GDPR Cookie Consent by FreePrivacyPolicy

Astrograma dumneavoastră – tipuri de astrograme

Astrograma dumneavoastră - tipuri de astrograme, Astrograma dumneavoastră – tipuri de astrogrameFinalitatea astrologiei reprezintă astrograma personalizată a unei persoane, lucru, firme sau animal. Din studiul acesteia se pot analiză punctele forțe și slăbiciunile, caracterizarea fiind deosebit de precisă.

În funcție de scopul pentru care se realizează un studiu astrologic, această poate fi de mai multe feluri:

 

1. Astrograma natalăStudiul constă în analizarea hărții planetare din momentul nașterii și oferă informații despre calitățile și defectele unei persoane.
De asemenea poate reprezenta un punct important de pornire în analiza personalității precum și a direcțiilor în care această va excela, sau dimpotrivă, va avea o linie de mediocritate.

Click aici pentru a vedeam un exemplu de astrogramă natală.

2. Astrograma previzionarăStudiul constă în analizarea tranzitului planetar pentru fiecare zi a anului. V-ați dorit să știți care este momentul cel mai prielnic să vă căutați un loc de muncă nou? Sau o locuința nouă? Sau să semnați acte oficiale?
Acțiunile dumneavoastră vor fi încununate de succes dacă veți ține cont de momentele cele mai favorabile pentru un anumit aspect (financiar, sentimental, profesional etc.)

Click aici pentru a vedeam un exemplu de astrogramă previzionară pentru un an de zile.

 

 

3. Astrograma karmicăStudiul constă în analizarea lecției karmice în funcție de data nașterii și oferă informații despre direcția de evoluție a unei persoane.
De asemenea poate reprezenta un punct important de pornire în analiza lucrurilor care trebuiesc corectate în comportamentul unei persoane.

Click aici pentru a vedeam un exemplu de astrogramă karmică

 

 

4. Studiu de compatibilitate a cupluluiStudiul constă în analizarea compatibilității între două persoane prin suprapunerea astrogramelor natale. Se realizează astfel corelații între aspectele astrologice principale și cele secundare.
Acest studiu vă oferă informații reale despre relația dumneavoastră, precum și a aspectelor care trebuiesc îmbunătățite.

Click aici pentru a vedeam un exemplu de studiu astrologic de compatibilitate a cuplului.

 

5. Astrograma copiluluiStudiul constă în analizarea hărții planetare din momentul nașterii și oferă ample informații despre calitățile și defectele copilului dumneavoastră. Veți ajunge astfel sa-l înțelegeți mai bine, sa știți cum reacționează într-o situație sau alta și să nu fiți nepregătiți atunci când face o poznă.

Click aici pentru a vedeam un exemplu de astrogramă a copilului.

 

 

Cărți de astrologie pot fi cumpărate din Anticariatul Ezoteric Virtual.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei