feng.shui
| universulbijuteriilor | universultarotului | talismane-amulete | ezo-shop | anticariat-ezoteric | fengshuiconsult | radiestezie
Site map Termeni de utilizare Despre noi Contact

Primul portal ezoteric - ocult din Romania primul portal ezoteric - ocult din Romania

Feng.Shui.ro - cel mai mare magazin virtual cu remedii Feng Shui din Romania
Home | Noutati | Anticariat ezoteric | Magazin Ezoteric | Magazin Feng Shui | Consultanta Feng Shui | Contact
Universul Bijuteriilor - magazin virtual cu bijuterii din aur, argint, inox si cristale, pentru femei, barbati si copii. Aici gasiti bijuterii din aur, argint, inox si cristale, pentru femei, barbati si copii. Modele deosebite si unicate: pandantive, talismane, cercei, verighete, bratari, seturi cu cristal si perle, zodii europene si chinezesti, bijuterii Feng Shui si ezoterice. Livrare prin posta si curier.

Rubrici permanente

Astrologie
Numerologie
Tarot
Magie
Feng Shui
Terapii
Afaceri
Gratis
Diverse
 
Talismane
Grafologie
Testul arborelui
castigati la Loto
maestrii spirituali
servicii pentru firme

mistere in Romania

 

Vrei sa primesti ultimele
stiri prin e-mail?
Vrei sa primesti ultimele stiri prin e-mail?  Aboneaza-te la newsletter-ul astromagie!
Aboneaza-te la
newsletter-ul astromagie!

 

 

TESTUL ARBORELUI

V-ati dorit vreodata sa stiti ce gandesc ceilalti despre dumneavoastra? Cum va vad ei de fapt? Sau, altfel spus, care sunt punctele bune si mai putin bune ale personalitatii dumneavoastra?

Urmatorul test va va ajuta in acest sens - veti afla despe propria persoana lucruri pe care doar le banuiati sau de care nici macar nu aveati habar. In final, veti sti asupra carei laturi mai putin pozitive a caracterului dumneavoastra sa insistati pentru cizelare.

Sau daca sunteti responsabil cu resursele umane intr-o firma veti sti imediat care este temperamentul viitorului angajat.

Pentru a efectua acest test nu va trebuie decat o foaie de hartie si un creion. Desenati un arbore pe lungimea foii. Desenati apoi un al doilea arbore pe latimea foii. Intoarceti foaia si desenati un pom "de vis". Asa cum va vine dumneavoastra in minte. Nu exista un barem de timp.

Acum incepe analiza propriu-zisa.
Testul se bazeaza pe legatura profunda dintre om si arbore - acesta reprezentand de fapt o oglinda a sufletului. Primul arbore reprezinta atitudinea sociala si aptitudinile profesionale ale subiectului. Cel de-al doilea copac reprezinta sinele interior iar cel de-al treilea reflecta aspiratiile, dorintele si nevoile individului.

 

Cateva elemente de analiza care pot fi luate in calcul sunt:

- bradul are o conotatie sexuala
- chiparosul denota idealism
- stejarul - gustul pentru traditie si dorinta de a fi remarcat
- palmierul exprima dorinta de evadare
- salcia plangatoare - dezechilibru interior

 

Un rol foarte important pentru completarea acestui test il reprezinta analiza crengilor, a scorburilor si a frunzelor. Astfel, o scorbura pe trunchi poate reprezenta un traumatism din copilarie. Semnul innegrit reprezinta o angoasa nerezolvata. Crengile desfrunzite sugereaza singuratatea iar coroana ne poate indica tipul personalitatii - subiect introvertit sau extravertit.

 

Click aici! pentru a comanda testul arborelui.

Click aici pentru a comanda carti pe aceasta tema din Anticariatul Ezoteric Virtual.

Castiga ACUM bani cu site-ul tau! Inscrie-te GRATUIT in programul de afiliere.

Comanda acum un studiu astrologic personalizat!