Sfaturi Feng Shui pentru a vinde sau a cumpăra o locuință

12,00 lei

SKU: locuintabook Categorie:

Descriere

Sfaturi Feng Shui pentru a vinde sau a cumpăra o locuință, casa, apartament, sediu de firma sau teren.

V-ați gândit să achiziționați sau sa vindeți o proprietate imobiliară, dar nu știți care sunt lucrurile care v-ar aduce succes? Mini-cartea Sfaturi Feng Shui pentru a vinde sau a cumpăra o locuință a fost scrisă special pentru dumneavoastră.

Veți afla care sunt principalele aspecte de care trebuie să țineți cont pentru a face o tranzacție imobiliară foarte bună, atât în ceea ce privește vânzarea, cât și în ceea ce privește cumpărarea unei locuințe, spațiu comercial sau teren.

Veți afla care sunt lucrurile la care trebuie să fiți atenți, atât la interiorul, cât și la exteriorul locuinței. Numeroase imagini vă vor fi de ajutor la înțelegerea tuturor aspectelor de care trebuie să țineți cont, astfel ca, în final, să vă bucurați de noua proprietate sau de vânzarea celei vechi.

Sunt analizate locuințele de pe străzi circulate intens precum și cele din fundături. Înălțimea unei case joacă, de asemenea, un rol foarte important. Veți afla ce înălțime trebuie să aibă noua casă, comparativ cu cea a vecinilor, pentru a vă merge totul din plin.

Poziția și deschiderea unui teren sunt aspecte foarte importante, atunci când planificați să cumpărați o parcelă pentru a vă construi o casă.

Pentru cei care vor să vândă o proprietate, sunt disponibile câteva sfaturi și trucuri, care îi vor ajuta să încheie rapid o tranzacție foarte profitabilă și la un preț foarte bun. Mirosul este foarte important. O renovare sumară a curții și a casei este un lucru obligatoriu, care aduce rezultate foarte bune și nu costă foarte mult. Sfat: Încercați să sugerați viitorului cumpărător faptul că în locuința pe care dumneavoastră vă pregătiți să o vindeți, el se va simți „acasă”! Este foarte simplu.

 

Număr pagini: 80

Format: A6 (aprox. 10 x 15 cm)

Home Sweet Home - Sfaturi Feng Shui pentru a vinde sau a cumpăra o locuință
Sfaturi Feng Shui pentru a vinde sau a cumpăra o locuință
12,00 lei