feng.shui
| universulbijuteriilor | universultarotului | talismane-amulete | ezo-shop | anticariat-ezoteric | fengshuiconsult | radiestezie
Site map Termeni de utilizare Despre noi Contact

Primul portal ezoteric - ocult din Romania primul portal ezoteric - ocult din Romania

Feng.Shui.ro - cel mai mare magazin virtual cu remedii Feng Shui din Romania
Home | Noutati | Anticariat ezoteric | Magazin Ezoteric | Magazin Feng Shui | Consultanta Feng Shui | Contact
Universul Bijuteriilor - magazin virtual cu bijuterii din aur, argint, inox si cristale, pentru femei, barbati si copii. Aici gasiti bijuterii din aur, argint, inox si cristale, pentru femei, barbati si copii. Modele deosebite si unicate: pandantive, talismane, cercei, verighete, bratari, seturi cu cristal si perle, zodii europene si chinezesti, bijuterii Feng Shui si ezoterice. Livrare prin posta si curier.

Rubrici permanente

Astrologie
Numerologie
 
studiul numerologic
zilele saptamanii
in plan numerologic
ziua de nastere
in plan numerologic
Tarot
Magie
Feng Shui
Terapii
Afaceri
Gratis
Diverse

 

Vrei sa primesti ultimele
stiri prin e-mail?
Vrei sa primesti ultimele stiri prin e-mail?  Aboneaza-te la newsletter-ul astromagie!
Aboneaza-te la
newsletter-ul astromagie!

 

Incursiune in numerologie

NUMEROLOGIA, sau magia numerelor, este o stiinta straveche care se ocupa cu analiza numerica a vietii - a vietii dumneavoastra si a celor din jurul dumneavoastra. Fiind o stiinta bazata pe calcule matematice este deci o cale mai buna de cunoastere.

 

Ce este Numerologia?

Numerologia este de fapt "sora mai mica a astrologiei". Ea va ajuta sa stiti care sunt punctele forte si cele slabe; sa va imbogatiti cunostintele despre oamenii cu care veniti in contact! De exemplu numarul destinului stabileste predispozitiile dumneavoastra, in timp ce analiza numelui evalueaza ceea ce persoana respectiva a realizat pornind de la genetic.

Studiile numerologice au ca baza raportarea fiecarei litere la un numar, iar aceste numere vorbesc despre dvs. Cifrele au putere asupra intregului univers, tot ce exista pe pamant, in cosmos si in om, se raporteaza la un numar. Numerologia accepta ca fiecare din fortele naturii se manifesta intr-un mod miraculos daca sunt trezite nu numai de conditiile fizice dar si de actiunile favorabile ale pozitiilor corpurilor ceresti. Din acest motiv numerologia a colaborat tot timpul cu astrologia.

Numerologia este la fel de veche ca si astrologia, dar ea a si ramas vreme de secole o stiinta secreta, destinata doar celor initiati. Astazi stiinta numerelor isi face intrarea in viata moderna… E timpul s-o descoperiti si dumneavoastra!

 

Cum ne poate ajuta NUMEROLOGIA?

Am stabilit mai sus ca numerele ne informeaza cu precizie asupra personalitatii celui sau celei care il poarta. Numerele ne permit sa ne descoperim punctele slabe si forte si in felul acesta sa cunoastem aspectele asupra carora trebuie sa intervenim pentru a ne influenta destinul.

Omul actioneaza in functie de ceea ce este, ce gandeste si in functie de aspiratiile sale. Iata de ce analiza numelui este extrem de utila in cercetarea destinului. Data nasterii indica traseul existentei, cu alte cuvinte "parcursul combatantului" impreuna cu liniile sale directoare, cu virajele, raspantiile, precum si obstacolele mai greu sau mai usor de depasit. Esentialul este sa stim ce tip de drum trebuie sa urmam si la ce fel de obstacole ne putem astepta.

Pornind de la data nasterii, NUMEROLOGIA ne permite sa trasam "drumul de viata" si sa prevedem modul in care se va comporta un individ pe parcursul acesteia, in functie de potentialitatile sale. NUMEROLOGIA nu este numai o stiinta a preziceii si a previziunilor. Ea constituie intrucatva un adevarat ghid al intelegerii, caci numerele trebuie intelese si ameliorate in raport cu sine. Cand este vorba de numere nu exista limite…

Studiul complet al graficelor destinului poate constitui obiectul unei ample lucrari. Drumul vietii este stabilit de la nastere si nimeni nu se poate sustrage influentei sale. Nu puteti evita parcursul care v-a fost harazit. In schimb modul de deplasare pe acest drum poate fi schimbat. In consecinta aspectele negative ale unui numar pot fi foarte mult atenuate sau contracarate, multumita unei schimbari de atitudine. Un studiu numerologic face lumina in toate aspectele din destinul dumneavoastra. INCERCATI!

 

Click aici! pentru a comanda un studiu numerologic detaliat.

Cursurile de Numerologie pot fi comandate prin intermediul sectiunii "Cursuri".

Carti de numerologie pot fi achizitionate din Anticariatul Ezoteric Virtual.

Castiga ACUM bani cu site-ul tau! Inscrie-te GRATUIT in programul de afiliere.

Comanda acum un studiu astrologic personalizat!