Acest newsletter nu este afisat corect? Il puteti citi direct pe Internet aici.

astromagie logo - Imagine vizibila online

primul portal ezoteric - ocult din Romania

www.astromagie.com

www.ezo-shop.ro

www.feng.shui.ro

www.anticariat-ezoteric.com

www.feng-shui-consult.ro

Nodul mistic
Newsletter Nr. 17

Din cuprins:

Bine v-am regasit la o noua editie a buletinului informativ editat de astromagie.com - primul portal ezoteric - ocult din Romania. Dupa cum v-am obisnuit deja, fiecare editie aduce cu sine o serie de noutati si prezentari, care, speram noi, va vor atrage atentia.

Incepand cu sfarsitul lunii februarie puteti achizitiona de pe site-urile din reteaua astromagie modele deosebite din argint 925. Toate bijuteriile sunt marcate si verificate de catre reprezentantul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor si sunt insotite de un certificat de calitate si conformitate.

Am creat o rubrica noua - Reducere 50%, atat pe site-ul www.feng.shui.ro cat si in Anticariatul Ezoteric Virtual, rubrica in care veti gasi produse la preturi promotionale.

Si pentru ca acest newsletter ajunge la dumneavoastra in preajma zilelor de 1 si 8 Martie, uram cititoarelor noastre sa aiba parte de multa iubire, caldura si tandrete din partea celor dragi.

Echipa astromagie


 

Bijuterii din argint 92,5%

Incepand cu sfarsitul lunii februarie puteti achizitiona de pe site-urile din reteaua astromagie modele deosebite din argint 925. Toate bijuteriile sunt marcate si verificate de catre reprezentantul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor si sunt insotite de un certificat de calitate si conformitate.

Veti gasi in cadrul rubricilor de pe site bijuterii cu cristale si pietre semipretioase, atat pentru femei, cat si modele masculine si pentru copii.

 

Bijuterii din argint pentru femei

Bijuterii din argint pentru barbati

Bijuterii din argint pentru copii

 

 

 

Top


 

Curs de Feng Shui pentru incepatori, la Bucuresti in data de 10 martie

Cursul de Feng Shui se organizeaza sambata 10 martie, in Bucuresti pe strada Valea Oltului nr 117, la Passion Club, incepand cu ora 9.

Costul unui curs este de 88 de Euro (echivalentul in lei), pret in care sunt incluse cafeaua, sucul si material de curs. Cu aceasta ocazie se va intreprinde si o vizita la magazinul cu produse Feng Shui din Bucuresti.

Inscrierile la acest curs se pot face direct in magazinul deschis in Bucuresti, Str. Valea Oltului 131-137, sector 6 - langa ANL Brancusi, Complex CONTEXIM, stand 1 sau prin intermediul acestui site - pagina de contact.

Locurile sunt limitate! Confirmarea inscrierii se va realiza dupa achitarea contravalorii cursului la sediul magazinului sau prin mandat postal.

La sfarsitul cursului se elibereaza diploma de absolvire.

 

Mai multe detalii despre cursurile de Feng Shui puteti obtine accesand acest link.

Top


Sistem atractiv de bonificatii

Incepand cu data de 1 martie 2007, am introdus un nou sistem de bonificatii pentru clientii magazinelor noastre virtuale:

Anticariat Ezoteric Virtual:

- Pentru comenzi mai mari de 50 RON (500.000 lei vechi) primiti gratuit un superb martisor.

- Pentru comenzi mai mari de 100 RON (1.000.000 lei vechi) primiti gratuit un martisor si o carte la alegerea echipei anticariat-ezoteric.

- Pentru comenzi mai mari de 300 RON (3.000.000 lei vechi) primiti gratuit un martisor, o carte la alegerea echipei anticariat-ezoteric si un set de Tarot pentru incepatori.

- Pentru comenzi mai mari de 500 RON (5.000.000 lei vechi) primiti gratuit un martisor, o carte la alegerea echipei anticariat-ezoteric, un set de Tarot pentru incepatori precum si taxele de transport prin curier pana la adresa indicata de dumneavoastra. Astfel coletul ajunge la dumneavoastra in 48 de ore.

- Pentru comenzi mai mari de 1.000 RON (10.000.000 lei vechi) primiti gratuit un martisor, o carte la alegerea echipei anticariat-ezoteric, un set de Tarot pentru incepatori precum, taxele de transport prin curier pana la adresa indicata de dumneavoastra si o reducere de 5% din valoarea comenzii fara TVA.

 

Magazin Ezoteric Virtual:

- La comenzi mai mari de 50 RON (500.000 lei vechi) primiti cadou un superb martisor.

- La comenzi mai mari de 100 RON (1.000.000 lei vechi) primiti cadou un martisor si un colier un sirag de perle cu inchizatoare metalica.

- La comenzi mai mari de 200 RON (2.000.000 lei vechi) primiti cadou un martisor, un sirag de perle cu inchizatoare metalica si un suport pentru betisoare parfumate, in forma de elefant, din onix.

- La comenzi mai mari de 300 RON (3.000.000 lei vechi) primiti cadou un martisor, un sirag de perle cu inchizatoare metalica, un suport pentru betisoare parfumate, in forma de elefant, din onix si un set de carti de Tarot pentru incepatori.

- La comenzi mai mari de 500 RON (5.000.000 lei vechi) primiti cadou un martisor, un sirag de perle cu inchizatoare metalica, un suport pentru betisoare parfumate, in forma de elefant, din onix, un set de carti de Tarot pentru incepatori si taxele de expediere prin curier. In acest mod coletul va ajunge la adresa indicata de dumneavoastra in 48 de ore.

- La comenzi mai mari de 1.000 RON (10.000.000 lei vechi) primiti cadou un martisor, un sirag de perle cu inchizatoare metalica, un suport pentru betisoare parfumate, in forma de elefant, din onix, un set de carti de Tarot pentru incepatori, taxele de expediere prin curier si o reducere de 5% din valoarea fara TVA a comenzii dumneavoastra.

 

Magazin Virtual cu remedii Feng Shui

- La comenzi mai mari de 50 RON (500.000 lei vechi) primiti cadou un martisor cu broasca testoasa, simbolizand longevitatea. Acesta poate fi purtat si ca pandantiv.

- La comenzi mai mari de 100 RON (1.000.000 lei vechi) primiti cadou un martisor cu broasca testoasa si un breloc cu statuia lui Buddha, care aduce fericirea si bunastarea in viata dumneavoastra.

- La comenzi mai mari de 200 RON (2.000.000 lei vechi) primiti cadou un martisor cu broasca testoasa si un breloc cu statuia lui Buddha precum si Gaina clocind cu banuti norocosi, un remediu deosebit pentru anul 2007, care capteaza sanse favorabile si a atrage bogatia.

- La comenzi mai mari de 300 RON (3.000.000 lei vechi) primiti cadou un martisor cu broasca testoasa si un breloc cu statuia lui Buddha precum si Gaina clocind cu banuti norocosi, precum si Cocosul cu moneda in cioc, despre care se spune ca va contribui la accentuarea sprijinului colegilor si ajutor financiar nesperat.

- La comenzi mai mari de 500 RON (5.000.000 lei vechi) primiti cadou un martisor cu broasca testoasa si un breloc cu statuia lui Buddha precum si Gaina clocind cu banuti norocosi, Cocosul cu moneda in cioc, precum si taxele de expediere prin curier. In acest mod coletul va ajunge la adresa indicata de dumneavoastra in 48 de ore.

- La comenzi mai mari de 1000 RON (10.000.000 lei vechi) primiti cadou un martisor cu broasca testoasa si un breloc cu statuia lui Buddha precum si Gaina clocind cu banuti norocosi, Cocosul cu moneda in cioc, precum si taxele de expediere prin curier si o reducere de 5% din valoarea fara TVA a comenzii dumneavoastra.

Top


 

Afacere la cheie

Afacere la cheieV-ati dorit vreodata sa aveti propriul magazin cu produse Feng Shui dar nu aveti cunostiinte despre acest domeniu? Sau va sperie gandul ca nu aveti furnizori pentru aceste produse sau nu aveti personal specializat?

Firma noastra vine in intampinarea dumneavoastra, oferindu-va o afacere la cheie - puteti acum sa aveti propriul magazin cu remedii Feng Shui!

 

Suma initiala pe care va trebui sa o investiti este de 5.000 de Euro. În aceasta suma noi va oferim:

 1. Fond initial de marfa – remediile de baza din Feng Shui, etichetate, cu instructiuni de folosire.

 2. Ne deplasam oriunde in tara cu personal specializat pentru amenajarea magazinului sau departamentului in care veti comercializa produsele Feng Shui.

 3. Energizarea si purificarea magazinului sau raionului.

 4. Scolarizarea primara a angajatilor care vor vinde produsele Feng Shui.

 5. Set initial de manuale si carti de Feng Shui.

 6. Exclusivitate in zona in care deschideti aceasta afacere.

 7. Reclama pe site-ul www.feng.shui.ro.

 8. Redirectionarea catre magazinul dumneavoastra a clientilor care comanda de pe site-ul www.feng.shui.ro si care locuiesc in zona in care ati deschis magazinul.

 9. Discounturi deosebit de atractive pentru produsele achizitionate de la firma noastra.

 10. Consultanta comerciala si Feng Shui pe toata perioada derularii contractului.

 

Amenajarea magazinului sau raionului dumneavoastra se va realiza la sfarsitul saptamanii, astfel incat activitatea comerciala sa nu fie intrerupta.

 

Dumneavoastra trebuie:

 1. Sa dispuneti de un spatiu de 15 mp (pentru un spatiu mai mare se dubleaza suma initiala pe care trebuie sa o investiti), pretabil pentru magazin sau sa amenajati un departament cu produse Feng Shui in magazinul deja existent.

 2. Sa aveti dorinta de a activa intr-o afacere profitabila, de viitor, cu perspective deosebite de dezvoltare.

 3. Sa investiti un minim de capital in reclama si publicitate pe piata locala in care activati.

 4. Sa va respectati clientii si sa oferiti solutii la problemele lor.

 

Amenajarea magazinului sau departamentului precum si scolarizarea personalului dureaza 2-3 ore si se realizeaza in max. 5 zile de la semnarea contractului si confirmarea de catre banca a efectuarii platii catre firma noastra.

In cazul in care doriti sa vedeti exact cum arata produsele comercializate, va invitam sa vizitati showroom-ul deschis la sediul firmei noastre, cu o programare prealabila. Aceasta invitatie este valabila DOAR pentru firmele care doresc sa preia distributia produselor noastre! Cateva imagini din showroom-ul noastru gasiti aici!

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0724-99.39.36 sau la adresa de e-mail feng@shui.ro.

Top


 

Noutati in magazinele virtuale

Dupa cum v-am obisnuit deja, magazinele virtuale sunt actualizate zilnic. Produse noi si deosebite pot fi gasite direct la rubrica noutati a fiecarui magazin virtual.


- Noutati in anticariatul ezoteric virtual - www.anticariat-ezoteric.com

Principalele noutati pot fi accesate la adresa:
http://www.anticariat-ezoteric.com/noutati.htm


Cartile din Anticariatul Ezoteric Virtual sunt disponibile intr-un singur exemplar! In cazul in care un titlu de carte comandat de dumneavoastra a fost vandut, vom scadea valoarea cartii respective din comanda dumneavoastra.


- Noutati in magazinul ezoteric virtual - www.ezo-shop.ro

Au fost adaugate peste 100 de produse noi, constand in talismane, amulete, bijuterii, cristale si martisoare.

Principalele noutati pot fi accesate la adresa: http://www.ezo-shop.ro/noutati.htm


- Noutati in magazinul virtual cu remedii Feng Shui - www.feng.shui.ro

Au fost adaugate peste 100 de produse noi: remedii Feng Shui, cristale, mandale, tablouri.

Principalele noutati pot fi accesate la adresa: http://www.feng.shui.ro/noutati.htm

 

Top


 

Abonare/dezabonare newsletter

Primiti acest newsletter deoarece v-ati abonat sau ati facut o comanda pe unul dintre site-urile astromagie. Ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns la dumneavoastra fara sa doriti acest lucru. Adresa dumneavoastra de e-mail a ajuns in baza noastra de date in conditiile de mai sus si NU a fost colectata de pe Internet.

Acest newsletter este distribuit gratuit la peste 8.000 de abonati.

Pentru dezabonare va rugam sa expediati un e-mail gol cu subiectul Unsubscribe la adresa news@astromagie.com

Va multumim pentru intelegere.


Site-ul astromagie.com si nici una din firmele care contribuie la realizarea acestuia nu este afiliata la revista Lumea Feng Shui, la orice alta organizatie sau produs comercializata sub marca Lumea Feng Shui, sau orice alta marca sau firma.

Toate marcile sunt proprietatea firmelor respective.

astromagie® este marca inregistrata.
© FENG SHUI Consult S.R.L.