feng.shui
| universulbijuteriilor | universultarotului | talismane-amulete | ezo-shop | anticariat-ezoteric | fengshuiconsult | radiestezie
Site map Termeni de utilizare Despre noi Contact

Primul portal ezoteric - ocult din Romania primul portal ezoteric - ocult din Romania

Feng.Shui.ro - cel mai mare magazin virtual cu remedii Feng Shui din Romania
Home | Noutati | Anticariat ezoteric | Magazin Ezoteric | Magazin Feng Shui | Consultanta Feng Shui | Contact
Universul Bijuteriilor - magazin virtual cu bijuterii din aur, argint, inox si cristale, pentru femei, barbati si copii. Aici gasiti bijuterii din aur, argint, inox si cristale, pentru femei, barbati si copii. Modele deosebite si unicate: pandantive, talismane, cercei, verighete, bratari, seturi cu cristal si perle, zodii europene si chinezesti, bijuterii Feng Shui si ezoterice. Livrare prin posta si curier.

Rubrici permanente

Astrologie
Numerologie
Tarot
Magie
Feng Shui
Terapii
Afaceri
Gratis
Diverse

 

Vrei sa primesti ultimele
stiri prin e-mail?
Vrei sa primesti ultimele stiri prin e-mail?  Aboneaza-te la newsletter-ul astromagie!
Aboneaza-te la
newsletter-ul astromagie!

 

Nr. 13

REVENIREA


Intr-o zi primesc in dar doua carti de la o Doamna pe care nu o cunosc prea bine dar stiu ca Dumnezeu imi transmite ceva prin ea!

Am citit cartea "Al cincilea munte" de Paulo Coelho si am vazut totul cu alti ochi, am inteles totul - ca o revelatie!

"Cine esti tu? Sunt un prooroc. Am vazut un inger in timp ce lucram si nu ma pot indoi de ce sunt in stare, chiar daca toti oameni din lume ar sustine contrariul. Traiesc izolata la fel cum traiam printre voi pentru ca inima m-a invatat ca un om trebuie sa treaca prim mai multe etape pentru a-si putea indeplini destinul. Cand orgoliul straluceste prea tare, orice intelepciune se intuneca. In viata, din toate bataliile inveti cate ceva, inclusiv din cele pierdute. Cand ai sa "cresti", ai sa descoperi ca ai mintit, ca te-ai pacalit pe tine insuti, sau ai suferit mult pentru lucruri neinsemnate. Daca esti un bun razboinic, nu te vei invinovati pentru toate acestea, dar nici nu vei repeta aceleasi greseli.

E si mai greu sa-ti alegi propiul drum. Cine nu poate alege este mort in ochii Domnului, desi continua sa respire si sa unble pe strazi. Cu toate acestea nu este vorba de moarte. Nemurirea asteapta cu bratele deschise toate sufletele care vor continua sa-si implineasca menirea. Tot ce se afla sub soare are un rost. Fii sigur ca Dumnezeu cere oamenilor numai ce sunt in stare sa implineasca.

De cite ori inainte, am privit la toate acestea fara sa recunosc frumusetea? De cite ori am privit cerul fara sa-mi dau seama cit este de inalt? De cite ori am ascultat zgomotul fara sa-mi dau seama ca facea parte din viata mea? Am prins din nou dragoste de viata. Imi trebuie disciplina si rabdare pentru a merge mai departe si speranta, cind nu mai ai speranta. N-are rost sa-ti irosesti puterile luptind cu imposibilul.

Un copil poate oricind sa-l invete pe un adult 3 lucruri: Cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste."

Aceasta femeie Aurora m-a facut sa ma intorc la voi.
De astazi rubrica de raspunsuri gratuite este deschisa tuturor!
Aurora trebuie sa-ti multumesc si sa-ti spun: Si eu eram Akbar fara sa stiu!

Cristina


Citate din cartea:"Al cincilea munte" de Paulo Coelho

 

Castiga ACUM bani cu site-ul tau! Inscrie-te GRATUIT in programul de afiliere.

Comanda acum un studiu astrologic personalizat!