afectat Sobolanul de cicaleala si rigorile impuse de Cocos, insa deoarece Cocosul este floarea de dragoste pentru Sobolan, de asemenea, Sobolanul si Cocosul au fost singurele animale desemnate de Buddha, care sa vesteasca si sa cheme la sfat toate celelalte animale, acestia au facut o echipa buna. De asemenea, este de luat in calcul ca Sobolanul are in Nord, punctul sau cardinal, Steaua 6 a Norocului Divin, si de aici rezulta un an deosebit de prosper si cu foarte multe reusite neasteptate. Steaua 6 are ca element Metalul, si in raport cu Focul anului nu este foarte puternic. Daca veti purta elemente de Pamant, care sunt forme patrate si culori maro, crem, bej, precum si cristale de jasp maro si obsidian mahon veti avea mai mult spor si succes. Evitati impulsivitatea, conflictele si infidelitatile, daca vreti sa nu aveti litigii si procese pe termen lung, deoarece Cocosului nu-i scapa nimic din vedere, si va dori sa se impuna in fata fermecatorului Sobolan.

Sobolanul de Metal nu este foarte bine aspectat si va trebui sa fie foarte atent la actiunile sale, sa evite compromisurile care vor fi drastic sanctionate, si sa poarte o bratara cu Rudraksha si cristalul sau norocos.

Sobolanul de Apa este, intr-un anume mod subtil, unul din semnele favorizate ale acestui an. El trebuie insa sa aiba grija la sanatate, mai ales la rinichi si organele genitale.

Sobolanul de Lemn este si el afectat de Focul anului, dar ajutat oarecum sa creasca de Nord si respectiv de Apa. Va avea un an mediu, fara mari schimbari si surprize. Trebuie sa evite excesele de orice fel si mai ales amestecul in treburile celorlalti.

Sobolanul de Foc are un an mai bun decat ceilalti Sobolani si trebuie sa fie precaut cu deciziile importante din viata sa. I se recomanda prudenta in investitii si calatorii.

Sobolanul de Pamant este cel mai favorizat element, deoarece Focul anului il ajuta sa creasca si sa reuseasca in tot ce-si pune in minte. Surprize placute si evenimente deosebite il asteapta.

Culorile norocoase pentru Sobolan sunt: alb, argintiu, negru, albastru, rosu. Evitati: galben si bej.
Numerele norocoase sunt 1, 2, 3, 6, 7 si 13.
Joburi potrivite pentru Sobolani: om de afaceri, antreprenor, consultant, polician, actor, artist, sportiv.
Directia norocoasa: Sud-Est , Sud-Vest, Nord. A se evita: Estul.
Directia norocoasa de dragoste este Vestul
Directia norocoasa de avere este Sudul
Directia norocoasa de studiu este Sud-Vestul
Directia norocoasa pentru cariera este Nord-Vestul

 

2. Bivol
Anii nasterii: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021.

Putere si liniste este ceea ce transmite Bivolul, al doilea semn al zodiacului chinezesc.
Persoanele nascute in Anul Bivolului sunt foarte sigure de sine si au stabilite foarte clar obiectivele lor in viata.
Chiar si in perioadele lor cele mai intunecate, Bivolii gasesc puterea sa se ridice din nou.
Bivolii au o dragoste nemasurata pentru familia lor. Viata lor ar fi fara niciun sens, fara prezenta membrilor familiei si a celor dragi.
Foarte disciplinat in viata de zi cu zi, Bivolul sufera din cauza lipsei de fantezie.
Autodisciplinati si organizati, oamenii nascuti in Anul Bivolului, au propria lor afacere si nu suporta sa lucreze pentru altii. De aceea, atunci cand este posibil , ei aleg de obicei singuratatea la locul de munca, in scopul de a pastra pacea mintii si de a avea randament. Bivolii sunt oameni de incredere si mari profesionisti, si au un respect de sine foarte dezvoltat. In cazul in care este tradat, feriti-va de Bivol, deoarece furia lui este distructiva si poate lupta impotriva tuturor, transformandu-l intr-un individ plin de ura si razbunare. In general, deoarece nu exista nici o afiliere speciala intre Bivol si Cocos, aceasta ar trebui sa fie o perioada medie pentru Bivol in acest an. Bivolul are o relatie buna cu Sobolanul, Sarpele si Cocosul si este in conflict cu Oaia. Bivolul ar putea avea unele oportunitati de avere neasteptata in acest an, deoarece este aliatul Cocosului si se afla printre favoritii zodiacului. Bivolul trebuie sa evite emotiile bruste in acest an, altfel ar putea avea de suferit in plan sentimental. De asemenea, i se recomanda sa nu fie prea incapatanat in acest an, deoarece toate sansele favorabile s-ar putea intoarce impotriva sa.
Din moment ce Bivolul este compatibil cu Cocosul, semnul zodiacal 2017, acesta va avea o buna dezvoltare, atat in dragoste, cat si in cariera. Se poate spune ca Bivolul este semnul zodiacal binecuvantat in acest an. In special, sub binecuvantarea stelei de bun augur, veti avea parte de o dezvoltare stabila in acest an, atat timp cat sunteti atenti.
Directiile favorabile sunt Sud-Est, Vest, Nord. De evitat Sudul.
Culori norocoase: galben, bej, rosu. De evitat bleu si verde.
Numere norocoase: 2, 7, 9 si 15.
Directia favorabila pentru dragoste: Sud.
Directia favorabila pentru avere: Nord.
Directia favorabila de studiu: Sud-Vest.
Directia favorabila pentru cariera: Est.

Bivolul de Foc
Se prefigureaza noroc in plan financiar si puteti obtine cu usurinta o multime de reusite. Mai mult decat atat, Bivolul, cu picioarele pe pamant, trebuie sa fie atent la investitii. Cu toate acestea, este posibil sa aveti o cheltuiala foarte mare, neprogramata. Prin urmare, nu se pot economisi multi bani. Veti petrece foarte mult, chiar daca nu doriti sa faceti acest lucru. Din fericire, aceasta situatie nu va dura mult timp si va veti gasi echilibrul.

Bivolul de Pamant
In acest an eti avea noroc la locul de munca. Atitudinea fata de munca si capacitatea dumneavoastra va fi recunoscuta de sef sau superior. Ar trebui sa va concentrati pe cariera in acest an, iar eficienta la locul de munca va fi mult imbunatatita. Daca doriti sa incepeti o afacere, acest an este o oportunitate rara, care nu ar trebui ratata. Personalitatea Bivolului - calma si cu picioarele pe pamant – cu o atitudine sanatoasa fata de munca, va va aduce o dezvoltare in afaceri, stabila. Atentie la invidia celor din jur si la personajele negative care se afla in preajma dumneavoastra, mai ales colegii care au relatii de concurenta directa sau conflict de interese cu dumneavoastra. Prin urmare, nu ar trebui sa va incredeti cu usurinta in ceilalti, si ar trebui sa faceti lucruri importante de singuri, pentru a preveni pierderile.

Bivolul de Metal
Ca Bivol de Metal, veti avea oportunitati foarte bune de a dezvolta relatii de dragoste, in 2017, in timpul caruia nu veti fi tulburat sau afectat de niciun factor extern. Veti avea parte de iubire si de o viata emotionala stabila. Din cauza afilierii cu zodia Cocos, veti avea o multime de sanse de a fi pe cei dagi si de a-i ajuta pe altii. Pentru dumneavoastra, in plan sentimental, anul acesta este un moment bun pentru casatorie sau copii.

Bivolul de Apa
Bivolul de Apa va avea un an plin de reusite, de surprise neasteptate si oportunitati deosebite. Trebuie sa evite excesele de orice fel, incapatanarea si orgoliul, care ar putea degenera in acest an in conflicte pe termen lung. Este imperios necesara purtarea unei bratari cu Rudraksha si cristalul aferent zodiei.

Bivolul de Lemn
Bivolul de Lemn are o sanatate foarte buna in 2017. Are multa energie si-si poate atinge toate scopurile propuse. Sub influenta stelelor lunare, s-ar putea simti deprimat, deci ar trebui sa-si adapteze starea de spirit, deoarece pe termen lung ii va fi afectata sanatatea.
Daca va veti dedica muncii, dar veti si iesi cu familia la relaxare, nervii si tensiunea vor disparea. Bivolii de Lemn trebuie sa acorde atentie deosebita oaselor si a muschilor. Evitati solul alunecos sau dansul si exercitiile fizice in exces.

 

3. Tigrul
Anii nasterii: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Tigrii sunt inzestrati cu un farmec natural, atragand simpatia cu usurinta de la prieteni si straini deopotriva. Magnetismul lor innascut este caracteristica principala a personalitatii lor, oferindu-le o viata interesanta si pasionala, conform aspiratiilor lor. Monotonia este cel mai rau lucru pentru Tigrii, si se straduiesc in permanenta sa fie in actiune si sa arda flacara personalitatii lor. Persoanele nascute in Anii Tigrului pot avea mai multe relatii, in decursul vietii, pana cand gasesc un partener potrivit apetitului lor pentru viata. Ei isi vor ghida si iubi partenerul, atata timp cat ei se simt atrasi reciproc de aceleasi idei si pasiuni. In caz contrar, Tigrii vor fi primi care vor rupe relatia, intotdeauna cu harul si distinctia care ii caracterizeaza. In afaceri, Tigrii pot decide sa fie adversarii formidabil, doar daca acestia sunt un pic mai putin egocentrici si nerabdatori. Negociatori excelenti, Tigrii sunt, de asemenea, inzestrati cu darul vorbirii, de obicei stapanind mai multe limbi straine. In cazul in care sunt nemultumiti de o relatie de afacere sau de un loc de munca, Tigrii pot pierde aderenta la realitate si se pot aventurea in afaceri riscante.
Culori norocoase: alb si verde
Numere norocoase: 1, 3, 9 si 17

Tigrul de Lemn
Anul 2017 este pentru Tigrul de Lemn un an al schimbarilor in toate aspectele vietii. Acest lucru ar putea insemna ca, daca sunteti singuri, veti gasi un partener compatibil, daca sunteti deja intr-o relatie, atunci s-ar putea ca relatia sa avanseze la nivelul urmator sau s-ar putea termina definitiv. Sa fiti pregatiti pentru momentele sexuale spontane in acest an! Fiti pregatiti de lucruri neasteptate. Poate chiar un nou membru al familiei. Ati putea descoperi un nou hobby, impreuna cu niste prietenii.

Tigrul de Foc
Anul Cocosului 2017 prezice pentru Tigrul de Foc ascensiune profesionala, daca reuseste sa fie capabil sa isi urmareasca telurile. Munca in echipa este esentiala! In a 2017 veti putea fi surprinsi cu o marire de salariu sau de promovare!

Tigrul de Pamant
2017, pentru Tigrul de Pamant se prognozeaza a fi un an in care avanseaza in cariera si obtine mai multi bani. Puteti utiliza aceste incasari pentru a achita o parte din datoriile vechi, pe care le-ati putea avea. Salvati o parte din banii castigati, pentru situatii de urgenta, dar, de asemenea, simtiti-va liberi sa petreceti o parte din timp facand lucruri care va aduc placere.

Tigrul de Metal
2017 prevede pentru Tigrul de Metal mai putin stres si o sanatate foarte buna. Energia celor nascuti in Anul de Tigru va avea suisuri si coborasuri, dar va fi acolo cand veti avea nevoie de ea cel mai mult. In 2017 trebuie sa va asigurati ca lucrati atunci cand aveti explozii de energie, pentru a va mentine sanatosi si in forma. Atunci cand energia este la cote minime, relaxati-va!

Tigrul de Apa
In 2017, pentru Tigrul de Apa apar provocari in cariera astfel, bogatia si banii vor fi mai mult decat suficiente. In cursul acestui an, in functie de sentimentele dumneavoastra, veti cunoaste suisuri si coborasuri, dar una peste alta, nu va fi un an atat de drastic, precum cel din 2016. Evitati sedentarismul si conflictelede orice fel, care vor degenera pe termen lung.

 

4. Iepurele
Anii nasterii: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023
Nativii Iepuri sunt inteligenti, realisti, precauti. Persoanele nascute in Anul Iepurelui sunt fundamentale si creative, dar ori de cate ori fericirea lor este in joc, evita cu usurinta realitatea. Intr-adevar, Iepurii vor alege sa se rupa de lume, in scopul de a supravietui sau a-si proteja linistea. Iepurii stiu sa se bucure de viata, urmarind satisfactia personala, evitand in acelasi timp oboseala. Ei iubesc stabilitatea, confortul, studiul, lectura, arta si adora sa socializeze. Intorc spatele vulgaritatii si conflictelor, si vor lua parte la confruntari cu usurinta numai atunci cand sunt impinsi la limita.
Ambitios, talentat, discret si sensibil, Iepurele este unul dintre semnele cele mai cultivate ale zodiacului chinezesc, avand o puternica abilitate de conversatie si negociere. Iepurele este un prieten grijuliu, placut si iertator, de cele mai multe ori fermecator si un bun ascultator.
Cu toate acestea, Iepurii pot fi, de asemenea, incapatanati si sensibili. Fiind niste romanticii incurabili, nu inseamna ca si-ar sacrifica linistea lor, de dragul iubirii pure si pasiunii. Cei nascuti in Anul Iepurelui sunt atenti, in principal, cu caminul lor, cautand intotdeauna un refugiu sigur, un loc confortabil, mancare buna si intimitatea este tot ceea ce are nevoie. In afaceri, Iepurii pot intoarce in avantajul lor toate tipurile de dificultati, prin capacitatii lor de judecata.
Culori norocoase: alb si galben

Iepurele de Lemn
In 2017, pentru Iepurele de Lemn se prevestesc schimbari in multe aspecte ale vietii, inclusiv in viata sociala, care va primi un impuls de energie.
Veti cunoaste persoane noi si veti lega prietenii frumoase. Nu ezitati sa incercati lucruri noi, cum ar fi intalnirile on-line. Acest lucru va face sa descoperiti oameni noi si interesanti.

Iepurele de Foc
Iepurele de Foc, in 2017 este avertizat ca, in mijlocul anului, relatiile, atat cele de cuplu, cat si de prietenie, vor fi mai complicate decat de obicei. Veti avea nevoie de mai mult efort in casnicia dumneavoastra, pentru a urca un nou nivel, precum si prin planificarea unei sarcini. Atata timp cat sunteti optimisti cu privire la viitor si sunteti suficient de curajosi pentru a incerca lucruri noi, cercul social se va extinde. In Anul Cocosului de Foc va va merge bine in plan social, daca veti fi in stare sa aratati oamenilor adevarata valoare si respect de sine.

Iepurele de Pamant
Anul acesta, Iepurii de Pamant vor avea parte de o crestere a volumului de munca. Folositi-va de inceputul anului pentru a obtine rezultatele asteptate pana acum, de la anumite lucruri care au avut un demers mai lent. Utilizati tot ceea ce acumulati de la evenimentele curente, pentru a avansa in cariera. Acest lucru ar putea necesita mai multa creativitate din partea dumneavoastra, nefiind insa un lucru imposibil, daca sunteti un Iepure adevarat.

Iepurele de Metal
Ar fi bine ca Iepurii de Metal sa se asigure in 2017 ca au pus deoparte bani in cursul anului, pentru liniste, siguranta si cazuri de urgenta. Pentru cea mai mare parte a anului, starea dumneavoastra financiara ar trebui sa fie in regula. Dar exista intotdeauna o risc de a va confrunta cu o cheltuiala neasteptata. Daca aveti datorii mai vechi, asigurati-va ca nu uitati de ele si le lichidati.

Iepurele de Apa
Horoscopul chinezesc pentru Anul Cocosului de Foc, in ceea ce-l priveste pe Iepurele de Apa prevesteste un an relativ prosper si linistit, daca alunga leneveala din ultimii ani. Fie ca este vorba de elaborare, dieta sau noi planuri pentru a obtine o noua garderoba sau o inaintare in grad pe plan profesional, pasiti cu incredere in acest an! Fiti precauti din punct de vedere al sanatatii, in special pe perioada lunilor mai reci, atunci cand organismul dumneavoastra este cel mai vulnerabil. Asigurati-va ca va veti oferi cel putin opt ore de somn pe noapte.

 

5. Dragonul
Anii nasterii: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

In zodiacul chinezesc, nimeni nu poate fi mai uimitor, inflacarat si stralucitor decat cei nascuti in Anul Dragonului. Norocul si bunastarea va aduce anul acesta de multe ori zambete nativilor nascuti sub semnul zodiacal al Dragonului, care rareori raspund cu „nu” unei invitatii la petreceri sau confortul unui stil de viata opulent. Nu va incumetati sa contraziceti un Dragon intr-o conversatie serioasa, sau sa aveti ultimul cuvant; acest lucru ar putea aduce mania lor asupra dumneavoastra. Cu toate acestea, sub scoarta groasa de mandrie si artificiu afisat de catre persoanele nascute in Anul Dragonului, veti avea surpriza de a descoperi o personalitate curajoasa, sensibila, caritabila si energica. In dragoste, la fel de mult ca si la locul de munca, Dragonii au nevoie sa-si canalizeze narcisismul si sa accepte propriile neajunsuri, in cazul in care doresc sa evite sa fie asaltati de nemultumire permanenta si iritabilitate. Adevaratul sens al cuvantului Dragon este onoare si justitie, precum si manierele lor sincere, care ii pot transforma, fie in tovarasi de incredere, fie in agresori. Luati in vedere faptul ca dominatia este caracteristica principala a personalitatii lor. Dragonului ii place intotdeauna sa conduca oamenii, mai degraba decat a face efortul necesar pentru a intelege beneficiile unei relatii corecte si echilibrate.
Culorile norocoase: Rosu si alb

Dragonul de Lemn
In 2017, nativul din Dragon este fortat sa para un pic altfel decat este.
Nu este indicat sa fugiti de necazurile dumneavoastra! Schimbarea va va ajuta sa va construiti un caracter si mai puternic. Sunteti indemnati sa folositi acest an, ca un fel de experienta din care sa invatati cat mai multe. Folositi-va de emotiile dumneavoastra pentru a avea parte de interactiuni sociale minunate! Profitati de noii prieteni din anturajul dumneavoastra, dar nu va "folositi" de ei. Urmati-va instinctele in acest An al Cocosului de Foc si sigur veti avea un an bun. In culturile occidentale, Dragonul este vazut ca o creatura infricosatoare si distructiva; dar in culturile din Estul Chinei, Dragonul este vazut ca o creatura mult mai binevoitoare, chiar si o cifra norocoasa. Cei nascuti in anul Dragonului tind sa fie puternici, atat la minte, cat si la corp.

Dragonul de Foc
In 2017 se preconizeaza faptul ca veti fi mai vorbareti. Lucru care face mult mai usoara situatia de a va atrage in jur prieteni. In acest an s-ar putea, de asemenea, se va simtiti mai inclinati sa impartasiti sentimentele cu altii, ceea ce poate face sa pareti mult mai sensibili. Exista supozitii cum ca vor fi multe schimbari in acest an, ca de exemplu o sarcina sau aparitia unui nou membru in familie. Sunt posibile intalni cu vechi prieteni sau parteneri romantici. Ar putea exista chiar posibilitatea de a repara o relatie demult pierduta.

Dragonul de Pamant
In 2017, volumul de munca va va acapara mai mult timp decat pana acum. Va fi relativ greu sa o faceti de unul singur, asa ca nu ezitati sa apelati la prieteni, colegi sau sefi, pentru reusita proiectelor dumneavoastra. Veti avea nevoie de ajutor pe proiecte, pentru a fi capabili sa gestionati situatiile neprevazute ce se vor ivi de-a lungul anului. Nu pierdeti din vedere obiectivele dumneavoastra! Cu toate ca aveti nevoie de lucru in echipa, asta nu inseamna ca ar trebui sa deveniti dependenti de cei din jur, care va sustin si ajuta.

Dragonul de Metal
Anul Cocosului de Foc va aduce Dragonului vesti imbucuratoare, in ceea ce priveste starea financiara, datorita abilitatilor dumneavoastra. Asigurati-va de faptul ca va veti dramui corect veniturile. Achitati-va orice datorii pe care le-ati putea avea, inainte de a cheltui banii pe lucruri frivole.
Fiti cu bagare de seama la cheltuieli, dar nici nu uitati ca din cand in cand sa va rasfatati cu cate un cadou. Veti avea parte de mai mult timp pentru relaxare, in acest an.

Dragonul de Apa
Din punct de vedere energetic, veti avea parte de suisuri si coborasuri in acest an. Predictiile anuale 2017 pentru dumneavoastra sunt favorabile. Va veti descurca bine atat in viata personala, cat si profesional. Veti fi mult mai increzatori si rationali in Anul Cocosului de Foc. Acest lucru va poate ajuta sa va exprimati mai bine, ceea ce poate atrage prietenii si parteneri care pot avea interese similare. Cu toate acestea, fiti prudenti, si nu uitati de autocenzura, pentru a nu va izbi de anumite probleme.

 

6. Sarpe
Anii nasterii: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Sarpele este al saselea semn zodiacal, in zodiacul chinezesc. Serpii sunt adesea persoane cu o mare forta de atractie, datorita frumusetii si senzualitatii lor. Seriosi, analitici, inzestrati cu o minte foarte agera, ei se bazeaza pe propriile impresii. Se spune chiar ca Serpii au un al saselea simt. Simturile lor ascutite si eleganta ce ii caracterizeaza, ii face potriviti in cariere de politicieni, in domenii de relatii publice sau pur si simplu excelenti oameni de afaceri sau buni comercianti. Sarpele este viclean, ii place sa vorbeasca cu acuratete si precizie, mereu atent la ceea ce spune. De asemenea, este bine cunoscut pentru simtul umorului atat de dezvoltat. Cu toate acestea, in situatiile in care se simte amenintat, dezvaluie un ton sarcastic si agresiv.
Persoanele nascute in Anul Sarpelui sunt fiinte generoase. In general, sunt posesivi si gelosi in dragoste. Au nevoie de multa atentie din partea partenerilor de cuplu. Atunci cand sunt furiosi, devin tacuti si ostili. Cu o memorie infailibila si plini de viata, Serpii nu uita niciodata nimic despre ceea ce au trait. Intotdeauna in garda, folosesc marea lor putere intuitiva in primul rand pentru a vedea lucrurile inaintea altora. Cand se apropie de varsta a treia, acestia devin zgarciti, dar cu toate acestea, mai atenti si mai profunzi. De asemenea, tind sa nu repete aceleasi greseli de doua ori. Totusi, acest lucru nu se aplica in viata lor sentimentala pe tot parcursul vietii. Serpii sunt mai degraba introvertiti si predispusi la filozofie si activitati intelectuale. Observatori discreti, cu o capacitate puternica de deducere, foarte secretosi, ei nu impartasesc cunostintele cu primul venit, insa vor acorda incredere deplina odata ce s-au atasat de cineva. Nu iarta tradarea. Atunci cand se simt abuzati, se transforma in creaturi razbunatoare si incapatanate, asteptand cu rabdare momentul potrivit pentru a depasi nenorocirea. In momentele complicate ale vietii lor, Serpii nu vor ezita sa foloseasca viclenia pentru a-si atinge scopurile.
Culori norocoase: Verde si rosu

Sarpele de Lemn
In 2017, emotiile ii vor guverna tot anul, pe Serpii de Lemn. Asigurati-va ca veti alege doar ceea ce este mai placut, mai presus de orice altceva. In timp ce placerea este o parte importanta a vietii, este, de asemenea, important sa lucreze bine la locul de munca si sa plateasca toate facturile.
Nu ii lasati pe altii sa va traga in jos. Imbratisati propriile moduri de a trai, dar nu uitati sa aveti grija de cei dragi. Ne-am putea gandi la un animal infiorator si sinistru, atunci cand auzim cuvantul \"Sarpe\", dar in astrologia chineza, semnul Sarpelui este mult mai mult decat atat. Al saselea insemn zodiacal chinezesc este foarte inteligent, dar in acelasi timp si cu o masca „de protectie”. Primele impresii sunt extrem de importante pentru Serpi. Isi fac usor prieteni buni. Intotdeauna fac lucruri care le aduce fericire; nu lasa usor monotonia sa se instaleze in viata lor. Predictiile pentru Sarpele de Lemn, in 2017, avertizeaza ca toate aceste trasaturi pot ajuta sau rani persoanele care se afla sub semnul Sarpelui, in Anul Chinezesc al Cocosului.

Sarpele de Foc
Anul Cocosului – prevede pentru Sarpele de Foc o stare mult mai sociabila.
Sunteti, de asemenea, susceptibili de a fi mult mai fermecatori si atractivi pentru altii. Daca aveti incredere in sentimentele dumneavoastra si actionati in urma instinctelor dumneavoastra, atunci este probabil sa descoperiti un partener de viata, in cazul in care nu aveti in prezent unul. In cazul in care sunteti un Sarpe intr-o relatie romantica, atunci lucrurile sunt pe cale de a deveni mult mai pasionale, in 2017. Datorita dorintelor sexuale mai inflacarate in acest an, cuplurile casatorite pot planifica o sarcina.

Sarpele de Pamant
Horoscopul chinezesc prognozeaza pentru Sarpele de Pamant mult mai multa liniste sufleteasca si o relatie de cuplu mai armonioasa decat in anii precedenti. Simtiti o acuta nevoie de dragoste, atat in a primi, cat si in a oferi. De aceea, daca va aflati deja intr-o relatie, aceasta va lua amploare si va deveni mult mai puternica, impartasindu-va reciproc sentimentele frumoase; iar daca sunteti un Sarpe de Pamant singur, anul acesta va va fi benefic din punct de vedere sentimental, acest lucru ajutandu-va sa va intelegeti mai bine si pe dumneavoastra insiva.

Sarpele de Metal
Anul Cocosului de Foc prevesteste Serpilor de Metal ca vor avea nevoie de o mai mare concentrare la locul de munca in aceasta perioada. Uneori, puteti iesi din starea de concentrare, din cauza instalarii monotoniei. In acelasi timp, aveti in plan realizari mult mai ample decat de obicei. Acesta este momentul oportun dumneavoastra pentru a pune in practica noile idei pentru cariera si profesie. Este posibila si o propunere de colaborare, din partea superiorilor dumneavoastra.

Sarpele de Apa
Daca nativii din zodia Sarpelui de Apa se simt plictisiti la locul de munca si plini de monotonie, acum este timpul potrivit pentru a purcede la schimbarea mult visata.
Desigur, nu prin renuntarea definitiva la locului de munca actual, pana cand nu aveti unul nou, astfel incat sa puteti proteja fiintele dragi dumneavoastra. Daca aveti posibilitatea sa ramaneti la actualul job, atunci se prevesteste o crestere, atat in grad, cat si financiara, ceea ce se poate dovedi a fi foarte bine.

 

7. Calul
Anii nasterii: 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026

Persoanele nascute in Anul Calului au un simt al umorului bine dezvoltat si un puternic sentiment de autoironie. Aceasta capacitate de a face haz de ei insisi ii fac foarte prietenosi. Caii sunt foarte loiali prietenilor lor, cu toate acestea nevoia lor constanta pentru noi experiente sau aventuri in terenuri neexplorate, este o sursa de disconfort pentru persoanele de Pamant. Pasionali in dragoste, oamenii nascuti in Anul Calului nu gasesc nimic mai atractiv decat o excursie, departe, spre necunoscut. In cazul in care veti ignora aceasta dorinta si necesitate, va veti transforma intr-o persoana intoleranta si agresiva, mormaind tot timpul despre tot si nimic, ca o razbunare marunta. Caii sunt foarte rapizi si eficienti in activitatea lor. Ei sunt in stare sa atinga rezultate extrem de eficiente, intr-o viteza remarcabila. Cu toate acestea calitatea poate suferi uneori din cauza lipsei de pregatire si de cercetare. Dar Caii vor gasi intotdeauna o audienta sa-i aplaude, atat de puternica este persuasiunea lor rapida. Mult mai mult decat bani, emotiile puternice sunt ceea ce un Cal doreste sa experimenteze in mod prioritar. In ciuda multumirii de sine si egoismului, Caii pot fi surprinzator de generosi si buni indrumatori pentru cei slabi.
Culorile norocoase: Alb si rosu

Calul de Lemn
Caii de Lemn sunt insemnul zodiacal cu cea mai mare rezistenta. Ei sunt intr-o permanenta cautare de confort si noi orizonturi. Acest lucru inseamna ca greu se stabilesc intr-un singur loc, dorind mereu sa se incarce mai departe peste noi frontiere si orizonturi. Nativii din zodia Cal tind sa procreeze intempestiv, se razvratesc impotriva autoritatilor, si au o atitudine proprie si puternica, in fata celor ce ii inconjoara.
Dumneavoastra veti tinde in Anul Cocosului sa aveti parte de un somn agitat, tocmai datorita nerabdarii de a nu pierde timpul si de a face planuri pentru urmatoarea aventura.

Calul de Foc
Feriti-va, in Anul Cocosului de Foc, de felurite accidente, de sporturi extreme, deoarece, prin felul dumneavoastra ager de a fi, sunteti predispus la astfel de evenimente, atragand un nivel ridicat de pericole. Ca un pur spirit curajos si aventurier, veti fi foarte atent la persoanele din jur si nu veti pregeta in a le oferi mereu o mana de ajutor, chiar in a-i scapa de la diferite accidente. In acest an, relatia Cailor de Foc cu partea financiara e, in mare parte, accidentala. Desi este, cu siguranta, importanta pentru viata lor, datorita planurilor de calatorie si descoperirii de noi orizonturi, nu este o perioada propice, in ceea ce priveste planul financiar.

Calul de Pamant
In virtutea dorintei lor de a urca pe o scara sociala mai bine cotata, Caii de Pamant nu vor duce lipsa de bani, insa nici nu vor avea parte de ei in exces. Insa, din punct de vedere sentimental, Caii de Pamant sunt predispusi in a lega relatii pe termen scurt, nu din cauza unei temeri de angajament, ci din cauza unei temeri de a fi nesiguri, dezamagiti sau nemultumiti. Vor fi atrasi in special de acele persoane care ii vor putea sustine si ajuta la reconstruirea increderii in sine.

Calul de Metal
Caii de Metal vor avea, in Anul Cocosului de Foc, mari tendinte de flirt sau vor fi maxim de indiscreti. Vor arata sinceritate completa, fara insa a se astepta de la ei sa se lege intr-o casatorie, cu usurinta, casatoria fiind pentru Caii de Metal un rau necesar, care sta in calea iubirii reale, cautand in primul rand senzualitate. In mod ciudat, Caii de Metal sunt atrasi de modestie, desi ei sunt destul de romantici si pasionali. Cai vor reusi sa afiseze abundenta si sa dea dovada de multa rabdare. Vor avea tendinta de a domina si de a mentine relatii picante.

Calul de Apa
Veti avea o usoara tendinta de egoism, iar atunci cand ea va fi prezenta, nu veti face nicio incercare de a o ascunde de cei din jur. Daca veti fi dedicati locului de munca, veti avea placuta surpriza de a fi promovati sau de a avea parte de o marire de salariu. Veti fi un bun lider, cu conditia de a va mentine calmul si respectul pentru cei din jurul dumneavoastra. Cel mai mare esec al dumneavoastra ar fi daca vi s-ar taia elanul si vi s-ar stirbi independenta.

 

8. Oaia
Anii nasterii: 1943 , 1955 , 1967 , 1979 , 1991 , 2003, 2015

Capra/ Oaia este semnul zodiacal chinezesc de arta, aceasta imbinand la modul cel mai placut dragostea si natura. Calitatile cheie ale Oii sunt simpatia, bunatatea sufleteasca, inteligenta, predispozitia pentru arta si muzica. Nativii nascuti sub acest semn zodiacal sunt oameni fermecatori si prietenosi, care nu lasa pe nimeni la greu, indiferent de situatie. Ei pastreaza, in general, voiosia lor legendara si optimismul doar pentru persoanele pe care le considera demne de stima lor. In inimile lor, oamenii nascuti in anul Caprei sunt adesea nerabdatori si ezitanti. Magia magnetismului lor este un act care le permite se sa simta intotdeauna confortabil in societate. Inima lor buna impinge intotdeauna Caprele sa acorde o mana de ajutor celor saraci. Ele sunt capabile sa-si pastreze starea de spirit si empatie pentru cei din jurul lor. Caprele se incadreaza in dragoste usor, pana la punctul de a fi capabil de a iubi cu adevarat mai multi oameni dintr-odata. In anumite conditii, fie ca este vorba de prietenie sau de iubire, ei sunt gata sa indure situatii neplacute in tacere. Cu toate acestea, atunci cand simt ca dragostea lor nu este reciproca, nativii Oaie fac
stanga-mprejur foarte repede. Caprele au, de asemenea, o memorie excelenta. Capacitatea lor de a ierta cu usurinta, nu inseamna ca cei nascuti in Anul Caprei raman orbi la actiunile celor din jurul lor. In afaceri, nu se poate spune ca sunt negociatori naturali, cu toate acestea sunt foarte buni pentru evaluarea unei situatii complexe.
Ar fi bine ca in Anul Cocosului de Foc, Oile sa incerce sa fie mai active decat de obicei.
Nu lasati nimic nerezolvat, in ceata, pentru anul care urmeaza. Incercati mai multa preocupare si devotament la locul de munca, insa folositi timpul liber pentru relaxare si lucruri care va fac fericiti.
Culori norocoase: Alb si albastru

Oaia de Lemn
Asemenea unei Capre de Lemn reale, nativii nascuti sub acest insemn zodiacal sunt nesiguri, dar, de asemenea, fermecatori si eleganti. Ei tind sa iubeasca timpul petrecut in drumetii, excursii si sa urmareasca tot ceea ce face parte din latura artistica. Acesti oameni au vise mari, si se pot incapatana, in ceea ce priveste schimbarea lor. Ei pot fi atat pesimisti, precum si indecisi.

Oaia de Foc
In acest an, viata Oilor de Foc va trece prin diferite schimbari, atat pozitive, cat si negative. De asemenea, este posibil sa aiba parte de sentimente noi.
Acest lucru ar putea insemna sentimente pentru cineva nou aparut in viata dumneavoastra, sau dorinte noi pentru persoane care deja fac parte din viata dumneavoastra. Daca sunteti o persoana singura, atunci este posibil sa intalniti pe cineva nou; cel mai probabil, noi prieteni sau iubiri la locul de munca.

Oaia de Pamant
In Anul Cocosului de Foc este indicat sa va ghidati dupa propriile instincte si sa fiti cat mai increzatori posibil, pentru a va mari sansele de a va face noi prieteni sau de a gasi un nou partener. Oportunitatile pe plan sentimental vor aparea in calea dumneavoastra in acest an. Atata timp cat va ghidati dupa propriile sentimentele, viata dumneavoastra amoroasa si viata sociala, in general, vor fi deosebite! Casatoria si sarcina sunt cuvinte cheie pentru Oile de Pamant, in acest Anul Chinezesc.

Oaia de Metal
Oile de Metal vor trebui sa munceasca din greu, in cazul in care doresc sa promoveze in cariera. Va puteti ascuti abilitatile in acest an si sa dovediti sefilor ca va puteti imbunatati capacitatile in permanenta. De asemenea, ati putea deveni stresati din cauza tuturor acestor eforturi in plus, dar nu este o problema pe termen lung. Horoscopul chinezesc pe anul 2017 avertizeaza Oile de Metal sa nu piarda timpul in cautarea unor idei despre o afacere proprie. Acest an cere, de asemenea, Oilor de Metal sa tina evidenta finantelor foarte strict. Aveti tendinta de a munci mai din greu in acest an, ceea ce ar trebui sa va ajute sa castigati mai multi bani decat de obicei. Nu este indicat sa faceti achizitii mari acum. Economisti bani si puneti bine planurile de urmat pentru achizitiile viitoare! Veti reusi sa platiti datoriile si sa va echilibrati bugetul in acest an. Dar, totusi, asigurati-va ca nu irositi banii pe lucruri de care nu aveti nevoie.

Oaia de Apa
In Anul Cocosului de Foc veti face o multime de activitati diferite. Sunteti predispusi la indispozitii sau la stari de stres, sa oscilati des de la o stare la alta. Spre norocul dumneavoastra si a celor din jur, acestea nu vor fi de durata. Va veti simti plini de energie in acest an. Atat corpul si mintea vor fi la cote maxime. Veti avea parte de un an destul de incarcat, caruia ii veti face fata destul de usor, insa veti avea si momente in care va veti simti la pamant atat fizic, cat si psihic. Ar fi indicat sa tineti cont de acest aspect si sa nu neglijati orele de odihna si relaxare! Mentineti-va optimismul! Acest lucru va reduce nivelul de stres si va va face un an mai bun, in general. Oilor de Apa le este prevazuta o relatie cam tensionata in cuplu. Deci, o atentie sporita starilor emotionale si persoanelor din jurul dumneavoastra!

 

9. Maimuta
Anii nasterii: 1932 , 1944 , 1956 , 1968 , 1980 , 1992 , 2004, 2016

Maimutele sunt inzestrate cu abilitati oratorice puternice, iar mintea lor iscoditoare este mereu in stare proaspata si de alerta. Oamenii nascuti in al 9-lea semn zodiacal chinezesc sunt oameni agili, plin de idei, si au un dar deosebit in a detecta evenimentele inainte ca acestea sa se intample in realitate. In ciuda faptului ca detin o latura pragmatica foarte utila, maimutele sunt, de asemenea, in agitatie permanenta, si au nevoie de actiune sa se simta in viata si sa se bucure de viata lor de zi cu zi. La locurile de munca, vor reusi sa se faca mai bine ascultate, mai des datorita faptului ca mintea lor este mereu o provocare si sunt in stare de a rezolva situatiile cele mai complexe. Persoanele nascute in Anul Maimutei pot oferi, intr-adevar, cele mai bune sfaturi profesioniste, cu conditia ca acestea sa se simta in primul rand respectate, ascultate si admirate. Numai atunci cand cuvantul lor este pus sub semnul intrebarii se pot transforma in fiinte pline de manipulare si lipsite de scrupule.
Culori norocoase: violet si negru.

Maimuta de Lemn
Maimutelor de Lemn, pofta de mancare si curiozitatea pentru experiente noi le poate aduce doar o satisfactie temporara. Euforia produsa de momentul prezent nu le permite acestora sa isi gaseasca un echilibru, decat in a doua parte a anului. In afaceri, Maimutele de Lemn stau foarte bine; sunt intr-o continua alergatura, in cautarea unor noi idei de imbogatire. Increderea si farmecul lor, ingeniozitatea si spiritul practic le ajuta sa gaseasca solutii creative si eficiente pentru problemele cu care se confrunta.

Maimuta de Foc
Unii oameni confunda increderea Maimutei de Foc cu aroganta, iar dusmanii lor nu vor ezita sa incerce sa intoarca istetimea acestora impotriva lor. Dar Maimutele de Foc nu sunt atat de delicate, astfel, orice incercare de a le rani ego-ul si de a le incetini sau intoarce din drumul lor, vor fi numai niste eforturi pierdute. Acesti nativi sunt niste strategi calificati, cu un caracter prietenos. Atunci cand Maimutele de Foc se decid, ele pot convinge sau seduce chiar dusmanii lor cei mai infricati, cu farmecul si inteligenta lor. Horoscopul pentru Anul Cocosului de Foc va sfatuieste sa va asigurati ca va veti mentine flexibili, acest lucru ajutandu-va foarte mult atat la locul de munca, dar si in ceea ce priveste relatiile cu prietenii. Fiind flexibili, de asemenea, intregul An al Cocosului de Foc va deveni mai interesant. Lasati oamenii din jurul dumneavoastra sa stie ce vreti, in loc sa abordati o productie in flux sau sa incercati sa fiti pe plac altora. Lasati egocentrismul deoparte, daca va doriti un an mai bun ca anul ce a trecut.

Maimuta de Pamant
Cei nascuti in Anul Maimutei de Pamant sunt niste persoane inteligente, optimiste si pline de energie! Niciodata nu se va gasi un moment plictisitor, in preajma lor. Maimutele de Pamant vor reusi, in Anul Cocosului de Foc, sa se mentina la fel de sociabili sa sa rezolve la fel de usor, orice problema ce le iese in cale. Desigur, uneori ego-ul lor se poate ridica mult prea mult la suprafata, astfel ei se vor concentra pe ei insisi mai mult decat pe alte probleme. In general, Maimutele de Pamant sunt pline de trasaturi bune, ceea ce le va fi foarte benefic, ajutandu-le mult in Anul Cocosului de Foc. Viata dumneavoastra sentimentala va fi foarte armoniosa si interesanta. Sunteti pe punctul de a ajunge la nivelul pe care vi l-ati dorit in actuala relatie, cu firea dumneavoastra prietenoasa si romantica. Dar acest lucru nu inseamna ca lucrurile nu vor aluneca si spre monotonie, alaturi de parteneri sau prieteni. Daca va doriti ca lucrurile sa avanseze in cadrul relatiei sentimentale, atunci va trebui sa va exteriorizati mai bine sentimentele pentru oamenii care va intereseaza, astfel este posibila si aparitia unei sarcini, a unui mostenitor.

Maimuta de Metal
In Anul Cocosului de Metal, sentimentele dumneavoastra vor domina gandurile, atentie sporita insa la cele din urma, pentru a nu afecta relatiile! In anii trecuti este posibil sa fi avut o stare de liniste la locul de munca; sa fi lucrat doar pentru bani. Anul Cocosului de Foc insa va face sa va simtiti mult mai liberi sa va exprimati propriile idei creative. Acest lucru ar putea face diferenta dintre venitul actual si cel din viitor sau o alta cariera mai putin monotona. Nu lasati viata personala sa stea in calea ideilor creatoare in ceea ce priveste locul de munca sau de afaceri! Acest lucru ar putea afecta modul in care sunteti priviti de sefi sau parteneri. Mentineti-va o atentie sporita asupra finantelor in acest an, deoarece este posibil sa faceti unele sacrificii, cand vine vorba de distractie si relaxare. Daca veti reusi sa mentineti un echilibru in plan financiar si sa achitati datoriile in acest an, veti avea beneficii pe termen lung.

Maimuta de Apa
Anul nou chinezesc, Anul Cocosului de Foc, vine cu noutati destul de interesante pentru Maimuta de Apa. Prevesteste un an in care veti fi mai ocupati decat de obicei, atat in ceea ce priveste job-ul, prietenii, cat si hobby-urile dumneavoastra. Acest lucru ar putea determina un alt motiv de stress. Incercati sa nu va lasati doborati de acest sentiment, deoarece va poate aduce probleme de sanatate. Oferiti-va mici placeri zilnic. Va veti simti mai revigorati si mai optimisti! Previziunile in acest an pentru Maimuta de Apa sugereaza un an bun, in ceea ce priveste cariera si starea financiara. Daca aveti de gand sa incepeti o afacere, acum este un moment oportun pentru dumneavoastra. In acest an veti trai cu senzatia ca in sfarsit aveti libertatea de a face ceea ce v-ati dorit dintotdeauna. Chiar daca hobby-urile nu va aduc beneficii pe plan material, incercati sa nu le ignorati. Va vor ajuta sa va relaxati, tocmai pentru a putea fi apti in idealurile dumneavoastra marete din acest an.

 

10. Cocosul
Anii nasterii: 1933 , 1945 , 1957 , 1969, 1981, 1993, 2005 , 2017

In cazul in care veti observa trecand pe langa dumneavoastra o persoana eleganta, calda, plina de viata si cu un mers ferm, mandru, exista o mare sansa de a intalnit o persoana nascuta in Anul Cocosului. Al zecelea semn zodiacal din horoscopul chinezesc ne dezvaluie niste persoane radiante. Ele pot fie deranja, fie fascinea. Cu toate acestea, ei lasa putini oameni indiferenti. Cocosii sunt inzestrati cu abilitati de management si cu meticulozitate, mai ales atunci cand vine vorba de propria lor afacere. Daca nu stau prea bine la capitolul tact si diplomatie, ei sunt inzestrati cu o verticalitate si loialitate exemplara. Foarte precisi in tot ce fac, ei sunt foarte mandri de cele mai mici detalii, si nimic nu scapa ochilor lor ascutiti. Persoane atrase de arta si de frumos, ajung usor in lumina reflectoarelor. Destul de bine ancorati in realitate, Cocosul are o vitalitate si o capacitate remarcabila de a seduce, cu conditia sa controleze situatia. Personalitatea puternica a Cocosilor ar putea sugera ca sunt lipsiti de respect. Ei nu suporta sa fie contrazisi si nici nu lasa pe cineva sa abuzeze de slabiciunile lor. Cocosii isi vor folosi aceasta fatada, pentru a-i face pe ceilalti sa creada in infailibilitatea si dreptatea lor, in timp ce in interiorul lor, inima le este plina de indoiala. Atunci cand sunt suparati, Cocosii raspund raspicat, sunt in stare chiar sa raneasca sentimentele prietenului sau partenerului lor, doar pentru a avea ultimul cuvant. Cocosii sunt prieteni buni, credinciosi si loiali, foarte sensibili si amuzanti.
Culorile norocoase sunt alb si galben.

Cocosul de Lemn
Pentru dumneavoastra, lucrurile vor veni si vor pleca in acest an, dar viata dumneavoastra depinde mai mult de actiunile proprii, decat de plasarea stelelor. In timp ce semnele zodiacului chinezesc va vor ghida, dumneavoastra practic sunteti singurul in masura sa va faceti anul minunat. Evitati, pe cat posibil, lucrurile care va ruineaza. Profitati de acest an, pentru a va pregati pentru anul ce urmeaza! Astfel, viitorii ani sigur vor fi mai usori.

Cocosul de Foc
Emotiile si sentimentele sunt cele mai importante in relatiile dumneavoastra, fie ele de prietenie sau romantice. Daca va doriti ca relatia dumneavoastra sa avanseze sau sa se mentina intr-un plan echilibrat, acordati o atentie deosebita partenerului si emotiilor sale! Viata dumneavoastra romantica va fi extrem de placuta in acest fel.

Cocosul de Pamant
In Anul Cocosului de Foc, dumneavoastra aveti sanse de afaceri extrem de benefice. Fiti rabdatori, in cea mai mare parte a timpului, pentru a ajunge la realizarea planurilor dumneavoastra marete! Veti intalni suficient de multe persoane noi in acest an, care v-ar putea deveni buni prieteni, aliati, persoane care va vor sustine si ajuta in actiunile dumneavoastra. Daca la locul de munca actual va simtiti plictisiti, puteti profita de aceasta perioada benefica pentru dumneavoastra, pentru a ajunge acolo unde de mult tintiti. Veti simti un val de energie productiva. Este posibil sa demarati noi proiecte, si acestea sa va indrume catre un nou job sau propria afacere.

Cocosul de Metal
In cazul in care va veti hotari spre un nou loc de munca, alegeti unul care va va ajuta sa aratati si altora talentele dumneavoastra, oricare ar fi ele. Acesta este un timpul dumneavoastra, pentru a va face cunoscut, pentru a va dezvalui valoarea in fata sefilor sau a colegilor. In urma acestora, s-ar putea sa obtineti chiar si o marire de salariu sau o promovare! In anul dumneavoastra veti fi plin de energie, atat fizic, cat si mental. Sunteti pregatit pentru orice provocare! Acest lucru nu inseamna insa ca va puteti neglija organismul. Asigurati-va ca relaxarea si odihna nu lipsesc din programul dumneavoastra, cat si dieta corecta si regulata.

Cocosul de Apa
In acest an, dumneavoastra veti sta mult mai bine psihic, decat fizic. Intuitia si simturile dumneavoastra ascutite va vor ajuta sa rezolvati foarte repede toate problemele ce va vor iesi in cale. Va recomandam o atentie sporita viselor. Ele pot detine o semnificatie ascunsa. Cercetati semnificatia acestora, pentru a descoperi mesajele ce vi se transmit. Anul Cocosului de Foc prezice pentru Cocosii de Pamant un an abundent, prosper, plin de bogatie. In aceasta perioada va puteti incumeta la mai multe actiuni de care, pana acum v-a fost teama, deoarece veti avea un surplus de protectie, fata de ultimii ani, avand un surplus de noroc, ce se poate extinde pana si in anul ce urmeaza. Lasati aventura sa fie cuvantul dumneavoastra de ordine!

 

11. Cainele
Anii nasterii: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Persoanele nascute in anul Cainelui sunt loiale, prietenoase si inteligente. Cainii au o repulsie fata de nedreptate si sunt mereu langa persoanele care au nevoie de ei, ceea ce ii face candidatii ideali pentru misiuni umanitare. Persoanele nascute in Anul Cainelui se pot dovedi reci si cinice in fata oamenilor pentru nu care simt simpatie. Ele au, uneori, scurte explozii de furie, si momente in care le place pur si simplu sa leneveasca. Acestea sunt inzestrate cu mare realism, si sunt increzatoare. Pentru o persoana sub acest semn zodiacal poti fi ori prieten pe viata, ori dusman, ceea ce nu inseamna ca nu stiu cum sa ierte.
Cainii prefera sa ramana discreti, in ceea ce priveste viata lor privata. Niciodata nu vor adora sa iasa in evidenta din multime. Cu varsta, al 11-lea semn zodiacal chinezesc devine din ce in ce mai celebru (si mai singur).
Culorile norocoase ale nativilor Caine sunt negru si albastru.

Cainele de Lemn
In acest an, Cainii de Lemn se vor simti plini de energie si vor avea autocontrol total asupra vietii personale. Mare grija, insa, sa nu deveniti prea insensibil. Veti reusi sa faceti schimbari pozitive in viata dumneavoastra, ceea ce va va aduce fericire pe plan emotional. Asigurati-va insa ca alegerile facute nu va vor afecta viitorul intr-un mod negativ. In general horoscopul chinezesc 2017 pentru Cainele de Lemn va indeamna la distractie, dar sa nu uitati nici de planurile de viitor. Se poate conta intotdeauna pe sprijinul dumneavoastra, fiind o fire prietenoasa si de incredere, asemeni insemnului dumneavoastra zodiacal. Veti avea mai mult succes daca veti actiona de unul singur, decat in grup!

Cainele de Foc
Persoanele nascute sub semnul zodiacal chinezesc al Cainelui de Foc sunt susceptibile de a avea un talent sau alta calitate care le va face sa iasa in evidenta intr-un grup. Emotiile dumneavoastra par sa se stabilizeze in Anul Cocosului de Foc, sau cel putin veti fi mult mai stabili decat ati fost in anii trecuti. Acest fapt va face ca relatiile dumneavoastra sa fie mai pasionale. Puteti incerca sa fiti putin mai maleabili, mai deschisi in relatiile cu cei din jur. Discutati mai mult despre ceea ce va doriti sau ce se intampla in casnicia dumneavoastra, iar daca la mijloc exista un copil, nu ar trebui sa fie un impediment; din contra. Mesajul ar trebui sa vina din suflet, si sa fie acelasi.

Cainele de Pamant
Cainii de Pamant vor avea un an deosebit de bun, din punct de vedere social. Vor petrece momente frumoase in compania prietenilor.
Nu veti avea timp sa va plictisiti, alaturi de oameni interesanti pe care veti avea prilejul sa ii cunoasteti in acest an, sau chiar sa ii reintalniti. Acesta va fi primul pas spre o treapta superioara, aceea de a ajunge la o relatie plina de pasiune. De asemenea, este un an cu multe oportunitati care va inconjoara, atat in ceea ce priveste cariera, cat si afacerile. O mare parte din Cainii de Pamant nu sunt multumiti de locul de munca pe care il au. Ei lucreaza numai pentru salariu si asteapta cu nerabdare week-end-ul. Cu toate acestea, asigurati-va ca faceti pasul corect; nu sariti gardul, inainte de a cunoaste teritoriul pe care veti ajunge! Daca doriti un nou loc de munca, asigurati-va ca il aveti rezervat, inainte sa renuntati la job-ul actual. Daca va doriti cu adevarat sa lucrati intr-un nou domeniu, sa va schimbati locul de munca, intr-unul mai putin plictisitor, vor veni si alte oportunitati mult mai interesante.

Cainele de Metal
Din punct de vedere financiar, Cainii de Metal vor avea un an destul de echilibrat ori mai stabil, in comparatie cu anii precedenti. Este o perioada propice de a achita datorii mai vechi si de a economisi bani, insa, totodata, o cheltuiala neasteptata se intrevede. Tocmai de aceea este indicat sa incercati sa strangeti ceva bani in pusculita. S-ar putea sa nu va simtiti foarte bine, din punct de vedere fizic, la inceputul Anului Nou Chinezesc, acela al Cocosului de Foc. Dar, pe masura ce trece timpul, veti simti schimbari radicale, in bine.

Cainele de Apa
Veti avea mai multa energie decat in mod normal. Atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, veti fi foarte bine, in Anul Cocosului de Foc, an ce va fi unul extrem de propice pentru dumneavoastra. Pentru 2017 se prevestesc ceva conflicte in relatii, asadar, incercati sa fiti mai cumpatati si sa le oferiti mai multa atentie celor din jur. Este indicat ca in acest an sa acordati o atentie sporita vietii personale, sa incercati sa detineti controlul asupra vietii dumneavoastra. In aceasta situatie veti avea parte de mai multa fericire decat de obicei. Prin intermediul prietenilor dumneavoastra este posibil sa cunoasteti un suflet deosebit, care va va schimba viata.

 

12. Mistretul
Anii nasterii: 1935 , 1947 , 1959 , 1971 , 1983 , 1995 , 2007, 2019

Persoanele nascute in anul Mistretului sunt cinstite si muncitoare. Ele sunt fiinte tolerante, laudate mereu de prietenii lor pentru bunatatea si generozitatea lor. Mistretii au un gust deosebit pentru moda, si le place sa se simta iubiti. Hedonisti innascuti, Mistretii au un apetit sporit pentru placerile vietii, mai ales pentru placeri carnale. In aceasta perioada, Mistretii ar putea deveni mai superficiali. Ei sunt intotdeauna dispusi sa cheltuiasca o avere doar pentru a-si satisface nevoile personale si sa-si traiasca pe deplin viata. Curajosi, energici, mandri si gelosi, sunt adesea ingeniosi si indemanatici. Cu toate acestea, nativilor nascuti in Anul Mistretului le place sa fie singuri, pentru a avea grija de ei insisi, oferindu-si mici placeri care, in aparenta, pot parea nesemnificative altora. Iubesc natura si viata la tara, in special cand sunt in cautare de pace interioara, aerul curat devine o necesitate vitala pentru ei. Visatori uneori, si in acelasi timp robusti, isi pot ascunde adevarata lor anxietate.

Mistretul de Lemn
Desi unii tind sa spuna despre dumneavoastra ca sunteti persoane lente, atunci cand va puneti ceva in minte, si credeti cu tarie in propriile idei, veti sti cu precizie cum sa acordati prioritate si sa puneti in aplicare, sa livrati la timp un proiect de afaceri rapid, pentru ca acesta sa obtina castig de cauza. Onestitatea dumneavoastra intangibila va va face sa respingeti in mod instinctiv actiunile rele sau reprobabile. Cand va veti simti incoltiti, va veti transforma in fiinte suspecte, apatice, total sigilate asupra vietii dumneavoastra si in lumea dumneavoastra interioara. Viata dumneavoastra este in curs de a se echilibra in Anul Cocosului de Foc, asa ca incercati sa faceti loc lucrurilor bune sa intre in viata dumneavoastra! Incercati sa nu cauzati probleme, si sa va tineti departe de acestea. Concentrati-va pe obiectivele generale, si priviti-le din alt unghi fata de cel din care ati privit pana acum. Ascultati-va instinctul si bazati-va pe abilitatile dummeavoastra, care va vor atat la locul de munca, in hobby-urile dumneavoastra, cat si in relatiile de prietenie. Ar fi bine sa va hotarati ce anume va doriti de la viata, in Anul Cocosului de Foc, ca apoi sa luptati pentru obtinerea rezultatelor!

Mistretul de Foc
Desi nu stiti niciodata sa refuzati, cand vi se cere ajutorul, insa deveniti brusc fatalisti atunci cand sunteti refuzati, mai ales in dragoste. Sunteti persoane politicoase si stiti sa iertati cu usurinta; nu cautati neaparat puterea, ci mai degraba propriul confort material. Unele dintre trasaturile care v-ar putea ajuta sau rani sunt datorate naturii dumneavoastra sincere si tolerante fata de oameni, capacitatea de a gasi binele in toata lumea, vulnerabilitatea, increderea la modul general si actiunile simple. Incercati in acest an sa veniti putin cu picioarele pe pamant, sa cantariti unele actiuni ale celor apropiati dumneavoastra, pentru a nu mai fi dezamagiti si a nu mai suferi. Este acum timpul pentru a fi si dumneavoastra cei ajutati, alintati si carora sa li se ofere dragoste si onestitate!

Mistretul de Pamant
Viata dumneavoastra sociala pare ca se rezuma la persoanele care pot veni in ajutorul dumneavoastra, in ceea ce priveste avansarea, atat pe scara ierarhica, cat si din punct de vedere spiritual. Veti fi mult mai emotionali in Anul Cocosului de Foc, ceea ce ar putea fi cauza relatiilor dumneavoastra, care tind sa avanseze. Uneori s-ar putea sa va simtiti singuri, dar acesta este doar un semn ca aveti nevoie de ceva timp sa va ganditi la relatiile dumneavoastra. Va este recomandat ca in Anul Cocosului de Foc, sa incercati sa mai faceti cate un pas inapoi si sa uitati de relatiile trecute sau sa le priviti dintr-o lumina diferita, pentru a intelege cu adevarat menirea dumneavoastra. Acordati mai multa atentie partenerului de viata si lasati-l sa va descopere sentimentele de care sunteti in stare, astfel va veti simti mult mai relaxat si implinit.

Mistretul de Metal
In Anul Cocosului de Foc, veti avea parte de mai mult timp de relaxare si pentru a va gandi la ceea ce vreti sa faceti in viitor, in ceea ce priveste jobul dumneavoastra. Este timpul pentru a trece la o noua afacere! Daca aveti de gand sa va schimbati cariera, atunci cea mai buna perioada de timp este anul acesta, dupa prima jumatate a sa. In caz contrar, incercati sa deveniti prieten atat cu sefii dumneavoastra, cat si cu membrii echipei din care faceti parte. Acest lucru va poate ajuta pentru a reusi sa obtineti o avansare in cariera. Cand vine vorba de bani, Mistretii de Metal trebuie sa se asigure ca sunt corect estimati de cei cu care sau pentru care lucreaza.
Veti detine o forta energica extraordinara in Anul Cocosului de Foc, de a face ceea ce doriti. Chiar si persoanele mai in varsta vor avea o energie debordanta! Asigurati-va insa ca nu uitati de dieta potrivita!

Mistretul de Apa
In acest an, al Cocosului de Foc, pentru Mistretii de Apa se prevestesc mici probleme de sanatate si stabilitate. Daca insa veti reusi sa aveti o alimentatie corecta si sa nu uitati de exercitiile fizice, s-ar putea dovedi, totusi, un an benefic pentru dumneavoastra. Incercati sa va concentrati mai mult pe investitii serioase in ceea ce priveste securitatea si sanatatea dumneavoastra! Acest lucru va va ajuta sa va simtiti mai relaxati, in general. De asemenea, asigurati-va ca puneti deoparte niste bani pentru timpul liber si distractie. Actionati mai activ acest an si incercati sa nu fiti prea plictisiti! Nu va pierdeti energia! Ramaneti focalizati pe obiectivele dumneavoastra, indiferent de ceea ce ar putea interveni in decursul Anului Cocosului de Foc! Orice v-ati propune, puteti duce la concretizarea acelor planuri in acest an. Ramaneti optimisti si lucrurile bune vor veni in calea dumneavoastra!

Recomandarile si remediile anuale detaliate pentru fiecare zodie le gasiti pe www.feng.shui.ro.

 

 

Castiga ACUM bani cu site-ul tau! Inscrie-te GRATUIT in programul de afiliere.

Comanda acum un studiu astrologic personalizat!