feng.shui
| universulbijuteriilor | universultarotului | talismane-amulete | ezo-shop | anticariat-ezoteric | fengshuiconsult | radiestezie
Site map Termeni de utilizare Despre noi Contact

Primul portal ezoteric - ocult din Romania primul portal ezoteric - ocult din Romania

Feng.Shui.ro - cel mai mare magazin virtual cu remedii Feng Shui din Romania
Home | Noutati | Anticariat ezoteric | Magazin Ezoteric | Magazin Feng Shui | Consultanta Feng Shui | Contact
Universul Bijuteriilor - magazin virtual cu bijuterii din aur, argint, inox si cristale, pentru femei, barbati si copii. Aici gasiti bijuterii din aur, argint, inox si cristale, pentru femei, barbati si copii. Modele deosebite si unicate: pandantive, talismane, cercei, verighete, bratari, seturi cu cristal si perle, zodii europene si chinezesti, bijuterii Feng Shui si ezoterice. Livrare prin posta si curier.

Rubrici permanente

Astrologie
Numerologie
Tarot
Magie
Feng Shui
Terapii
Afaceri
Gratis
Diverse

 

Vrei sa primesti ultimele
stiri prin e-mail?
Vrei sa primesti ultimele stiri prin e-mail?  Aboneaza-te la newsletter-ul astromagie!
Aboneaza-te la
newsletter-ul astromagie!

 

Nr. 4

 

ESECURI

 

Intr-o zi o clienta de la Bucuresti m-a contactat prin e-mail si mi-a solicitat o etalare in cartile de Tarot... Dupa o luna de zile imi confirma ca totul s-a desfasurat asa cum am prevazut eu. Constienta fiind ca are farmece facute, respectiv "cununiile legate", imi solicita ajutorul. Am tras o carte de Tarot pentru a vedea cit si daca o pot ajuta... Raspunsul a fost profund negativ insa eu m-am lasat induiosata de rugamintile acelei persoane neajutorata si am inceput sa lucrez pentru ea.
Pe linga faptul ca totul a mers extrem de greu, am avut si multe peripetii in aceasta actiune, datorate in primul rind faptului ca domnisoara nu respecta indicatiile pe care i le-am dat.
Ea dorea sa-si gaseasca sufletul pereche dar nu era dispusa sa faca nimic pentru acesta... Luase legatura cu mine si astepta miraculosul rezultat. Stiam precis ca intr-un final acolo se va ajunge dar era greu de precizat: cind?
Nerabdatoare, domnisoara a izbucnit... uitind tot ce am facut pentru ea... dind totul la o parte si pastrind doar acel moment in care era singura si i se parea ca totul merge prost... Niciodata nu am primit atatea e-mailuri, telefoane, cadouri de multumire pe de o parte si pe de alta atitea amenintari si jigniri. Acea domnisoara neajutorata s-a transformat in fiara... A fost pretul pe care a trebuit sa-l platesc pentru ca am sfidat avertismentul cartilor de Tarot. Ea a considerat ca daca m-a contactat si daca eu fac un efort, totul va merge ca la carte fara ca ea sa miste un deget... fara sa respecte un minim de regim si reguli... Eu nu sunt Dumnezeu sa pot schimba batind din palme viata unui om, sunt un om obisnuit care face totul pentru cei care au nevoie de ajutor nu pentu cei care se joaca cu viata, cu Dumnezeu, cu mine. Acum domnisoarei i s-a schimbat viata... ar dori sa reia legatura cu mine dar nu are curajul necesar....
Nu sunt suparata pe ea, a fost o vreme cind m-a lovit in plin dar acum am uitat si iertat. Ma rog pentru ea si sufletul ei marunt...

O alta clienta imi povesteste ca are o casa grozava de vinzare care nu o poate vinde de 3 ani. Ar dori ajutorul meu dar ma va plati doar dupa ce vede rezultatul... Desi i-am explicat ca trebuiesc cumparate niste ingrediente pentru ritualurile care vor fi facute acolo la casa, dinsa a spus ca-mi va plati de 10 ori onorariul meu dupa ce vinde casa... Era o persoana importanta... si desi stiam ca nu va fi asa nu puteam sa o refuz... Dupa 5 ritualuri a vindut casa cu o suma mai mare decit se astepta... De mine a uitat de mult... nu mi-a platit... nici macar un telefon de multumire nu mi-a dat. Ma rog la Dumnezeu sa-i dea noroc si sanatate pentru ca mi-a dat o lectie a increderii deosebita!

Una din femeile care m-a ajutat la menaj imi povestea ca are o masina pe care dupa toate eforturile pe care le-au facut nu au reusit sa o vinda... cu nici un pret... Ma roaga nespus de mult sa-o ajut sa-si vinda masina (care era intr-o stare deplorabila... chiar si eu m-am indoit putin de succes), ca se va revansa in mod deosebit fata de mine...
Ii fac un talisman si ii spun ce sa faca cu el... Dupa 3 zile vinde masina cu un pret foarte bun... si pleaca fericita impreuna cu sotul ei la mare. Cind revine la lucru, doamna ma intreaba: "Oare sa fi avut vreun efect talismanul facut de dumneavoastra? Eu nu cred!" Despre revansa sau plata ce sa mai vorbim... vise.
Astazi aceasta femeie este singura, are probleme foarte mari in casnicie si si-ar dori sa mai stea de vorba cu mine. Insa acest lucru nu este posibil. Cu certitudine!

 

Cristina

 

Castiga ACUM bani cu site-ul tau! Inscrie-te GRATUIT in programul de afiliere.

Comanda acum un studiu astrologic personalizat!